Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sie przypominam z pytaniem : Czy ktoś ma namiar do kogoś wykonującego usługi cyklinowania?
ja, mam ale terminy to beda na styczen, chcesz?

Styczeń to ciut za późno.

No, to lipa.Wiem, ze był jeszcze pan Kubiak, ale nie mam namiarów na niego :(

Wiesz co, podrzuć mi ten kontakt. Przynajmniej pogadam.

Rafalg - zdjęcia otrzymałem i wiesz co powiedziałem jak je zobaczyłem?

OOOOOOOOO wwwwwwwww mmmmmmoooorrrrddddeeeee!!!!!!!!!!!

W polsce mało jest podobnych tarasów a już wiele oglądałem. Ten jest naprawdę super. Nic a nic go nie przechwaliłeś. Powinieneś takie zdjęcia udostępniać innym budującym bo skąd mają czerpać przykłady i wzorce.

Mój przyszły tarasik nie będzie aż tak fantastyczny bo ... Żoneczka uparła się, że chce mieć prosty i bez żadnych udziwnień więc pierwszy projekt naszego tarasu musiałem pozmieniać.

Tarasy drewniane można bardzo łatwo i czytelnie zaprojektować w programie z Muratora TARASY. Jest dobry.

Jestem za. Rafalg koniecznie pochwal się swoim tarasem!!!

rafalg też zapisuję się na listę chętnych do oglądania Twojego tarasu :) , a tymczasem zapytuję Was "trójmieszczanie", czy może macie namiar na dobrego (czytaj taniego aczkolwiek solidnego) TAPICERA w Gdańsku lub okolicach. Nie mogę już patrzeć na to, co moje koty uczyniły z mojej kanapy, a nowej nie chcę kupować, bo..bo...przecież wkrótce zaczynam budować. Proszę zorientowanych w temacie o namiary :)

Czy ktoś z Was stawiał ściany 3W w swoim domku?

Lidka

Nie wiem do czego zmierzasz, ale ja mam 3- warstwowa. 25+12 styropian+11.5. Material Poroterm.

A podejrzewasz jakieś niecne zamiary? :wink:

Będę budować dopiero albo już na wiosnę i cały czas nie mogę się zdecydować na rodzaj ścian. I właśnie do Twojego mi najbliżej. Ale boję się, że to za dużo pierniczenia z budowaniem, z montażem okien i takie tam. Napisz proszę jak to było u Ciebie, czy miałeś tak w projekcie i czy jesteś zadowolony?

Lidka