Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Martag, no widzę żę tan wasz Pan mocno rozchwytywany, wiec chyba nie mam szans się załapac, no chyba, że w ciut pioźniejszym terminie, tylko kiedy to jest ciut poźniejszy termin,może po Gosia@ będzie wolny, bo ten z kolbut nieustajac robi wycene, kopara ciągle popsuta, a klinkierowiec wciąż nie odbiera komóry jak spaprał tak zostawił, ja juz chyba nie mam siły
Po mnie chyba jest wolny, ale u mnie siedzi do konca grudnia

• Odpowiedzi 21k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gosia@, jutro (dzisiaj) jednak się nie wyrobię żeby jechać po krzaczorki :cry: muszę kupić gdzieś stado halogenów, bo mnie elektryk udusi (kopnie, porazi prądem :wink: ). Może dasz radę w piątek rano?
nawet mi bardziej pasuje, ba ja dzisiaj mam ruch na budowie :roll: rano, tzn ok 10 moze byc?bo ja o 8 ide w sprawie pieca rozmawiac

Moze warto poczekać do końca grudnia, skoro polecanyi solidny, niż brac bnatepnego który znowu coś rozgrzebie i pojdzie, juz sama nie wiem co robic
to zalezy kiedy sie chcesz wprowdzic :p MarcinU ma tez fajnych wykonawców i ich chwalił, ja wstepnie sobie rezerwowałam u nich termin, tak ze moj jest wolny

Ewo,

jeszcze raz dzięki za zaproszenie, chciałbym się u Ciebie zjawić jutro ale nie wiem o której się wyrwę, więc moge być z zaskoczenia :wink:

zapraszam o każdej porze - już tynk położony - myślę, że jesteś strasznym detalistą i ciekawa jestem Twojej oceny pomimo wszystko :D pozdr Ewa

A tak poza tym to widziałem ten wynalazek w Castoramie.

W Castoramie byłam i powiedziali, że nie mają :( To zostają mi te składy na Kościuszki, albo przemalowanie tablicy po dawnym właścicielu :)

:oops: :oops: :oops:

Może mieli wcześniej :wink: Pan się zapytał czy chodzi mi o takie małe zółte, jak potwierdziłam to powiedział, że nie mają, a jak się zapytałam czy duże mają to powiedział, że też nie. To po co sie pytał czy małe :o

A tak poza tym to widziałem ten wynalazek w Castoramie.

W Castoramie byłam i powiedziali, że nie mają :( To zostają mi te składy na Kościuszki, albo przemalowanie tablicy po dawnym właścicielu :)

A byłaś w drugiej Castoramie ? Jedna jest przy obwodnicy, druga obok Media & Markt przy Grunwaldzkiej, niedaleko Hali Oliwia (Przymorze).