Basia Z. 20.11.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Ale Wakmen narobił szumu z tym tarasem Prześlę wszystkim zainteresowanym zdjęcia tarasu w najbliższym czasie. Proszę o namiary mailowe (nie wszyscy mają udostępnione). Bardzo proszę również o zdjęcia tarasu na maila: [email protected] serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 20.11.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Właśnie wysłałem zdjęcia wszystkim tym, kórzy podali lub mieli adresy e-mail. Reszcie osób wyślę jak dostanę namiary (np. Gosia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 20.11.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Ale Wakmen narobił szumu z tym tarasem Prześlę wszystkim zainteresowanym zdjęcia tarasu w najbliższym czasie. Proszę o namiary mailowe (nie wszyscy mają udostępnione). ja tez poprosze nie zdazylem przed wysylka ale widze ze soie deklarujesz podejsc na poczte jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 20.11.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Ale Wakmen narobił szumu z tym tarasem Prześlę wszystkim zainteresowanym zdjęcia tarasu w najbliższym czasie. Proszę o namiary mailowe (nie wszyscy mają udostępnione). No nie chciałem . Tak mi tylko się wymsknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.11.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Właśnie wysłałem zdjęcia wszystkim tym, kórzy podali lub mieli adresy e-mail. Reszcie osób wyślę jak dostanę namiary (np. Gosia)[email protected] Dzieki piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 20.11.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Ale Wakmen narobił szumu z tym tarasem Prześlę wszystkim zainteresowanym zdjęcia tarasu w najbliższym czasie. Proszę o namiary mailowe (nie wszyscy mają udostępnione). No nie chciałem . Tak mi tylko się wymsknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 20.11.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Ale Wakmen narobił szumu z tym tarasem Prześlę wszystkim zainteresowanym zdjęcia tarasu w najbliższym czasie. Proszę o namiary mailowe (nie wszyscy mają udostępnione). ja tez poprosze nie zdazylem przed wysylka ale widze ze soie deklarujesz podejsc na poczte jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Posłałem Wam i Gosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 20.11.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 A Ty Gośka też nie chcesz pokazać co się dzieje na Twoim polu bitwy. Ciekawe dlaczego?Ktoś jeszcze jest ciekaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.11.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 A Ty Gośka też nie chcesz pokazać co się dzieje na Twoim polu bitwy. Ciekawe dlaczego? Ktoś jeszcze jest ciekaw?Chce, ale nie mam czasu bawic sie w zmniejszanie zdjec, szlag mnie trafia.U mnie karton gipsy sie robia, kominek juz jest z moim cudnym marmurem.Odpalona kotłownia.Wpadnijcie kiedys do mnie, z Kielna, to rzut beretem.A, i mur oporowy robie Wróciła moja ekipa mi go zrobic, bo jak gosc sie zabrał za robote, to wszystko mam do wypirzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 20.11.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 ... U mnie karton gipsy sie robia, kominek juz jest z moim cudnym marmurem.Odpalona kotłownia.Wpadnijcie kiedys do mnie, z Kielna, to rzut beretem.A, i mur oporowy robie Wróciła moja ekipa mi go zrobic, bo jak gosc sie zabrał za robote, to wszystko mam do wypirzenia Chyba kiedyś będę musiał się zatrzymać bo i Koleeczkowo jest na mojej trasie z Redy do Kielna. Ja ze względu na mrozy na zewnątrz musiałem się przenieść z pracami do wewnątrz i ... już jeden dzień ocieplam dach. Jutro ciąg dalszy ale dopiero jak rano zdam swoją pracę zawodową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.11.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 ... U mnie karton gipsy sie robia, kominek juz jest z moim cudnym marmurem.Odpalona kotłownia.Wpadnijcie kiedys do mnie, z Kielna, to rzut beretem.A, i mur oporowy robie Wróciła moja ekipa mi go zrobic, bo jak gosc sie zabrał za robote, to wszystko mam do wypirzenia Chyba kiedyś będę musiał się zatrzymać bo i Koleeczkowo jest na mojej trasie z Redy do Kielna. Ja ze względu na mrozy na zewnątrz musiałem się przenieść z pracami do wewnątrz i ... już jeden dzień ocieplam dach. Jutro ciąg dalszy ale dopiero jak rano zdam swoją pracę zawodową.Ja mam juz dach ocieplony, ale z zewnatzr nie zdazyłam mam nadzieje ze sie ociepli jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 20.11.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 ... Ja mam juz dach ocieplony, ale z zewnatzr nie zdazyłam mam nadzieje ze sie ociepli jeszcze Ja również nie zdążyłem i tylko liczę na jakieś ocieplenie do +5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.11.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 rafalg bardzo dziekuję za zdjęcia, naprawdę bardzo solidne i staranne wykonanie. Jest się czym pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.11.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 ... Ja mam juz dach ocieplony, ale z zewnatzr nie zdazyłam mam nadzieje ze sie ociepli jeszcze Ja również nie zdążyłem i tylko liczę na jakieś ocieplenie do +5.W przyszłym tygodniu, podobno ma sie ocieplic, wtedy biegiem do ocieplania budynku Na razie mam w budynku + 13c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.11.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 rafalg bardzo dziekuję za zdjęcia, naprawdę bardzo solidne i staranne wykonanie. Jest się czym pochwalić Ja tez dziekuje cudnie.cały taras zrobił Ci stolarz rany, ale miał roboty.Powiedz ile metrów masz tego tarasu?jakie drewno na niego dawales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 20.11.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 rafalg bardzo dziekuję za zdjęcia, naprawdę bardzo solidne i staranne wykonanie. Jest się czym pochwalić Ja tez dziekuje cudnie.cały taras zrobił Ci stolarz rany, ale miał roboty.Powiedz ile metrów masz tego tarasu?jakie drewno na niego dawales? Nie, Nie. Taras robiła mi ekipa od stanu surowego i tak go schrzaniła, że przez kilka miesięcy głowiłem się co z tym zrobić. Wziąłem stolarza, kóry też przestraszył się tego" dzieła". Ale jak widac na zdjęciach, niektórzy nawet z gówna potrafią zrobić "ładną figurkę" Mój taras ma ok 2,9m x 7m. jest na wysokości 1 kondygnacji, ma schody zewnętrzne do ogrodu zabezpieczone furtką. O widoku na jezioro już nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 20.11.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 w sprawie geodety zajzyj na priva Dzięki już sobie zapisałam, a widzę że Ty pojawiłeś sie po długiej nieobecności, jak tam prace na budowie, na jakim etapie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 20.11.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Rafalg - w sprawie Twojego tarasu jedno mnie dziwi - dlaczego filary drewniane są ustawione na chyba metrowych betonowych słupkach? Troszeczkę to się gryzie ale raczej tylko do tego można się do czepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 20.11.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Rafalg - w sprawie Twojego tarasu jedno mnie dziwi - dlaczego filary drewniane są ustawione na chyba metrowych betonowych słupkach? Troszeczkę to się gryzie ale raczej tylko do tego można się do czepić. Też i się to nie podoba, ale pierowtnie poziom terenu miał być właśnie o ten metr wyżej. Ostatecznie pozostało jak jest. Ze słupami będzie trzeba coś zrobić, aby nie raziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 21.11.2005 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 w sprawie geodety zajzyj na priva Dzięki już sobie zapisałam, a widzę że Ty pojawiłeś sie po długiej nieobecności, jak tam prace na budowie, na jakim etapie jesteś? Jakos tak wyszlo. Sezon zimowy juz dawno zamkniety to nie ma o czym pisac. Plan byl zrobic stan "0" i poczekac na wiosne. Moj wykonawca mi odradzal, bo niby juz w listopadzie mrozy moga przyjsc itp. Troche bylem zly na to ze stoje z robotami a pogoda piekna i moze udaloby sie zrobic stan surowy otwarty. Moja zonka tylko mnie hamuje "po co ten pospiech" itp. Fakt mamy gdzie mieszkac i ten miesiac nas nie zbawi, ale z drugiej strony planuje swieta 2006 w wykonczonym domku. Sam nie wiem jak to sie uda. Teraz pozostaje mi tylko sledzic watek i zazdroscic pozostalym. Moze tak i lepiej niz sie denerwowac ze moze mroz nadejdzie a tu wszystko otwarte. pozdrawiam A tak na marginesie do wszystkich, z tego co pamietam to jesienia odbywaly sie spotkania grupowe, czy aby mnie cos nie minelo??? a moze grupa juz troszeczke bardziej rozsypana i niezbyt chetna na integracje w rzeczywistosci??? Wczesniejsze spotkania byly o ile mnie pamiec nie myli w polnocnych stronach naszego regionu, ale z tego co widze okolice poludniowe umacniaja swoja pozycje na forum. Moze jakies spotkanko w realu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts