Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kolia - Dziękuję za odwiedziny na działce. Było mi miło Cię poznać. Jeżeli będziesz chciała jeszcze obejrzeć dachówkę to zapraszam.

Niezły był ten zachód słońca :wink:

Hej, hej! - rafalg - zdaje się, że Ty jesteś dość mocno związany z pewną panią! I zdaje się do "póki śmierć Was nie rozłączy"! :wink:

Anka! Czy Ty czytujesz czasem to forum? :wink:

• Odpowiedzi 21k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale jak juz sie ujawniłes, to co za trafienie - 9900 post w Grupie Trójmiasto. Architekta do adaptacji nie znam, ale gdybyś chciał robic projekt indywidualny to moge polecic Panią która projektowała mój dom.

Numerek nie był planowany, zupełny przypadek :)

Projekt mam już kupiony, także nie skorzytam z usług Twojej Pani architekt, ale dziękuję za zainteresowanie.

Witam moją "ukrywającą się sąsiadkę! :D

Elmer - spróbuj dzwonić do różnych architektów, może ta pani powyżej robi też adaptacje? A może jej kolega lub koleżanka?

A propos kierownika to zadzwoń do mnie proszę. Nr przesłałam Ci w mailu.

joola - podobno już finiszujecie z malowaniem. Ten TWÓJ - MÓJ :D :lol: :D wykonawca ostatnio dzieli tydzień w kratkę :D Jeden dzień u Ciebie - jeden u mnie :D

Mam nadzieję, że przeze mnie nie opóźnia robót u Ciebie?

Pozdrawiam serdecznie.

o Qrcze, mam nadzieje ze3 do mnie ise wyrobi :roll: a do mnie 15 .09 wchodzi Landeman, jutro zas mam pradowca, faceta od ogrodów http://www.platanogrody.pl i kominkarza, uff

Witam.

Czy macie jakieś doświadczenia z firmą SOLAR LTD z Gdyni?

Jeśli to dawniejszy "MM-Solar" z Wejherowa, to ma na swojej stronie zdjęcie naszego Piecuszka. Z tym Solarem mieliśmy konszachty (od roku właśnie mają biuro w Gdyni, gdzieś na Hutniczej).

Wtedy mogli być lepsi. Teraz się poprawili.

Słuchajcie mam rewelacyjnych dekarzy, podaje namiar gdyby ktos potzrebował p.Leszek Garlak 601643065

Jeżeli chodzi o p.Leszka Garlaka z Gdańska to się dopisuję GODNY POLECENIA.W prawdzie u mnie nie robił[ja jeszcze przerabiam papiery!!! :evil: :evil: :evil: ],ale widziałem jego pracę kilkakrotnie u klientów i wszystko super.

Słuchajcie mam rewelacyjnych dekarzy, podaje namiar gdyby ktos potzrebował p.Leszek Garlak 601643065

Gosiu, Twój dekarz to mój dekarz :lol: Niestety nie jest tani :cry: Tylko co dekarz robi u Ciebie? Myślałem, że już masz dach skończony.

Franciszku, moj-Twój dekarz juz skonczyl i dlatego go bardzo chwale.Tani nie jest, to fakt :( ale za takie efekty warto zapłacic.Skad go masz?

Ale jak juz sie ujawniłes, to co za trafienie - 9900 post w Grupie Trójmiasto. Architekta do adaptacji nie znam, ale gdybyś chciał robic projekt indywidualny to moge polecic Panią która projektowała mój dom.

Numerek nie był planowany, zupełny przypadek :)

Projekt mam już kupiony, także nie skorzytam z usług Twojej Pani architekt, ale dziękuję za zainteresowanie.

Witam moją "ukrywającą się sąsiadkę! :D

Elmer - spróbuj dzwonić do różnych architektów, może ta pani powyżej robi też adaptacje? A może jej kolega lub koleżanka?

Najlepiej zgłoś sie do pracowni architektonicznej, która specjalizuje sie w adaptacjach, firmy sprzedające projekty typowe maja architektów, którzy rozprowadzają ich projekty w poszczególnych miastach - ci architekci polecani przez firmy z domami typowymi najczęściej specjalizuja się w adaptacjach.

A propos kierownika to zadzwoń do mnie proszę. Nr przesłałam Ci w mailu.

Jeżeli chodzi o p.Leszka Garlaka z Gdańska to się dopisuję GODNY POLECENIA.W prawdzie u mnie nie robił[ja jeszcze przerabiam papiery!!! :evil: :evil: :evil: ],ale widziałem jego pracę kilkakrotnie u klientów i wszystko super.

Podpisuje sie obiema recami :lol: :wink:

Gosiu, Twój dekarz to mój dekarz :lol: Niestety nie jest tani :cry: Tylko co dekarz robi u Ciebie? Myślałem, że już masz dach skończony.

Franciszku, moj-Twój dekarz juz skonczyl i dlatego go bardzo chwale.Tani nie jest, to fakt :( ale za takie efekty warto zapłacic.Skad go masz?

Jedna z jego ekip robiła dach u mojego kolegi i bardzo mi się podobało. Ty masz chyba namiary na pana Garlaka z Seeger Dachu bo on bierze materiały tylko od z tamtąd a ja pamietam, że brałaś tam okna połaciowe.

Jedna z jego ekip robiła dach u mojego kolegi i bardzo mi się podobało. Ty masz chyba namiary na pana Garlaka z Seeger Dachu bo on bierze materiały tylko od z tamtąd a ja pamietam, że brałaś tam okna połaciowe.

tak dokładnie, spotkałam Go przy zakupie moich okien :p

Dziękuję za działkę. Widać, że Dekarz z innej ekipy. Jezeli chodzi o ściany, to miałem problemy z ich pionami. Proponuję Ci, abyć nie zapłacił całej kwoty (ja tak zrobiłem. Później pochodziłem z poziomicą i wyszło... .

Ponieważ niektórych rzeczy nie można było poprawić (miałem poprawiane później tynkami bądź gips-kartonem), Pan Kazimierz musiał wykonać dodatkowe prace "gratis".

Ja z łatą biegam po budowie od samego początku i w sumie wszystko jestr pionowe i mieści się w wymiarach...aż strach pomyśleć jak by to wyglądało gdyby mnie tam nie było prawie codziennie :lol:

Tak więc z powodu nierównych fug musze po budowie chodzić z kartonem na głowie :wink: tym niemniej zapraszam

Franciszek :) ja ocieplam, ale nie wiem czy szukasz całej ekipy czy tylko kogoś co położy styropian i siatkę :) pozdr Ewa

Franciszek :) deptakiem w stronę Nowego Portu, na wprost wejścia na plażę nr 44 przy pawilonach gastronomicznych jest ulica Miła - pierwszy dom z cegły i drewniana furtka prowadzi na podwórko :) pozdr Ewa

Ewo,

jeszcze raz dzięki za zaproszenie, chciałbym się u Ciebie zjawić jutro ale nie wiem o której się wyrwę, więc moge być z zaskoczenia :wink:

joola - podobno już finiszujecie z malowaniem. Ten TWÓJ - MÓJ :D :lol: :D wykonawca ostatnio dzieli tydzień w kratkę :D Jeden dzień u Ciebie - jeden u mnie :D

Mam nadzieję, że przeze mnie nie opóźnia robót u Ciebie?

Pozdrawiam serdecznie.

Martag, MÓJ -TWÓJ :wink: wykończeniowiec malowanie już skończył :D , a to dzielenie tygodnia, to niestety z mojej winy :oops: bo albo czegoś mi brak, albo zastanawiam się czy ten kolor, to właśnie już ten a może jednak inny... Biedny Krzyś 8) :wink: Jutro jeszcze mogą być u Ciebie ale pojutrze, to już u mnie bo zamorduję na śmierć :wink:

Martag, no widzę żę tan wasz Pan mocno rozchwytywany, wiec chyba nie mam szans się załapac, no chyba, że w ciut pioźniejszym terminie, tylko kiedy to jest ciut poźniejszy termin,może po Gosia@ będzie wolny, bo ten z kolbut nieustajac robi wycene, kopara ciągle popsuta, a klinkierowiec wciąż nie odbiera komóry jak spaprał tak zostawił, ja juz chyba nie mam siły