Basia Z. 26.02.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Witam Czy jest ktoś z okolic 3miasta i ma doświadczenie z budową z zastosowaniem silki?Szukam osób na dowolnym etapie budowy , mam zamiar zacząć wiosną. Pozdrowienia Mak. Na pewno Wakmen, pewni ktoś jeszcze też budował z silki, ale nie pamiętam może sami sie ujawnią O ile dobrze pamiętam, to MarcinU budował z silki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunia78 26.02.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Czy ktoś może chciałby oddać ziemię z wykopu? Chętnie przyjmę. Okolice Wejherowa. Dokładnie Gowino. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 26.02.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Juz pewien czas temu prosiłam o namiary na dobrego ale niezbyt drogiego kierownika budowy z okolic Redy na to zapytanie nie było odzewu dlatego ponawiam pytanie i mam nadzieje ze ktos mi pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.02.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Juz pewien czas temu prosiłam o namiary na dobrego ale niezbyt drogiego kierownika budowy z okolic Redy na to zapytanie nie było odzewu dlatego ponawiam pytanie i mam nadzieje ze ktos mi pomoze. Spójrz wyżej na Mirosław Mazgajczyk. Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 26.02.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 witajcie drodzy foruowicze!ja rozpoczynam swoją przygodę z budową w Redzie i zaczne od podstawowych pytań gdzie najtaniej mogę dostać bloczki betonowe i stal?Prosze o podpowiedzi i to bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 27.02.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam Czy jest ktoś z okolic 3miasta i ma doświadczenie z budową z zastosowaniem silki?Szukam osób na dowolnym etapie budowy , mam zamiar zacząć wiosną. Pozdrowienia Mak. Rzeczywiście budowałem z silki. Ekipę na wiosnę tego roku ?!?!?! To obecnie niestety, ale muszę życzyć powodzenia. Wątpię, aby jakikolwiek przyzwoity fachowiec w lutym miał jeszcze wolne terminy na ten rok. Anyway polecam jak zawsze Jana Sikorę (murarz) tel. 603363699 oraz Andrzeja Kobiele (cieśla) 607 712 935. Na początek ta ekipa. Co do pozostałych etapów to poszukam post, który kiedyś już wysłałem z namiarami na ekipy i go powtórzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
omermolada 27.02.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam drogich forumowiczów! Jakiś czas temu zwracałem sie z prośbą o pomoc w poszukiwaniach działki. Troszkę to trwało ale po wielu rodzinnych bitwach i kłótniach udało się i chyba ten pierwszy, najważniejszy etap czyli wybór i kupno działki mamy już prawie za sobą . Będzięmy budować w Jagatowie k. Pruszcza. Projekt juz wybralismy - bedzie to Apollo IIa z Domusa lecz z wieloma zmianami ale o tym później http://www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=38. Teraz czeka nas papierologia czyli też niełatwe zadanie Załatwienie wszystkich procedur formalnych chcę zlecić firmie która się tym zajmie. Nie wiem jednak czy to się opłaca czy nie i czy wogule warto. Proszę o opinie na ten temat. Szukam też dobrego i solidnego architekta do adaptacji projektu. Czy ktoś zna takowego z okolic Pruszcza?? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 27.02.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 omermolada Bardzo ładny i zgrabny projekcik witam w grupie i powodzenia w bojach - bez kłótni rodzinnych [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaba73 27.02.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 omermolada my będziemy budować w Juszkowie i korzystamy z usług biura projektowego Epoca w Pruszczu - Grunwaldzka 33. U nas niewiele zmian, więc nie wiem, jak się sprawują przy grubszych sprawach, ale my na razie jesteśmy zadowoleni z obsługi. Oni też prowadza nam sprawy do pozwolenia i będą robić projekty przyłączy. PozdrawiamGaba[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.02.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 ATTENTION, ACHTUNG, POZOR, WNIMANIE Mieszkańcy Bojana i Koleczkowa. Nie wiem w którym sklepie w Koleczkowie, ale w Bojanie, w sklepie wielobranzowym vis a vis kościoła są zbierane podpisy z wnioskiem o uruchomienie komunikacji miejskiej z Gdynią. Sugeruję byście wpisali się na listę. Na stronie http://www.szemud.pl znajduje się terminarz zebrań wiejskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.02.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 ATTENTION, ACHTUNG, POZOR, WNIMANIE Mieszkańcy Bojana i Koleczkowa. Nie wiem w którym sklepie w Koleczkowie, ale w Bojanie, w sklepie wielobranzowym vis a vis kościoła są zbierane podpisy z wnioskiem o uruchomienie komunikacji miejskiej z Gdynią. Sugeruję byście wpisali się na listę. Na stronie http://www.szemud.pl znajduje się terminarz zebrań wiejskich W tym sklepie koło A-Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.02.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 ATTENTION, ACHTUNG, POZOR, WNIMANIE Mieszkańcy Bojana i Koleczkowa. Nie wiem w którym sklepie w Koleczkowie, ale w Bojanie, w sklepie wielobranzowym vis a vis kościoła są zbierane podpisy z wnioskiem o uruchomienie komunikacji miejskiej z Gdynią. Sugeruję byście wpisali się na listę. Na stronie http://www.szemud.pl znajduje się terminarz zebrań wiejskichw ktorym u Groblewskiego????A, moze machnij za mnie, plizzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.02.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 ATTENTION, ACHTUNG, POZOR, WNIMANIE Mieszkańcy Bojana i Koleczkowa. Nie wiem w którym sklepie w Koleczkowie, ale w Bojanie, w sklepie wielobranzowym vis a vis kościoła są zbierane podpisy z wnioskiem o uruchomienie komunikacji miejskiej z Gdynią. Sugeruję byście wpisali się na listę. Na stronie http://www.szemud.pl znajduje się terminarz zebrań wiejskich W tym sklepie koło A-Z.Rozumien, ze na przeciwko AZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.02.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 ATTENTION, ACHTUNG, POZOR, WNIMANIE Mieszkańcy Bojana i Koleczkowa. Nie wiem w którym sklepie w Koleczkowie, ale w Bojanie, w sklepie wielobranzowym vis a vis kościoła są zbierane podpisy z wnioskiem o uruchomienie komunikacji miejskiej z Gdynią. Sugeruję byście wpisali się na listę. Na stronie http://www.szemud.pl znajduje się terminarz zebrań wiejskich W tym sklepie koło A-Z.Rozumien, ze na przeciwko AZ? Małżonka "rajdowała pieszo" obok i mówi że nie naprzeciw tylko obok po tej samej stronie. PS Gosiu jak z wyjazdem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 28.02.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 wakmen jak mozesz przeslij i nam [email protected] dzieki Wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaba73 28.02.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Czy ktoś budował/buduje z ekipą pana Cichosza lub pana Kazimierza Rosinki z Chwaszczyna? Bardzo proszę o opinie/komentarze. Przed nami wybór ekipy (mamy nadzieję zacząć w maju), a terminy już mocno pozaklepywane, zwłaszcza u najlepszych Gaba i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 28.02.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 ATTENTION, ACHTUNG, POZOR, WNIMANIE Mieszkańcy Bojana i Koleczkowa. Nie wiem w którym sklepie w Koleczkowie, ale w Bojanie, w sklepie wielobranzowym vis a vis kościoła są zbierane podpisy z wnioskiem o uruchomienie komunikacji miejskiej z Gdynią. Sugeruję byście wpisali się na listę. Na stronie http://www.szemud.pl znajduje się terminarz zebrań wiejskich Taka lista dotarła do mnie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.02.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 ATTENTION, ACHTUNG, POZOR, WNIMANIE Mieszkańcy Bojana i Koleczkowa. Nie wiem w którym sklepie w Koleczkowie, ale w Bojanie, w sklepie wielobranzowym vis a vis kościoła są zbierane podpisy z wnioskiem o uruchomienie komunikacji miejskiej z Gdynią. Sugeruję byście wpisali się na listę. Na stronie http://www.szemud.pl znajduje się terminarz zebrań wiejskich W tym sklepie koło A-Z.Rozumien, ze na przeciwko AZ? Małżonka "rajdowała pieszo" obok i mówi że nie naprzeciw tylko obok po tej samej stronie. PS Gosiu jak z wyjazdem?Niestety nie dam rady. Kacper chory, siedzi w domu a Tomekw yjezdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 28.02.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 wakmen jak mozesz przeslij i nam [email protected] dzieki Wysłałem dzieki własnie ogladam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 28.02.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam Dziwię się trochę na brak kontaktu z Hormanna. Mi przysłali katalogi i cennik po kilku dniach. Złóż zapytanie bezpośrednio na stronie Hormanna. Mam już jedną bramę Hormann od blisko 5 lat, a teraz buduję drugi garaż dlatego potrzebowałem nową wycenę. Jeśli chodzi o samą bramę to nie mogę powiedzieć złego słowa, nasza jest użytkowana bardzo intensywnie i jak dotąd nie było żadnych problemów. Koszt w 2001 roku EcoTherm kaseton 2500x1875 1600 zł netto, razem z napędem, montażem i drobnymi dodatkami 3700 netto. Pozdrawiam Przemek Ano złożyłam bezpośrednio zapytanie i to nie jedno na ich stronie:( dlatego to mnie zrazilo do firmy, bo jezeli jest z nia taki trudny kontakt to co bedzie jak bedzie trzeba zareklamowac brame:) otoz. juz sie zdecydowalam i zamowilam bramy wisniowskiego segmentowe bez przetloczen uzyskalam 22% upsutu od ceny netto na bramy i 10% od ceny netto napedu. wiekszoci firm dawala upust tylko na brame -20% a na naped 0% pozdrawiam Anna Rzeuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts