JarL 12.09.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Uszanowanko Gdzie w okolicy można się przyjrzeć jakimś panelom prysznicowym? Hydraulicy naciskają, żeby się zdecydować bo robią podejście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 12.09.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Czesc to znowu ja poczatkujacy z Pruszczakupilem na gieldzie dachow w Kokoszkach pierwsze elementy do mojego przyszlego domu sa to okna dachowe sztuk 6 firmy Fakro 78x160 oraz 78x140 wydalem na nie 7100 czyli ceny producenta - 27% promocji, byc moze ktos powie ze gdzies jest taniej itd mozliwe wole sie nie wkurzac ale okienka byly ladne i w porownaniu z firma Roto to mucha nie siada; na kazdym dostalem 350 zl rabatu zawsze cos. Ogolnie bylo milo ale spodziewalem sie wiecej firmMam teraz pierwsze pytanka o tanie elementy1. Deskowanie na szalunki gdzie tanio mam za 340 zl za m32. Ogrodzenie oczywiscie tanie czyli slupki metalowe+siatka3. Pustaki z betonu komorkowego4. Beton na fundamenty z grucha mam za 150 za m3 moze ktos ma taniejZ biegiem czasu pewnie bede potrzebowal wiecej informacji postaram przewertowac forum jak znajde czas.Dziekuje za przyszle odpowiedzi i pozdrawiamCMyKps a moze ktos ma zbedne plyty betonowe drogowe zeby docaignac do mojej dzialki bo sasiadka nastraszyla mnie tragicznymi warunkami jak przyjdzie jesien potrzebne mi z 7-8 takich plyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 12.09.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Słuchajcie, szukam firmy która zrobi mi ogrodzenie z siatki.Najlepiej jak najtaniej czy 65 zł za robocizne i materiał to duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 12.09.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witajcie! poniewaz nie moglam sie dostac do mojego wczesniejszego albumu - oto nowy - zapraszam http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=43643&q=Rancho&k=3 . I od razu pytanie. W najblizszym czasie musimy zamowic drewniane okna i drzwi zewnetrzne (lacznie z garazowymi). Wszystko w sumie okolo 20 sztuk. Szukam sprawdzonych wykonawcow - przede wszystkim jakosc, terminowosc (musza byc gotowe do grudnia i nic pozniej) no i cena . Jesli macie jakies sprawdzone namiary to prosze na forum albo na maila. Dzieki wielie z gory! Jeziorko Mam pewną i dobra firme od drewnianej stolarki - Jerzy Prościński 600 210 700, niestety okna nie sa tanie więc ja chyba zdecyduje się na plastiki Pozdrawiam Franciszek z Osowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.09.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Uszanowanko Gdzie w okolicy można się przyjrzeć jakimś panelom prysznicowym? Hydraulicy naciskają, żeby się zdecydować bo robią podejście. Pozdrawiam W samej Rumii: - Harimex Bis - Wema - Castorama wymieniłem w kolejności jazdy od Redy do Rumia PKP. Wszystkie po tej samej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigi77 12.09.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witam, mam takowe pytanko, czy ktoś orientuje się, gdzie mógłbym dostać okienko w kształcie bulaja do drzwi. Chcemy, żeby drzwi do WC miało bulaj zamiast normalnej szyby, są takie w ofercie na przykład Interdooru. Jedyne co udało mi się znaleźć to firma z Radomia Jal-met, ale nie za bardzo nam się podobają ich wyroby. Może ktoś widział coś takiego w jakimś sklepie z akcesoriami do drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 12.09.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 nie bylo mnie przez chwile, ale jestem diabelnie zalatany. dostalem w koncu pozwolenie na budowedzisiaj zdejmowalem humus, podpisalem umowe z kierownikiem, dogadalem sie co do szczegolow z wykonawca, czekam na deski szalukowe, , stal, beton, bloczki. Oj duzo sie dzieje, czy tak caly czas ...?? Juz dzisiaj mialem przedsmak termonowosci budowlancow, dwie godziny czekalem na koparke, telefon nie odpowiadal - nie pojawila sie. Wrocilem do domu szukalem przez 2 godziny innej w koncu udalo sie. Jutro geodeta i przylaczyc wode. Tu pytanko gdzie sa tanie materialy do przylacza wodnego, moze jakies namiary. zasowy, wodomierze, zawory, itp. A i jeszcze jedno pytanko czy hydraulicy musza zglaszac przylaczanie do wodociagu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 12.09.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 zazdroszcz Ci ze odebrales pozwolenie ja skladam dopiero w piatek jak sie architekt wyrobi na razie kompletuje informacje gdzie najtaniej aby zaczac z kopyta na razie pruszcz mnie rozczarowal psiocza na Jazbud i macha moze z nich zrezygnuje moze ktos powie gdzie dokladnie ta hurtownia Patoka w Lublewie ktora tak reklamujecie i jaki namiar telefonicznyMam juz dzis dosyc przegladania listy i spisywania telfeonow do fachowcow roznej masci ale jestem zadowolony zawsze bez lataniaDzieki i pozdrawiam CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 12.09.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Markus, sory, że nie zadzwoniłam dzisiaj w sprawie choinek ale właśnie mi się przypomniało W środę przeprowadzka a ja mam tyle rzeczy do zrobienia . Jeśli sprawa jest jeszcze aktualna, to jutro dryndnę do południa, popytam sąsiadów czy też by reflektowali na trochę "zieleninki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.09.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Markus, sory, że nie zadzwoniłam dzisiaj w sprawie choinek ale właśnie mi się przypomniało W środę przeprowadzka a ja mam tyle rzeczy do zrobienia . Jeśli sprawa jest jeszcze aktualna, to jutro dryndnę do południa, popytam sąsiadów czy też by reflektowali na trochę "zieleninki". Qurcze - duchy się na forum pojawiły. Wstępnie zamówiłem dwie dla Ciebie ale w każdej chwili możemy zrobic aktualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.09.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Piotr - gratulacje U mnie geodeta zapomniał, że ma wytyczać dom. Dół wykopany, Fadroma czeka na podgrzaniu, Kierownik Budowy też, a tu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 12.09.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Markus, sory, że nie zadzwoniłam dzisiaj w sprawie choinek ale właśnie mi się przypomniało W środę przeprowadzka a ja mam tyle rzeczy do zrobienia . Jeśli sprawa jest jeszcze aktualna, to jutro dryndnę do południa, popytam sąsiadów czy też by reflektowali na trochę "zieleninki". Qurcze - duchy się na forum pojawiły. Wstępnie zamówiłem dwie dla Ciebie ale w każdej chwili możemy zrobic aktualizację To super! Dwie biorę na bank plus jutro dam znać ile jeszcze. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.09.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 To super! Dwie biorę na bank plus jutro dam znać ile jeszcze. Dzięki. No problemo Ty do kartonów zmykaj pakować, a nie na forum siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 12.09.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Tyran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 12.09.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Tyran No, no. Tylko mi tu proszę od Dzierżyńskich nie wyjeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 13.09.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 No dobra, wczoraj poszłam grzecznie spać. A dzisiaj oficjalnie żegnam się na jakiś czas, bo jutro przeprowadzka i niestety chwilowy brak dostępu do netu. No mam nadzieję, żę tylko chwilowy Trzymajcie kciukasy Pozdrawiam wszystkich zaczynających i kończących budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 13.09.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 No dobra, wczoraj poszłam grzecznie spać. A dzisiaj oficjalnie żegnam się na jakiś czas, bo jutro przeprowadzka i niestety chwilowy brak dostępu do netu. No mam nadzieję, żę tylko chwilowy Trzymajcie kciukasy Pozdrawiam wszystkich zaczynających i kończących budowę Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.09.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 No dobra, wczoraj poszłam grzecznie spać. A dzisiaj oficjalnie żegnam się na jakiś czas, bo jutro przeprowadzka i niestety chwilowy brak dostępu do netu. No mam nadzieję, żę tylko chwilowy Trzymajcie kciukasy Pozdrawiam wszystkich zaczynających i kończących budowę Powodzenia ja tez sie dzisiaj odezwe z tumi swierkami i wrzosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 13.09.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Witam, mam takowe pytanko, czy ktoś orientuje się, gdzie mógłbym dostać okienko w kształcie bulaja do drzwi. Chcemy, żeby drzwi do WC miało bulaj zamiast normalnej szyby, są takie w ofercie na przykład Interdooru. Jedyne co udało mi się znaleźć to firma z Radomia Jal-met, ale nie za bardzo nam się podobają ich wyroby. Może ktoś widział coś takiego w jakimś sklepie z akcesoriami do drzwi? a może zaopatrzeniowcy ze stoczni np. jachtowych Ci pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 13.09.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 OLA J. Ja tynkowałam przedwczoraj - Franciszek może ocenić, bo widział - mogę ewentualnie podać namiary - telefon jak będziesz szukać dalej pozdr Ewa widziałem, widziałem i bardzo mi się podobało. Pięknie dobrany kolor tynku, piękne oczko wodne, super, super i dziękuję za miłe przyjęcie. Franciszek dzięki i pozdrawiam i zapraszam na kawę czy herbatę przy okazji spaceru. Dzięki, że zapomniałeś o bajzlu i nie napisałeś, że nawet się wody nie napiłeś pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts