Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Słuchajcie po dzisiejzej wizycie pana od ogrodów, jeszcze nie moge dojsc do siebie :evil: Fakt robi cuda, ale za smao ukształtowanie terenu 17000( z nawieziona ziemia) to jak dla mnie zdecydowanie za duzo :(

Szukam kogos od ogrodów, ale nie takich ulizanych :roll: takich co to nature beda przypominały :oops: własnie takich http://www.platanogrody.pl :-?

Polecam ogrodnika, który dla mnie robił projekt ogrodu. Nie jest drogi. Chłopak jest młody, miłośnik tego co robi i przede wszystkim zna się na roślinach. Ja jestem zadowolony. I na pewno nie bierze taaaakich pieniędzy: Przemysław Borkowski: +48 888 330 148

Umówie sie z Nim.Problem tylko ze ja zakochałam sie w ogrodach Platana :( :( :( i teraz nic mi sie nie podoba :evil: A widziałes na zywo jego ogród?

Taa.... "Zakochanie" czasem bywa kosztowne. Nie widziałem jego ogrodu, ale projekty i szkice. To oczywiście nie to samo co ogród na żywo, może i nie taki jak Platana, ale może warto sróbować się spotkać - to nic nie kosztuje :wink:

Kochani a gdzie kupowaliście tzw. wyczystkę - takie drzwiczki do czyszczenia kominów, co się montuje najbardziej dolnej części w kominie ? Ewa :D

Miałem razem z kominem w komplecie. Natomiast jeżeli nie kupujesz komina systemowego tylko będziesz murować to szukaj w marketach budowlanych.

No i kupiłam wyczystkę i dostałam ochrzan, że nie taka tylko ma być z podwójną ścianką od wewnątrz, bo sadze gorące i mi się szybko przepali :cry: och! Ewa

Chyba nikt nie tynkowal, albo śpia, no trudno wezme tego za 21 zł, bo musze dać juz odpowiedź :(

Straciłem wątek. Czy chodzi o elewację zewnętrzną ??? Jeżeli tak to swego czasu podawałem namiary na pana ZYŚK. Niestety sam już nie mam numeru do niego, ale może ktoś z forumowiczów przypomni

Kochani a gdzie kupowaliście tzw. wyczystkę - takie drzwiczki do czyszczenia kominów, co się montuje najbardziej dolnej części w kominie ? Ewa :D

Miałem razem z kominem w komplecie. Natomiast jeżeli nie kupujesz komina systemowego tylko będziesz murować to szukaj w marketach budowlanych.

No i kupiłam wyczystkę i dostałam ochrzan, że nie taka tylko ma być z podwójną ścianką od wewnątrz, bo sadze gorące i mi się szybko przepali :cry: och! Ewa

Jak on taki mądry to niech sam znajdzie i kupi. Polecam metodę - po pierwsze leczy przemądrzałych, po drugie wykonawcy doskonale wiedzą co gdzie kupić i wtedy informacja jest cenna

Siedzę przed kompę już kolejny dzień i mam dość. Desperacyjnie potrzebuję namiarów na stolarzy w obrebie trójmiasta. Chodzi mi o zrobienie drzwi sosnowych pod mój własnych wzór. Jakieś godne polecenie namiary. Sprawdzałem ostatnio fimrę LIBOR, ale babka zaczeła mi śpiewać na dzień dobry od 1300zł do 2000zł, uważam, że trochę przegieła, 1200zł do górna granica, której nie mogę przekroczyć niestety.

Jak macie jakieś telefony to chętnie skorzystam.

Siedzę przed kompę już kolejny dzień i mam dość. Desperacyjnie potrzebuję namiarów na stolarzy w obrebie trójmiasta. Chodzi mi o zrobienie drzwi sosnowych pod mój własnych wzór. Jakieś godne polecenie namiary. Sprawdzałem ostatnio fimrę LIBOR, ale babka zaczeła mi śpiewać na dzień dobry od 1300zł do 2000zł, uważam, że trochę przegieła, 1200zł do górna granica, której nie mogę przekroczyć niestety.

Mojemu sąsiadowi zrobili wg jego projektu i jeszcze wzięli je do produkcji -ale nie pytaj ile zapłacił , bo nie wiem - tel. podam za chwilę.

Zadzwoń do firmy Czajka na Kartuskiej tel. 320 10 78 - może tam zrobią.

Ja zamówiłam ostatnio schody w Sierakowicach tel. 681-68-60 firma STOL-KAR; drzwi też robią ale może i zrobią według projektu .

pozdr Ewa

No przecież pytałem czy chodzi o drzwi sosnowe. Gdybym wiedział że tak, tobym namiarów na LIBOR nie podawał.

Drzwi sosnowe robi Marek Lejk 880 823-622, ale terminy moga być dość odległe. Spróbuj.

Ewa pisala:

Do drzwi wewnętrznych drewnianych mogę polecić stolarza z Bojana. Drzwi pełne, z uszczelką, na wymiar, wstawienie i obróbki to trochę ponad 500. A zrobione bardzo dobrze. Ale nie podala telefonu :?

MarJar Polecał znajomych:

Stolarze drzwi wew. Na wymiar, Lech i Piotr Sprada Osie k. Grudziądza. 502 430 961 (52) 332 96 90

Markus gdynia

Marek LEJK, tel: 693 477 315. Polecam stolarza który robił drzwi u mnie:

Zdjęcie drzwi zewnętrznych do wglądu na moim albumie.