gosia1719499730 05.09.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Rafalagpisałam na szybko, bo az mnie ciarki przeszły jak usłyszałam o Hintzu od kominków.Moja architekt 'robiła" pole golfowe i wzieła go do 5 kominków.Nie dosc ze jej spieprzył wszystkie 5, to jeszcze nabrudził i jego pracownik ukradł komórke z placu budowy( Policja potwierdziła) zla opinie słyszałam od 2 osób na jego temat.Kolezanka jest z Sopotu, jak chcesz to Cie z nia skontaktuje, tylko do 9, bo jedzie na urlop No to mnie wystraszyłaś . Wiem, że ktoś na naszym forum polecał Haginza, był z niego zadowolony, stąd i mój wybór. Niestety dałem zaliczkę na kominek. Polecali ale nie tego jest taki facet od wykonczeniówki od jooli o podobnym nazwisku Nie, nie. Polecany był właśnie Haginz - ta firma od kominkówMozliwe, ja bym sie do Niego nawet na metr nie zblizyła, ale moze bedziesz miał farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 05.09.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Do budujących w Gminie Szemud ! Na stronie internetowej naszej Gminy powstało forum dyskusyjne, które dopiero raczkuje. http://www.szemud.pl/forum/ Ja już się zarejstrowałem i Was zachęcam do tego samego. nie ominę takiej okazji hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 05.09.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 joolakiedy jedziemy po krzaczory do Koscierzyny?Ja juz na miejscu.Dzisiaj walcze z kominiarzem, gazem, dekarzem, pradziarzem itdUfff Gosia@, jeśli Ci pasuje, to może w czwartek albo piątek? W środę nie mogę, bo mi hydraulik wchodzi i muszę być na budowie. Daj znać czy rano czy po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.09.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 joolakiedy jedziemy po krzaczory do Koscierzyny?Ja juz na miejscu.Dzisiaj walcze z kominiarzem, gazem, dekarzem, pradziarzem itdUfff Gosia@, jeśli Ci pasuje, to może w czwartek albo piątek? W środę nie mogę, bo mi hydraulik wchodzi i muszę być na budowie. Daj znać czy rano czy po południu.Ja wole rano,Zdzwonimy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 05.09.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 GOSI@, JOOLA - nagana !!!!!!!!!! Jakie krzaczory w Kościerzynie ??? Dlaczego nic nie donosicie że po jakąś zieleninę się wybieracie ??? Szczegóły poproszę. JA za co ...przecież byłam grzeczna Zieleninę...nie zieleninę tylko pięłkne krzaczorki A po szczegóły do Gosi proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 05.09.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 joolakiedy jedziemy po krzaczory do Koscierzyny?Ja juz na miejscu.Dzisiaj walcze z kominiarzem, gazem, dekarzem, pradziarzem itdUfff Gosia@, jeśli Ci pasuje, to może w czwartek albo piątek? W środę nie mogę, bo mi hydraulik wchodzi i muszę być na budowie. Daj znać czy rano czy po południu.Ja wole rano,Zdzwonimy sie. Ok. Ale w czwartek czy piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 05.09.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Joola czy Hinc robił Ci tez ocieplenie domu? I jeśli tak to ile za to bierze Tak, robił.(Krzysztof Hinca-nie mylić z tym od kominków) Bierze o ile dobrze pamiętam 25zł za styropian i 30 za wełnę. Oczywiście cena obejmuje położenie tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 05.09.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Franciszek ja ocieplam, ale nie wiem czy szukasz całej ekipy czy tylko kogoś co położy styropian i siatkę pozdr Ewa Szukam kogoś kto wykona cała elewacje - styropian, kleje, siatki, tynki, płytki, podbitka. Szukam kogoś genialnie dobrego i nie przyzwoicie taniego O.K. wiem że to niemożliwe, więc na początek wystarczy, aby był dokładny i fachowy Franciszku, mój wykończeniowiec robi to wszystko-namiary masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.09.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Słuchajcie.STRASZNIE PILNE poszukuje Silki 12 na działówki.W AZ zamówiłam 100m2 a mi przywiózł 10m Murarze dostaja szewskiej pasji, a ja nie wiem skad wziac od reki Plizzz.W@ cAstoramie w ogole nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.09.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Szukający ekip - swego czasu zbierałem z forum zestawienie ekip budowlanych (chyba w sumie ok 10). Jezeli ktoś zainteresowany, to moge podesłać. PS. Wybierajcie sprawdzone ekipy i SPRAWDZAJCIE konicznie referencje oraz jak długo budują w tym samym zespołem. Dużo ekip jest na zasadzie zbieranimy i moga być później kłopoty! Rafalg - czy masz jeszcze to zestawienie ? Bo ja bardzo zainteresowana jestem . Plis na email [email protected] - jesli mozna. Dzieki brdz. Zoska I ja poproszę o zestawienie sprawdzonych ekip budowlanych na adres [email protected] Serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.09.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ireneusz, przesłałem wzór umowy z wykonawcą . Przepraszam, że tak późno ale od tygodnia nie było mnie w necie. Pozdrówki Witam, a czy ja tez mogłabym otrzymać wzór takiej umowy na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 05.09.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Rafalg - czy możesz mi przysłać zdjęcia swojego dachu, bo nie wiem kiedy się wybiorę żeby zobaczyć na żywca. Pozstaram się jutro, ale nie obiecuje. Wróciłem po urlopie do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 05.09.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Rafalagpisałam na szybko, bo az mnie ciarki przeszły jak usłyszałam o Hintzu od kominków.Moja architekt 'robiła" pole golfowe i wzieła go do 5 kominków.Nie dosc ze jej spieprzył wszystkie 5, to jeszcze nabrudził i jego pracownik ukradł komórke z placu budowy( Policja potwierdziła) zla opinie słyszałam od 2 osób na jego temat.Kolezanka jest z Sopotu, jak chcesz to Cie z nia skontaktuje, tylko do 9, bo jedzie na urlop No to mnie wystraszyłaś . Wiem, że ktoś na naszym forum polecał Haginza, był z niego zadowolony, stąd i mój wybór. Niestety dałem zaliczkę na kominek. Polecali ale nie tego jest taki facet od wykonczeniówki od jooli o podobnym nazwisku Nie, nie. Polecany był właśnie Haginz - ta firma od kominkówMozliwe, ja bym sie do Niego nawet na metr nie zblizyła, ale moze bedziesz miał farta A ja się go spytam o ten fakt. Zobaczymy jak zareaguje. Niestety dałem zaliczkę na budowę kominka. Poproszę go również o referencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.09.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Rafalagpisałam na szybko, bo az mnie ciarki przeszły jak usłyszałam o Hintzu od kominków.Moja architekt 'robiła" pole golfowe i wzieła go do 5 kominków.Nie dosc ze jej spieprzył wszystkie 5, to jeszcze nabrudził i jego pracownik ukradł komórke z placu budowy( Policja potwierdziła) zla opinie słyszałam od 2 osób na jego temat.Kolezanka jest z Sopotu, jak chcesz to Cie z nia skontaktuje, tylko do 9, bo jedzie na urlop No to mnie wystraszyłaś . Wiem, że ktoś na naszym forum polecał Haginza, był z niego zadowolony, stąd i mój wybór. Niestety dałem zaliczkę na kominek. Polecali ale nie tego jest taki facet od wykonczeniówki od jooli o podobnym nazwisku Nie, nie. Polecany był właśnie Haginz - ta firma od kominkówMozliwe, ja bym sie do Niego nawet na metr nie zblizyła, ale moze bedziesz miał farta A ja się go spytam o ten fakt. Zobaczymy jak zareaguje. Niestety dałem zaliczkę na budowę kominka. Poproszę go również o referencje.Pozdrów go od Pani Makander i zapytaj o pole golfowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław 05.09.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Nieustannie poszukuje ludzi do ocieplenia. może ktoś zna kogoś Może ktoś juz ocieplał Może ktoś cos słyszał Witam Spróbuj Addam Bliźniewski 501439384. Tylko nie wiem jak z terminami. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.09.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 gosia@ - bylam widzialam.. pieknie.. i dzialka fajna.. Dach bardzo super - jak dlugo to sie uklada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ireneusz M. 05.09.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Ad Franciszek - bardzo dziękujęAd. Ania i Piotr - wcześniej już pisałem o bloczkach polecanych na forum kilkakrotnie, jako że sam muszę zobaczyć aby uwierzyć, a ponadto łatwiej się negocjuje patrząc w oczy udałem się do Małkowa k. Żukowa, efekt 2,10 PLN brutto za sztukę, transport do Pręgowa i do Straszyna w cenie, zamówić należy z trzydniowym wyprzedzeniem, nie chciał zejść poniżej 2,20 ( koszty transportu) ale jak powiedziałem że biorę na dwie budowy to opuścił, ponadto wystawia zaświadcznie o zgodności. A teraz się pochwalę - dzisiaj uprawomacnia się moje pozwolenie na budowę , podpisałem umowę z ekipą- nie była wspominana na forum, niestety wszystkim polecanym tu wykonawcom procentuje to pełnym portfelem zamówień, jak moja się sprawdzi to podam namiary, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.09.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 gosia@ - bylam widzialam.. pieknie.. i dzialka fajna.. Dach bardzo super - jak dlugo to sie uklada ?Wiezbe robili mi 4 dni. a dach 1 tydzien ciesze sie, ze Ci sie podoba, pozniej bedzie mial taki ładny stalowy kolor, jak chcesz to Ci wyśle zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 05.09.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 gosia@ - bylam widzialam.. pieknie.. i dzialka fajna.. Dach bardzo super - jak dlugo to sie uklada ?Wiezbe robili mi 4 dni. a dach 1 tydzien ciesze sie, ze Ci sie podoba, pozniej bedzie mial taki ładny stalowy kolor, jak chcesz to Ci wyśle zdjecie Też oglądałem w ubiegłym tygodniu. Bardzo to ciekawie wygląda. Widzę, że zainwestowałaś w lampę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.09.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 gosia@ - bylam widzialam.. pieknie.. i dzialka fajna.. Dach bardzo super - jak dlugo to sie uklada ?Wiezbe robili mi 4 dni. a dach 1 tydzien ciesze sie, ze Ci sie podoba, pozniej bedzie mial taki ładny stalowy kolor, jak chcesz to Ci wyśle zdjecie Też oglądałem w ubiegłym tygodniu. Bardzo to ciekawie wygląda. Widzę, że zainwestowałaś w lampę.Nie było wyjscia, dwie kradzieze i cierpliwosc mnie sie skonczyła Mam juz Bossa i gospodarza który pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts