anekri 27.11.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Witam Was serdecznie po długiej przerwie. Chciałem się przed Wami pochwalić świątecznym oświetleniem naszego domu http://members.cox.net/transam57/lights.wmv ale czad !! muzykę też sam komponowałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 27.11.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 A, ja mam okna, okna, hurrra zamontowane i mam nadzieje ze jeszcze na swoim miejscu.Zaraz jade obejrzec, bo w dniu montazu pokonała mnie grypa zołądkowa Zochna, byłas?Wiem ze byli CMYK i Elmer?dobrze pamietam Agnieszka ?We wtorek p.Andrzej jedzie z kaflami.Co ze spotkaniem grupy? No to gratulacje, w końcu się doczekałaś Muszą być na swoim miejscu, w końcu masz stróża, to niby jak miałyby sobie pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 27.11.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Witam Was serdecznie po długiej przerwie. Chciałem się przed Wami pochwalić świątecznym oświetleniem naszego domu http://members.cox.net/transam57/lights.wmv ale czad !! muzykę też sam komponowałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 27.11.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 A, ja mam okna, okna, hurrra zamontowane i mam nadzieje ze jeszcze na swoim miejscu.Zaraz jade obejrzec, bo w dniu montazu pokonała mnie grypa zołądkowa Zochna, byłas?Wiem ze byli CMYK i Elmer?dobrze pamietam Agnieszka ?We wtorek p.Andrzej jedzie z kaflami.Co ze spotkaniem grupy? Dobrze pamiętasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.11.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 A, ja mam okna, okna, hurrra zamontowane i mam nadzieje ze jeszcze na swoim miejscu.Zaraz jade obejrzec, bo w dniu montazu pokonała mnie grypa zołądkowa Zochna, byłas?Wiem ze byli CMYK i Elmer?dobrze pamietam Agnieszka ?We wtorek p.Andrzej jedzie z kaflami.Co ze spotkaniem grupy? No to gratulacje, w końcu się doczekałaś Muszą być na swoim miejscu, w końcu masz stróża, to niby jak miałyby sobie pójść No, tak ale lepiej na zimne dmuchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.11.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Witam Was serdecznie po długiej przerwie. Chciałem się przed Wami pochwalić świątecznym oświetleniem naszego domu http://members.cox.net/transam57/lights.wmv zsuperrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 27.11.2005 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 A mam pytanko - jak powinno sie gruntować ściany z płyt karton-gipsowych? czy tylko białą farbą czy też unigruntem czy czymś takim? Sorry za tak późną odpowiedź, ale przeprowadzka w toku Płyty gruntowaliśmy też Duluxem - najlepiej 2 warstwy i będzie OK. Niestety teraz na foum pewnie będę sporadycznie, bo jeszcze netu niet, ale założymy chyba radiowy, no bo jak to tak odcięci od świata zupełnie W środę wracam do pracy to postaram sie obszerniej streścić pierwsze wrażenia z "mieszkania wreszcie na swoim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 28.11.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Sorry za tak późną odpowiedź, ale przeprowadzka w toku Płyty gruntowaliśmy też Duluxem - najlepiej 2 warstwy i będzie OK. Niestety teraz na foum pewnie będę sporadycznie, bo jeszcze netu niet, ale założymy chyba radiowy, no bo jak to tak odcięci od świata zupełnie W środę wracam do pracy to postaram sie obszerniej streścić pierwsze wrażenia z "mieszkania wreszcie na swoim" No to gratulacje I czekam oczywiście na streszczenie pierwszych dni w nowym domu Kupiliśmy w końcu farbę Dekorala, a jedynie czerwony wzieliśmy z Duluxa, a płyty gruntowalismy w końcu rozcieńczoną Jedynką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 28.11.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Bylismy z zona u Gosi z Koleczkowa wlasnie skonczyli montowac okna moja zonka byla nimi zachwycona glaskala je i dokladnie ogladala jakby byly jej czy aby zadnej rysy nie maja. Ja bylem oczarowany kotlownia i tez marzy mi sie taka lodowka, czysto prawie sterylnie. Obecnie w starym domu kotlownia to moje miejsce zeslania gdzie jak na Titanicu dorzucam wegla do pieca, wracam stamtad jak palacz caly w popiele i sadzy. Odebralismy od ekipy wyliczenia materialów na stan 0 oraz mury teraz spokojnie moge zrobic sobie kosztorys realny i pojezdzic po hurtowniach mam na to jakies 6 tygodni i mam nadziej ze robota na dzialce ruszy. CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 28.11.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 MarcinU - no to powiem szczerze, że Ci zazdroszę. JA taki plan miałem jak zaczynałem. Teraz mała obsuwa. Mam nadzieje że na wiosnę też będzie przeprowadzka. He! Mój pierwotny (znaczy zeszłoroczny ) plan zakładał przeprowadzkę we wrześniu. Jak kończyło się lato to już wiedziałem, że październik-listopad. Taktycznie założyłem dead-line na święta. No i może się uda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.11.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Bylismy z zona u Gosi z Koleczkowa wlasnie skonczyli montowac okna moja zonka byla nimi zachwycona glaskala je i dokladnie ogladala jakby byly jej czy aby zadnej rysy nie maja. Ja bylem oczarowany kotlownia i tez marzy mi sie taka lodowka, czysto prawie sterylnie. Obecnie w starym domu kotlownia to moje miejsce zeslania gdzie jak na Titanicu dorzucam wegla do pieca, wracam stamtad jak palacz caly w popiele i sadzy. Odebralismy od ekipy wyliczenia materialów na stan 0 oraz mury teraz spokojnie moge zrobic sobie kosztorys realny i pojezdzic po hurtowniach mam na to jakies 6 tygodni i mam nadziej ze robota na dzialce ruszy. CMyKZ okien jestem bardzo zadowolona, z drzwi tez.A, w kotłowni tez jest przewidziana pralnia, wiec nie miałam wyjscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.11.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 MarcinU - no to powiem szczerze, że Ci zazdroszę. JA taki plan miałem jak zaczynałem. Teraz mała obsuwa. Mam nadzieje że na wiosnę też będzie przeprowadzka. He! Mój pierwotny (znaczy zeszłoroczny ) plan zakładał przeprowadzkę we wrześniu. Jak kończyło się lato to już wiedziałem, że październik-listopad. Taktycznie założyłem dead-line na święta. No i może się uda ... Odebrałes moja wiadomosc z cykliniarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.11.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Mam pytanie czy ma ktos pomysł czym przesłonic duze rozsuwane okna, w salonie?Z oknami fajnie, ale czuje sie jak na patelni wszystko widac, a zwykłe zaluzje odpadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 28.11.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Odebrałes moja wiadomosc z cykliniarzem? Eeeee .... jakoś nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.11.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Odebrałes moja wiadomosc z cykliniarzem? Eeeee .... jakoś nie dostałem. wyslaam Ci na priva, z 4 dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 28.11.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Witam Was serdecznie po długiej przerwie. Chciałem się przed Wami pochwalić świątecznym oświetleniem naszego domu http://members.cox.net/transam57/lights.wmv SUPERRR!!! juz dawno tak sie nie usmialem CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 28.11.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Mam pytanie czy ma ktos pomysł czym przesłonic duze rozsuwane okna, w salonie?Z oknami fajnie, ale czuje sie jak na patelni wszystko widac, a zwykłe zaluzje odpadaja Witam wszystkich serdecznie, dawno mnie nie było na forum, ale brak dostepu do internetu i ilość prac spowodowały, że tak wyszło. O ilości pracy niech świadczy fakt, że mam wstawione okna (wciąż walczę z dostawcą, jak wszystko sie skończy to Wam opiszę), mam ocieplone ściany z zewnątrz, wykonane instalacje elektryczne i wod-kan, położoną wełne w dachu i teraz robią mi podbitkę. Wykonawcy (poza oknami) bardzo solidni. Tylko kasy ubywa za szybko Gosiu, może okiennice będą dla Ciebie jakimś ratunkiem. Jeżeli nie masz docieplonych ścian zewnętrznych możesz o tym pomyśleć. Są nawet systemy, które ponoć można zamykać z wnętrza domu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.11.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Mam pytanie czy ma ktos pomysł czym przesłonic duze rozsuwane okna, w salonie?Z oknami fajnie, ale czuje sie jak na patelni wszystko widac, a zwykłe zaluzje odpadaja Witam wszystkich serdecznie, dawno mnie nie było na forum, ale brak dostepu do internetu i ilość prac spowodowały, że tak wyszło. O ilości pracy niech świadczy fakt, że mam wstawione okna (wciąż walczę z dostawcą, jak wszystko sie skończy to Wam opiszę), mam ocieplone ściany z zewnątrz, wykonane instalacje elektryczne i wod-kan, położoną wełne w dachu i teraz robią mi podbitkę. Wykonawcy (poza oknami) bardzo solidni. Tylko kasy ubywa za szybko Gosiu, może okiennice będą dla Ciebie jakimś ratunkiem. Jeżeli nie masz docieplonych ścian zewnętrznych możesz o tym pomyśleć. Są nawet systemy, które ponoć można zamykać z wnętrza domu. Pozdrowienia wiem, ale sa cholernie drogie takie okiennice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 czego bym nie kupił / zamontował następnym razem, gdybym powstrzymał moje chciejstwo",okap znajduje się na tej liście. Ja kupiłem okap w Castoramie za bodajze 120zł, jest taki blaszany daszek w kolorze antyczna miedź z wentylatorem i mała lampką, bez pochłaniacza. Podłączony jest przewodu kominowego i sprawuje się super, tj. komin spełnia swoją rolę i praktycznie nie używam nawet wentylatora. Nie wiedzę potrzeby inwestowania w drogi okap z pochłaniaczem i innymi bajerami. Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 28.11.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Odebrałes moja wiadomosc z cykliniarzem? Eeeee .... jakoś nie dostałem. wyslaam Ci na priva, z 4 dni temu Nic nie dostałem. Priv działa bo dostaję info od innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts