gosia1719499730 28.11.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Odebrałes moja wiadomosc z cykliniarzem? Eeeee .... jakoś nie dostałem. wyslaam Ci na priva, z 4 dni temu Nic nie dostałem. Priv działa bo dostaję info od innych.a, dzisiaj dostałes, bo tez wysłałam rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 28.11.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 a, dzisiaj dostałes, bo tez wysłałam rano? Właśnie dostałem 2 wiadomości. Thanx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.11.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 a, dzisiaj dostałes, bo tez wysłałam rano? Właśnie dostałem 2 wiadomości. Thanx.Okazalo sie, ze gapa ze mnie i nie miałam nic wpisane "w temacie" no i wtedy nie wysyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 28.11.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Bylismy z zona u Gosi z Koleczkowa wlasnie skonczyli montowac okna moja zonka byla nimi zachwycona glaskala je i dokladnie ogladala jakby byly jej czy aby zadnej rysy nie maja. Ja bylem oczarowany kotlownia i tez marzy mi sie taka lodowka, czysto prawie sterylnie. Obecnie w starym domu kotlownia to moje miejsce zeslania gdzie jak na Titanicu dorzucam wegla do pieca, wracam stamtad jak palacz caly w popiele i sadzy. .... CMyKZ okien jestem bardzo zadowolona, z drzwi tez.A, w kotłowni tez jest przewidziana pralnia, wiec nie miałam wyjscia Podzielam, okna super! Szczegoólnie te przesuwane tarasowe i ten dach osikowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.11.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Bylismy z zona u Gosi z Koleczkowa wlasnie skonczyli montowac okna moja zonka byla nimi zachwycona glaskala je i dokladnie ogladala jakby byly jej czy aby zadnej rysy nie maja. Ja bylem oczarowany kotlownia i tez marzy mi sie taka lodowka, czysto prawie sterylnie. Obecnie w starym domu kotlownia to moje miejsce zeslania gdzie jak na Titanicu dorzucam wegla do pieca, wracam stamtad jak palacz caly w popiele i sadzy. .... CMyKZ okien jestem bardzo zadowolona, z drzwi tez.A, w kotłowni tez jest przewidziana pralnia, wiec nie miałam wyjscia Podzielam, okna super! Szczegoólnie te przesuwane tarasowe i ten dach osikowy...tiaa, tylko jak te okna przysłonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 28.11.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Mam pytanie czy ma ktos pomysł czym przesłonic duze rozsuwane okna, w salonie?Z oknami fajnie, ale czuje sie jak na patelni wszystko widac, a zwykłe zaluzje odpadaja Gosia, a rolety rzymskie? można zamontować nad oknem np 4 rolety obok siebie albo przesuwane ekrany. Może tutaj coś znajdziesz dla siebie. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=26639&postdays=0&postorder=asc&highlight=rolety+rzymskie&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.11.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Mam pytanie czy ma ktos pomysł czym przesłonic duze rozsuwane okna, w salonie?Z oknami fajnie, ale czuje sie jak na patelni wszystko widac, a zwykłe zaluzje odpadaja Gosia, a rolety rzymskie? można zamontować nad oknem np 4 rolety obok siebie albo przesuwane ekrany. Może tutaj coś znajdziesz dla siebie. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=26639&postdays=0&postorder=asc&highlight=rolety+rzymskie&start=0Dzieki rolety rzymskie fajny pomysl, znowu pewnie drogi, no cóz bede musiała poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.11.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Bylismy z zona u Gosi z Koleczkowa wlasnie skonczyli montowac okna moja zonka byla nimi zachwycona glaskala je i dokladnie ogladala jakby byly jej czy aby zadnej rysy nie maja. Ja bylem oczarowany kotlownia i tez marzy mi sie taka lodowka, czysto prawie sterylnie. Obecnie w starym domu kotlownia to moje miejsce zeslania gdzie jak na Titanicu dorzucam wegla do pieca, wracam stamtad jak palacz caly w popiele i sadzy. .... CMyKZ okien jestem bardzo zadowolona, z drzwi tez.A, w kotłowni tez jest przewidziana pralnia, wiec nie miałam wyjscia Podzielam, okna super! Szczegoólnie te przesuwane tarasowe i ten dach osikowy...tiaa, tylko jak te okna przysłonic Gosia , pochwal się fotkami. Nie widziałam w realu, to może chociaż na zdjęciach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.11.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Bylismy z zona u Gosi z Koleczkowa wlasnie skonczyli montowac okna moja zonka byla nimi zachwycona glaskala je i dokladnie ogladala jakby byly jej czy aby zadnej rysy nie maja. Ja bylem oczarowany kotlownia i tez marzy mi sie taka lodowka, czysto prawie sterylnie. Obecnie w starym domu kotlownia to moje miejsce zeslania gdzie jak na Titanicu dorzucam wegla do pieca, wracam stamtad jak palacz caly w popiele i sadzy. Odebralismy od ekipy wyliczenia materialów na stan 0 oraz mury teraz spokojnie moge zrobic sobie kosztorys realny i pojezdzic po hurtowniach mam na to jakies 6 tygodni i mam nadziej ze robota na dzialce ruszy. CMyK CMYK, zorumie się,że dostaliście kredyt, skoro ruszacie już niedługo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.11.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Bylismy z zona u Gosi z Koleczkowa wlasnie skonczyli montowac okna moja zonka byla nimi zachwycona glaskala je i dokladnie ogladala jakby byly jej czy aby zadnej rysy nie maja. Ja bylem oczarowany kotlownia i tez marzy mi sie taka lodowka, czysto prawie sterylnie. Obecnie w starym domu kotlownia to moje miejsce zeslania gdzie jak na Titanicu dorzucam wegla do pieca, wracam stamtad jak palacz caly w popiele i sadzy. .... CMyKZ okien jestem bardzo zadowolona, z drzwi tez.A, w kotłowni tez jest przewidziana pralnia, wiec nie miałam wyjscia Podzielam, okna super! Szczegoólnie te przesuwane tarasowe i ten dach osikowy...tiaa, tylko jak te okna przysłonic Gosia , pochwal się fotkami. Nie widziałam w realu, to może chociaż na zdjęciach. Pozdrawiam musze przysiasc, by zmniejszyc, a potem wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.11.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 gosi@ ja też nieśmiało proszę o zdjęcia, pochwal się jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.11.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 gosi@ ja też nieśmiało proszę o zdjęcia, pochwal się jak najszybciej nie wiem czy jest czym http://img306.imageshack.us/img306/5093/kotowniazm5zm.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.11.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 OKNA, WIDOK Z SAhttp://img118.imageshack.us/img118/2130/oknazm2am.th.jpgLONU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.11.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 drzw byla mgła, niestety słabe zdjeciehttp://img118.imageshack.us/img118/6138/drzwizm6sf.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.11.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Okna z jadalni http://img278.imageshack.us/img278/811/dzrwijadalnia1ex.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.11.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 gosi@ w kotłowni tak sterylnie...że aż kompleksów można się nabawić Okna super, tyle świata przez nie można zobaczyć; jako pomysł na zasłonięcie przychodzą mi na myśl rzymskie rolety - chyba pasowałyby bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.11.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 gosi@ w kotłowni tak sterylnie...że aż kompleksów można się nabawić Okna super, tyle świata przez nie można zobaczyć; jako pomysł na zasłonięcie przychodzą mi na myśl rzymskie rolety - chyba pasowałyby bardzo dobrze Kotłownia jest moja pralnia i suszarnia, nie było rady zrobic inaczej o roletach tez myslalam, teraz tylko bede szukała gdzie je zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.11.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 gosi@ w kotłowni tak sterylnie...że aż kompleksów można się nabawić Okna super, tyle świata przez nie można zobaczyć; jako pomysł na zasłonięcie przychodzą mi na myśl rzymskie rolety - chyba pasowałyby bardzo dobrze Kotłownia jest moja pralnia i suszarnia, nie było rady zrobic inaczej o roletach tez myslalam, teraz tylko bede szukała gdzie je zamowic Roletę rzymską do kuchni zamawiałem w sklepie Stella w Gdyni na Starowiejskiej. Rewelacyjne rolety rzymskie (na angielskich materiałach) robi facet na Morskiej. Jakieś 200 metrów po prawej, za Estakadą, w kierunku Rumii. Niestety cena też jest rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.11.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 gosi@ w kotłowni tak sterylnie...że aż kompleksów można się nabawić Okna super, tyle świata przez nie można zobaczyć; jako pomysł na zasłonięcie przychodzą mi na myśl rzymskie rolety - chyba pasowałyby bardzo dobrze Kotłownia jest moja pralnia i suszarnia, nie było rady zrobic inaczej o roletach tez myslalam, teraz tylko bede szukała gdzie je zamowic Roletę rzymską do kuchni zamawiałem w sklepie Stella w Gdyni na Starowiejskiej. Rewelacyjne rolety rzymskie (na angielskich materiałach) robi facet na Morskiej. Jakieś 200 metrów po prawej, za Estakadą, w kierunku Rumii. Niestety cena też jest rewelacyjna. Jeśli te rolety zamówione są takie drogie, to proponuję samodzielnie uszyć lub przez krawcową. Jeśli jesteś zainteresowana to mogę podesłać ci krótki opis wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.11.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 gosi@ w kotłowni tak sterylnie...że aż kompleksów można się nabawić Okna super, tyle świata przez nie można zobaczyć; jako pomysł na zasłonięcie przychodzą mi na myśl rzymskie rolety - chyba pasowałyby bardzo dobrze Kotłownia jest moja pralnia i suszarnia, nie było rady zrobic inaczej o roletach tez myslalam, teraz tylko bede szukała gdzie je zamowic Roletę rzymską do kuchni zamawiałem w sklepie Stella w Gdyni na Starowiejskiej. Rewelacyjne rolety rzymskie (na angielskich materiałach) robi facet na Morskiej. Jakieś 200 metrów po prawej, za Estakadą, w kierunku Rumii. Niestety cena też jest rewelacyjna.Dzieki, zerkne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts