martag 22.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Pozdrawiam Wszystkich budujących. U mnie dziś stawiają ścianki szczytowe, w środę zaczyna cieśla i już nie długo będę miał wszystko pod "dachem"(deski i papa). Czy ktoś kupował ostatnio słupki ogrodzeniowe? Jeśli tak jakie i za ile? Witam. Może nie ostatnio ale koniec kwietnia - firma Markmetal z Bolszewa (mają swoją stronę ) cena 20 zł za słupek 1,5 m powlekany z faktórą. Siatka też w przystępnej cenie. Pozdrówka Mirosław - w googlu wyrzuca, że na polskich stronach nie ma Markmetal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 22.08.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Pozdrawiam Wszystkich budujących. U mnie dziś stawiają ścianki szczytowe, w środę zaczyna cieśla i już nie długo będę miał wszystko pod "dachem"(deski i papa). Czy ktoś kupował ostatnio słupki ogrodzeniowe? Jeśli tak jakie i za ile?Ja tez sie przymiezam do słupkaów, daj znac jak sie cos dowiesz.U mnie kłada juz wiór dach odeskowany, teraz walcza dekarze Namiar na gościa od słupków. Nawet go nie widziałem. Zadzwoniłem, przekazałem wymagania, za 1,5 dnia słupki były na działce, a budowlańcy zrobili resztę roboty. Pełna obsługa. Telefon: 503 529 333 rafalg - a w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 22.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Poszukuję wełnę pod dach (stropodach to się chyba nazywa). Co polecanie, ile kostuje i gdzie są najlepsze ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 22.08.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 gosia@ - a czemu nie widać tego zdjęcia z wiechą i ze mną? musze sparwdzic, moze wyrzucilam z serwera przesle Ci na priv To bardzo poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 22.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Poszukuję wełnę pod dach (stropodach to się chyba nazywa). Co polecanie, ile kostuje i gdzie są najlepsze ceny. Kupiłam Knauffa wełnę szklaną (15 i 5 cm). W Kolbudach, ale nie pamiętam za ile. Jak bardzo potrzebujesz - to sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 22.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Dzięki Gosia za podpowiedź w kwesti zdjęć. Będę próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 22.08.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Pozdrawiam Wszystkich budujących. U mnie dziś stawiają ścianki szczytowe, w środę zaczyna cieśla i już nie długo będę miał wszystko pod "dachem"(deski i papa). Czy ktoś kupował ostatnio słupki ogrodzeniowe? Jeśli tak jakie i za ile?Ja tez sie przymiezam do słupkaów, daj znac jak sie cos dowiesz.U mnie kłada juz wiór dach odeskowany, teraz walcza dekarze Namiar na gościa od słupków. Nawet go nie widziałem. Zadzwoniłem, przekazałem wymagania, za 1,5 dnia słupki były na działce, a budowlańcy zrobili resztę roboty. Pełna obsługa. Telefon: 503 529 333 rafalg - a w jakiej cenie? No właśnie już nie pamiętam. Najlepiej przedzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 22.08.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Zostały mi dwa worki zaprawy szamotowej do murowania kominów firmy Schidel. jeżeli ktoś reflektuje to bardzo proszę. dzien dory a czy ta glinka nadaje się do postawienia pieca kaflowego i ile kosztuje pozdr Ewa Co do możliwości tej glinki to nie mam pewności - napewno służy do murowania elementów narażonych na wysokie temperatury, ale czy do pieca kaflowego to nie wiem. Co do ceny to kupiłem wszystko w komplecie (dwa kominy) więc nie pamiętam ceny samej zaprawy, ale cena oczywiście bedzie atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 22.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Poszukuję wełnę pod dach (stropodach to się chyba nazywa). Co polecanie, ile kostuje i gdzie są najlepsze ceny. Kupiłam Knauffa wełnę szklaną (15 i 5 cm). W Kolbudach, ale nie pamiętam za ile. Jak bardzo potrzebujesz - to sprawdzę. Poproszę. I dlaczego właśnie ta wełna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 22.08.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Poszukuję wełnę pod dach (stropodach to się chyba nazywa). Co polecanie, ile kostuje i gdzie są najlepsze ceny. Kupiłam Knauffa wełnę szklaną (15 i 5 cm). W Kolbudach, ale nie pamiętam za ile. Jak bardzo potrzebujesz - to sprawdzę. Marto gdybyś mogła sprawdzić te ceny też będę wdzięczny. Poza tym myślałem że Knauf produkuje tylko płyty gipsowo-kartonowe i akcesoria, wełne zawsze kojarzyłem z Isoverem, Rockwoolem lub Ursą. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martag 22.08.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Proszę bardzo Knauf wełna szklana 5 cm 24m2 - 102,30zł za opakowanie, 15 cm 8,4m2 - 103,28zł za opakowanie. Dlaczego? - wydawało mi się, że najtańsza . Ale nie robiłam dużego riserczu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 23.08.2005 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Na kiedy Ci jest to potrzebne, to sie postara, dowiedziec. Nie pamietam dokladnie jaka to miejscowosc, ale bodajze Gromadzin. Do tego moge dorzucic ze Mach jak budowal swoje blokowisko (Mach Centrum) w pruszczu to z tamtad brali, wiec jak przypuszczam cena bedzie normalna. Potrzebny mi na koniec tego tygodnia. Jak się czegoś dowiesz to daj mi znać. Dzięki. Znalazłam namiary, które podawała Anreki do hurtowni z Jagatowa - Kułakowski Zbigniew ul. Żurawia 13, tel 683-09-03, 0506-080-534. Będziesz mógł sprawdzić czy to to samo miejsce. Postaram sie, a moze lepiej wynajac transport i wziac ten tani zwir o ktorym pisalas wczesniej. Czy wiesz gdzie mozna najac wywrotke? Ja bede potrzebowal za jakis miesiac okolo 120-150 m szesciennych zwiru do zasypania fundamentu, chyba to duzo, a nie musi byc to jakis pierwszy sort jako mi sie zdaje. Z drugiej strony ciezko sie zajmowac budowa na odleglosc, a moja zonka sie troche wkurza jak jej daje wytyczne co ma robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 23.08.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 3-mce temu drazylem temat welny na poddasze i wyszlo mi ze przy 20 cm gr. -Knauff ok 16.5 zl- Rockwool 18.20 (ta cene dobrze pamietam, poniewaz zdecydowalem sie na nia)-Ursa ok.21-22 zlCena za m2 gr. 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 23.08.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 3-mce temu drazylem temat welny na poddasze i wyszlo mi ze przy 20 cm gr. -Knauff ok 16.5 zl - Rockwool 18.20 (ta cene dobrze pamietam, poniewaz zdecydowalem sie na nia) -Ursa ok.21-22 zl Cena za m2 gr. 20cm Martag - dziękuję za informacje Andrzej100 - też się najprawdodpobniej zdecyduje na Rockwool'a. A kórą brałeś?. Zdaje się że jest jej kilka gatunków. I gdzie dostałeś najlepszą cenę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusia 23.08.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 la_mancha - ale poszła u ciebie ta budowa . kiedy można cię odwiedzić? my jesteśmy w bojanie całymi dniami codziennie. mamy do was jakieś 300 metrów w linii prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 23.08.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Zostały mi dwa worki zaprawy szamotowej do murowania kominów firmy Schidel. jeżeli ktoś reflektuje to bardzo proszę. To jest ta zaprawa do obudowy tych elementów szamotowych a nie kit tak? Jeśli tak to jestem zainteresowana. Wyślij mi informacje, za ile i gdzie mogłabym ją odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 23.08.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Pozdrawiam Wszystkich budujących. U mnie dziś stawiają ścianki szczytowe, w środę zaczyna cieśla i już nie długo będę miał wszystko pod "dachem"(deski i papa). Czy ktoś kupował ostatnio słupki ogrodzeniowe? Jeśli tak jakie i za ile? Witam. Może nie ostatnio ale koniec kwietnia - firma Markmetal z Bolszewa (mają swoją stronę ) cena 20 zł za słupek 1,5 m powlekany z faktórą. Siatka też w przystępnej cenie. Pozdrówka Mirosław - w googlu wyrzuca, że na polskich stronach nie ma Markmetal Sorki pokręciłem nazwę prawidłowa to http://www.mark-metal.pl/ Zakupiony towar dowozi gratis. Pozdrówka Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 23.08.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 la_mancha - ale poszła u ciebie ta budowa . kiedy można cię odwiedzić? my jesteśmy w bojanie całymi dniami codziennie. mamy do was jakieś 300 metrów w linii prostej Lusia, ponieważ przyjeżdżam tam nieregularnie kilka razy dziennie, umówmy się że dam Ci niedługo znać. Będzie nam bardzo miło. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 23.08.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Mirosław, rafalg - dzięki za "namiary" na słupki. Jestem już w trakcie rozeznania w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia 23.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Moja zona znalazla tanie bloczki z Jagatowa k/pruszcza czy ktos moze bral z tamtego miejsca bloczki? Kobiety z Patoki w Lublewie podczas "negocjacji" powiedzialy ze ta cena jest niemozliwa (2,40) Mój wykonawca sam kupuje materiały w Bolszewie czyw Gosciecinie w zaprzyjaźnionej hurtowni - cena netto za bloczek była 2,45 + 7% VAT dla mnie Cześć Arco Czy mógłbyś podać namiary na swojego wykonawcę i jakieś informację na jego temat. Będę budować w Gdańsku i poszukuję kogoś, kto zająłby się nie tylko budową ale także całym zaopatrzeniem. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts