gosia1719499730 08.09.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Martag, no widzę żę tan wasz Pan mocno rozchwytywany, wiec chyba nie mam szans się załapac, no chyba, że w ciut pioźniejszym terminie, tylko kiedy to jest ciut poźniejszy termin,może po Gosia@ będzie wolny, bo ten z kolbut nieustajac robi wycene, kopara ciągle popsuta, a klinkierowiec wciąż nie odbiera komóry jak spaprał tak zostawił, ja juz chyba nie mam siłyPo mnie chyba jest wolny, ale u mnie siedzi do konca grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.09.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Gosia@, jutro (dzisiaj) jednak się nie wyrobię żeby jechać po krzaczorki muszę kupić gdzieś stado halogenów, bo mnie elektryk udusi (kopnie, porazi prądem ). Może dasz radę w piątek rano?nawet mi bardziej pasuje, ba ja dzisiaj mam ruch na budowie rano, tzn ok 10 moze byc?bo ja o 8 ide w sprawie pieca rozmawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 08.09.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Moze warto poczekać do końca grudnia, skoro polecanyi solidny, niż brac bnatepnego który znowu coś rozgrzebie i pojdzie, juz sama nie wiem co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.09.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Moze warto poczekać do końca grudnia, skoro polecanyi solidny, niż brac bnatepnego który znowu coś rozgrzebie i pojdzie, juz sama nie wiem co robicto zalezy kiedy sie chcesz wprowdzic MarcinU ma tez fajnych wykonawców i ich chwalił, ja wstepnie sobie rezerwowałam u nich termin, tak ze moj jest wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 08.09.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ewo, jeszcze raz dzięki za zaproszenie, chciałbym się u Ciebie zjawić jutro ale nie wiem o której się wyrwę, więc moge być z zaskoczenia zapraszam o każdej porze - już tynk położony - myślę, że jesteś strasznym detalistą i ciekawa jestem Twojej oceny pomimo wszystko pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.09.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ktoś chciał zrobić adaptację projektu gotowego Rozmawiałem z "moją" Pania architekt, powiedziała że może się tego podjąć, ale szczegóły proszę uzgadniać już indywidualnie.Anna Fiałek 601 786 613 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 08.09.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam wszystkich Jestem na etapie wylewek i szukam namiarów. Mam na razie jedną propozycję- 22zł/m2 z materiałem, czy to jest dobra cena i do akceptacji?? Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 08.09.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 witam muszę kupić szybko tzn. zaraz - bo wszyscy zapomnieli - fugę do płytek parapetowych na zewnątrz. Jaka firma jest dobra????? pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 08.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Okazało się, że mój piec kaflowy nie jest taki zły i będę miała do odsprzedania cegły szamotowe. Jak potrzebujecie do np. kominka to proszę o kontakt. pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 08.09.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A tak poza tym to widziałem ten wynalazek w Castoramie. W Castoramie byłam i powiedziali, że nie mają To zostają mi te składy na Kościuszki, albo przemalowanie tablicy po dawnym właścicielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.09.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A tak poza tym to widziałem ten wynalazek w Castoramie. W Castoramie byłam i powiedziali, że nie mają To zostają mi te składy na Kościuszki, albo przemalowanie tablicy po dawnym właścicielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 08.09.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A tak poza tym to widziałem ten wynalazek w Castoramie. W Castoramie byłam i powiedziali, że nie mają To zostają mi te składy na Kościuszki, albo przemalowanie tablicy po dawnym właścicielu Może mieli wcześniej Pan się zapytał czy chodzi mi o takie małe zółte, jak potwierdziłam to powiedział, że nie mają, a jak się zapytałam czy duże mają to powiedział, że też nie. To po co sie pytał czy małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 08.09.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A tak poza tym to widziałem ten wynalazek w Castoramie. W Castoramie byłam i powiedziali, że nie mają To zostają mi te składy na Kościuszki, albo przemalowanie tablicy po dawnym właścicielu Kolia mają w BAT cena 29,00 o rozmiarach 0,5 m na 1 bodajże pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 08.09.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A tak poza tym to widziałem ten wynalazek w Castoramie. W Castoramie byłam i powiedziali, że nie mają To zostają mi te składy na Kościuszki, albo przemalowanie tablicy po dawnym właścicielu A byłaś w drugiej Castoramie ? Jedna jest przy obwodnicy, druga obok Media & Markt przy Grunwaldzkiej, niedaleko Hali Oliwia (Przymorze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 08.09.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 BAT Kokoszki te 349 55 60 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 08.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 KOLIA w Praktikerze na Kołobrzeskiej na Przymorzu są mają około 20 sztuk w cenie 57,99 ale to są te wielkieeeeee ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 08.09.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 BAT Kokoszki te 349 55 60 :) Wielkie dzięki, właśnie do nich dzwoniłam, mają czynne do 18, więc powinnam zdążyć i już od dzisiaj byc szczęśliwą posiadaczką żóltej tablicy Jak niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 08.09.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A byłaś w drugiej Castoramie ? Jedna jest przy obwodnicy, druga obok Media & Markt przy Grunwaldzkiej, niedaleko Hali Oliwia (Przymorze). Byłam w tej przy obwodnicy, bo stwierdziłam, że większa to lepiej, ale jak widać niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 08.09.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Jak ostanio robiłaąm zakupy w Castoramie to Pan, który nas obsługiwał miał cudowny zwyczaj dzwonić do Castoramy w Gdyni/Rumii i pytać czy u nich dostanę to, czego nie mieli w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 08.09.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 właśnie obejrzałam mój domek ze zdjęć z czyjejś prywatnej galerii i nostalgia mnie wzięła łomatko jak to się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts