Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Rafalagpisałam na szybko, bo az mnie ciarki przeszły jak usłyszałam o Hintzu od kominków.Moja architekt 'robiła" pole golfowe i wzieła go do 5 kominków.Nie dosc ze jej spieprzył wszystkie 5, to jeszcze nabrudził i jego pracownik ukradł komórke z placu budowy( Policja potwierdziła) :evil: :evil: :evil: :evil: zla opinie słyszałam od 2 osób na jego temat.Kolezanka jest z Sopotu, jak chcesz to Cie z nia skontaktuje, tylko do 9, bo jedzie na urlop

No to mnie wystraszyłaś :o . Wiem, że ktoś na naszym forum polecał Haginza, był z niego zadowolony, stąd i mój wybór. Niestety dałem zaliczkę na kominek.

Polecali ale nie tego :roll: jest taki facet od wykonczeniówki od jooli o podobnym nazwisku

Nie, nie. Polecany był właśnie Haginz - ta firma od kominków

Mozliwe, ja bym sie do Niego nawet na metr nie zblizyła, ale moze bedziesz miał farta :roll:

• Odpowiedzi 21k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

joolakiedy jedziemy po krzaczory do Koscierzyny?Ja juz na miejscu.Dzisiaj walcze z kominiarzem, gazem, dekarzem, pradziarzem :wink: itdUfff

Gosia@, jeśli Ci pasuje, to może w czwartek albo piątek? W środę nie mogę, bo mi hydraulik wchodzi i muszę być na budowie. Daj znać czy rano czy po południu.

joolakiedy jedziemy po krzaczory do Koscierzyny?Ja juz na miejscu.Dzisiaj walcze z kominiarzem, gazem, dekarzem, pradziarzem :wink: itdUfff

Gosia@, jeśli Ci pasuje, to może w czwartek albo piątek? W środę nie mogę, bo mi hydraulik wchodzi i muszę być na budowie. Daj znać czy rano czy po południu.

Ja wole rano,Zdzwonimy sie.

GOSI@, JOOLA - nagana !!!!!!!!!!

Jakie krzaczory w Kościerzynie ??? Dlaczego nic nie donosicie że po jakąś zieleninę się wybieracie ??? Szczegóły poproszę.

JA :o za co ...przecież byłam grzeczna :wink: Zieleninę...nie zieleninę tylko pięłkne krzaczorki :wink: A po szczegóły do Gosi proszę.

Ja wole rano,Zdzwonimy sie.

Ok. Ale w czwartek czy piątek?

Franciszek :) ja ocieplam, ale nie wiem czy szukasz całej ekipy czy tylko kogoś co położy styropian i siatkę :) pozdr Ewa

Szukam kogoś kto wykona cała elewacje - styropian, kleje, siatki, tynki, płytki, podbitka.

Szukam kogoś genialnie dobrego i nie przyzwoicie taniego :lol:

O.K.

wiem że to niemożliwe, więc na początek wystarczy, aby był dokładny i fachowy

Franciszku, mój wykończeniowiec robi to wszystko-namiary masz.

Szukający ekip - swego czasu zbierałem z forum zestawienie ekip budowlanych (chyba w sumie ok 10). Jezeli ktoś zainteresowany, to moge podesłać. PS.

Wybierajcie sprawdzone ekipy i SPRAWDZAJCIE konicznie referencje oraz jak długo budują w tym samym zespołem. Dużo ekip jest na zasadzie zbieranimy i moga być później kłopoty!

Rafalg - czy masz jeszcze to zestawienie ? Bo ja bardzo zainteresowana jestem . Plis na email [email protected] - jesli mozna. Dzieki brdz. Zoska

I ja poproszę o zestawienie sprawdzonych ekip budowlanych na adres [email protected]

Serdecznie dziękuję

Ireneusz,

przesłałem wzór umowy z wykonawcą .

Przepraszam, że tak późno ale od tygodnia nie było mnie w necie.

Pozdrówki

Witam, a czy ja tez mogłabym otrzymać wzór takiej umowy na adres [email protected] :oops:

Rafalagpisałam na szybko, bo az mnie ciarki przeszły jak usłyszałam o Hintzu od kominków.Moja architekt 'robiła" pole golfowe i wzieła go do 5 kominków.Nie dosc ze jej spieprzył wszystkie 5, to jeszcze nabrudził i jego pracownik ukradł komórke z placu budowy( Policja potwierdziła) :evil: :evil: :evil: :evil: zla opinie słyszałam od 2 osób na jego temat.Kolezanka jest z Sopotu, jak chcesz to Cie z nia skontaktuje, tylko do 9, bo jedzie na urlop

No to mnie wystraszyłaś :o . Wiem, że ktoś na naszym forum polecał Haginza, był z niego zadowolony, stąd i mój wybór. Niestety dałem zaliczkę na kominek.

Polecali ale nie tego :roll: jest taki facet od wykonczeniówki od jooli o podobnym nazwisku

Mozliwe, ja bym sie do Niego nawet na metr nie zblizyła, ale moze bedziesz miał farta :roll:

A ja się go spytam o ten fakt. Zobaczymy jak zareaguje. Niestety dałem zaliczkę na budowę kominka. Poproszę go również o referencje.

A ja się go spytam o ten fakt. Zobaczymy jak zareaguje. Niestety dałem zaliczkę na budowę kominka. Poproszę go również o referencje.

Pozdrów go od Pani Makander i zapytaj o pole golfowe

Ad Franciszek - bardzo dziękuję

Ad. Ania i Piotr - wcześniej już pisałem o bloczkach polecanych na forum kilkakrotnie, jako że sam muszę zobaczyć aby uwierzyć, a ponadto łatwiej się negocjuje patrząc w oczy udałem się do Małkowa k. Żukowa, efekt 2,10 PLN brutto za sztukę, transport do Pręgowa i do Straszyna w cenie, zamówić należy z trzydniowym wyprzedzeniem, nie chciał zejść poniżej 2,20 ( koszty transportu) ale jak powiedziałem że biorę na dwie budowy to opuścił, ponadto wystawia zaświadcznie o zgodności.

A teraz się pochwalę - dzisiaj uprawomacnia się moje pozwolenie na budowę , podpisałem umowę z ekipą- nie była wspominana na forum, niestety wszystkim polecanym tu wykonawcom procentuje to pełnym portfelem zamówień, jak moja się sprawdzi to podam namiary,

Pozdrawiam

gosia@ - bylam widzialam.. pieknie.. i dzialka fajna..:)

Dach bardzo super - jak dlugo to sie uklada ?

Wiezbe robili mi 4 dni. a dach 1 tydzien :p :p :p ciesze sie, ze Ci sie podoba, pozniej bedzie mial taki ładny stalowy kolor, jak chcesz to Ci wyśle zdjecie

Też oglądałem w ubiegłym tygodniu. Bardzo to ciekawie wygląda. Widzę, że zainwestowałaś w lampę.

gosia@ - bylam widzialam.. pieknie.. i dzialka fajna..:)

Dach bardzo super - jak dlugo to sie uklada ?

Wiezbe robili mi 4 dni. a dach 1 tydzien :p :p :p ciesze sie, ze Ci sie podoba, pozniej bedzie mial taki ładny stalowy kolor, jak chcesz to Ci wyśle zdjecie

Też oglądałem w ubiegłym tygodniu. Bardzo to ciekawie wygląda. Widzę, że zainwestowałaś w lampę.

Nie było wyjscia, dwie kradzieze i cierpliwosc mnie sie skonczyła :evil: :evil: :evil: Mam juz Bossa i gospodarza który pilnuje