Wakmen 15.11.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Mam dwa pytania ... 3.macie wideodomofony?jesli tak, to standartowe pytanie jakie? Wideofony możesz przejrzeć na stronie http://www.alarmserwis.pl . Siedzibę mają w Redzie. Bardzo często u nich bywam bo zaopatruję się u nich w akcesoria alrmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 15.11.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Sie przypominam z pytaniem : Czy ktoś ma namiar do kogoś wykonującego usługi cyklinowania?ja, mam ale terminy to beda na styczen, chcesz? Styczeń to ciut za późno.No, to lipa.Wiem, ze był jeszcze pan Kubiak, ale nie mam namiarów na niego Wiesz co, podrzuć mi ten kontakt. Przynajmniej pogadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.11.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Rafalg - zdjęcia otrzymałem i wiesz co powiedziałem jak je zobaczyłem? OOOOOOOOO wwwwwwwww mmmmmmoooorrrrddddeeeee!!!!!!!!!!! W polsce mało jest podobnych tarasów a już wiele oglądałem. Ten jest naprawdę super. Nic a nic go nie przechwaliłeś. Powinieneś takie zdjęcia udostępniać innym budującym bo skąd mają czerpać przykłady i wzorce. Mój przyszły tarasik nie będzie aż tak fantastyczny bo ... Żoneczka uparła się, że chce mieć prosty i bez żadnych udziwnień więc pierwszy projekt naszego tarasu musiałem pozmieniać. Tarasy drewniane można bardzo łatwo i czytelnie zaprojektować w programie z Muratora TARASY. Jest dobry. Jestem za. Rafalg koniecznie pochwal się swoim tarasem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 15.11.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ja tez chcę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 15.11.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 15.11.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 No wrzuuuuuć na foruma Może coś podpatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 15.11.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Poprosimy te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.11.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 rafalg też zapisuję się na listę chętnych do oglądania Twojego tarasu , a tymczasem zapytuję Was "trójmieszczanie", czy może macie namiar na dobrego (czytaj taniego aczkolwiek solidnego) TAPICERA w Gdańsku lub okolicach. Nie mogę już patrzeć na to, co moje koty uczyniły z mojej kanapy, a nowej nie chcę kupować, bo..bo...przecież wkrótce zaczynam budować. Proszę zorientowanych w temacie o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 15.11.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Anekri,właśnie w Debecie będę robić mapki i przy okazji projekt zakupięŁomatko! Co z tymi przyłączami? Architekt coś bąkał na ten temat, myslałam, że to on robi. Ile to kosztuje wogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 15.11.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ansi - ja miała, przyjeżdzał do klienta i u niego robił, do tej pory mi służy kanapa i fotele a minęło juz 6 lat - poszukam jak wrócę do domu, może mam gdzieś jeszcze namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.11.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Kolia, dziękuję i czekam na namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunia78 15.11.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Witam Mam prośbę.... Czy ktoś może ma namiary na dobrą ekipę budowlaną, do stanu surowego otwartego. Chcę zacząć na wiosnę 2006. Proszę, proszę, podzielcie się szczęściem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 15.11.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Czy ktoś z Was stawiał ściany 3W w swoim domku?Lidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 15.11.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Czy ktoś z Was stawiał ściany 3W w swoim domku? Lidka Nie wiem do czego zmierzasz, ale ja mam 3- warstwowa. 25+12 styropian+11.5. Material Poroterm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 16.11.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 AnSi - przejrzałam wszystkie rachunki i nie znalazłam, ale dzwoniłam do koleżanki od której miałam ten numer i ma poszukać, tak że jest jeszcze nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 16.11.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 AnSi - wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 16.11.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Potrzebna mi mapka do celów projektowych do przyłącza gazu i w związku z tym mam pytanie, czy do tego celu muszę sćiągnąc geodetę na działkę czy taka mapkę mogę gdzieś dostać - nie wiem Starostwo, Gmina czy jeszcze coś innego. Ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.11.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 AnSi - wysłałam na priva Doszło, bardzo dziękuję, aż mi głupio, że tyle kłopotu Ci narobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 16.11.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Czy ktoś z Was stawiał ściany 3W w swoim domku? Lidka Nie wiem do czego zmierzasz, ale ja mam 3- warstwowa. 25+12 styropian+11.5. Material Poroterm. A podejrzewasz jakieś niecne zamiary? Będę budować dopiero albo już na wiosnę i cały czas nie mogę się zdecydować na rodzaj ścian. I właśnie do Twojego mi najbliżej. Ale boję się, że to za dużo pierniczenia z budowaniem, z montażem okien i takie tam. Napisz proszę jak to było u Ciebie, czy miałeś tak w projekcie i czy jesteś zadowolony? Lidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 16.11.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 AnSi - wysłałam na priva Doszło, bardzo dziękuję, aż mi głupio, że tyle kłopotu Ci narobiłam No co Ty, nie przejmuj się, może mi się też przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts