joola 27.03.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 No, no...Tylko nie po imieniu Mówisz miesiąc temu...Zabiję dziada. Zaraz do niego dzwonię , a potem zabiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 27.03.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Prosze o info ile placiliscie za deski szalunkowe i gdzie je kupiliście. Dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.03.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 No, no...Tylko nie po imieniu Mówisz miesiąc temu...Zabiję dziada. Zaraz do niego dzwonię , a potem zabiję Jak Ty tak do niego, to już nigdy nie przyjedzie do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 27.03.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 deski szalunkowe kupuje w Kartuzach za 370 zl m3 tel 0501525416 +100 zl dowozCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaba73 27.03.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 CMYK, czy Twoja budowa ruszyła? Bo w Dzienniku straszy pustką, a chętnie byśmy poczytali. Może ktoś jeszcze ruszył. Chwalcie się, chwalcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.03.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 No, no...Tylko nie po imieniu Mówisz miesiąc temu...Zabiję dziada. Zaraz do niego dzwonię , a potem zabiję Jak Ty tak do niego, to już nigdy nie przyjedzie do Ciebie Jutro jadę do niego, już dzwoniłam i nie wyjdę jak mi na miejscu nie zrobi półek i innych pierdół. Reszta może poczekać...tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 27.03.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 budowa rusza w czwartek lub w piatekCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaba73 27.03.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 budowa rusza w czwartek lub w piatek CMyK To zyczymy dobrego budowania i liczymy na wpisy w Dzienniku Gaba i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 budowa rusza w czwartek lub w piatek CMyK Zaczynaj czem prędzej, bo i ja z p. Dawidowskim jestem po słowie i po umowie, a tu taaaakie opóźnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 28.03.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Witam poniedziałkowo wszystkich starych i nowych forumowiczów Co jest rodacy, wiosna a tu nikt nie buduje? Gosia@, gdzie są Twoje zdjęcia, dlaczego nie chwalisz się barierką Markus czy wiesz coś może na temat naszego stolarza, zamawiałeś coś u niego ostatnio? Qrcze albo facet ma totalny brak pracowników albo...ma dość mojej upierdliwości i pomysłów Czekam i czekam na kilka rzeczy a tu nic.... ps.O antence pamiętam, chyba, że już masz, to daj znać. Wszelki duch.. Jola wraca Znaczy się wiosna idzie A tak przy okazji to też byś się mogła pochwalić swoją kuchnią, którą Franciszek tak się zachwycał, chętnie bym zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 28.03.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Mam okna, prawie wszystkie na łukowe i trójkąty muszę trochę poczekać, zakupione u polecanego tutaj pana Zielińskiego, rzeczywiście polecam, super obsługa no i okna ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 28.03.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Mam okna, prawie wszystkie na łukowe i trójkąty muszę trochę poczekać, zakupione u polecanego tutaj pana Zielińskiego, rzeczywiście polecam, super obsługa no i okna ładne Cieszę się, że jesteś zadowolona ze współpracy z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 28.03.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 CZyli nie musi być to jakas specjalna farba. Dzięki za odpowied�. Ja uzywałem podkladu cos w rodzaju betonduru. Wychodzi taniej niz farba i podobno lepiej utwardza. Grody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 28.03.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Dzieki grody, no wlanie podejżałam ze fachowcy zakupili, o ile dobrze pamietam nazwe unigrunt i nie wiem czy im do końca ufać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.03.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Wszelki duch.. Jola wraca Znaczy się wiosna idzie A tak przy okazji to też byś się mogła pochwalić swoją kuchnią, którą Franciszek tak się zachwycał, chętnie bym zobaczyła Eee tam...duch Franciszek zachwycał się kuchnią powiadasz Moja kuchnia jest podobna do kuchni Markusa, tylko ciemna. Kolia pochwalę się, pochwalę tylko muszę porobić zdjęcia a chwilowo nie mam czym, bo dziecie wywlokło aparat do kolegi. Postaram się coś wrzucić pod koniec tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.03.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Witam poniedziałkowo wszystkich starych i nowych forumowiczów Co jest rodacy, wiosna a tu nikt nie buduje? Gosia@, gdzie są Twoje zdjęcia, dlaczego nie chwalisz się barierką Markus czy wiesz coś może na temat naszego stolarza, zamawiałeś coś u niego ostatnio? Qrcze albo facet ma totalny brak pracowników albo...ma dość mojej upierdliwości i pomysłów Czekam i czekam na kilka rzeczy a tu nic.... ps.O antence pamiętam, chyba, że już masz, to daj znać.EEE, nie mam czasu Walcze z elewacja.Swoja droga daj namir gdzie kupiłas podbitke.Plizzz.Kiedy wpadniesz na kawke.Siedze w domu, szkodnik chory, to i rano jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAMUS 28.03.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Na razie kupilismy działkę i wybieramy projekt, ale już przymierzamy się do budowy domu. Chętnie skorzystamy z Waszych doświadczeń, ponieważ wiemy, że nie jest to prosta sprawa... Dzizłkę mamy w Mechelinkach i chcielibyśmy poznać ludzi z tych okolic. Pozdrawiamy, Kasia i Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 28.03.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Na razie kupilismy działkę i wybieramy projekt, ale już przymierzamy się do budowy domu. Chętnie skorzystamy z Waszych doświadczeń, ponieważ wiemy, że nie jest to prosta sprawa... Dzizłkę mamy w Mechelinkach i chcielibyśmy poznać ludzi z tych okolic. Pozdrawiamy, Kasia i Mariusz Witajcie!!! Jestemy prawie sšsiadami , bo my budujemy się w Mostach (a na razie też jeszcze Gdynia). Życzę powodzenia przy wyborze projektu i óniejszej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 28.03.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Na razie kupilismy działkę i wybieramy projekt, ale już przymierzamy się do budowy domu. Chętnie skorzystamy z Waszych doświadczeń, ponieważ wiemy, że nie jest to prosta sprawa... Dzizłkę mamy w Mechelinkach i chcielibyśmy poznać ludzi z tych okolic. Pozdrawiamy, Kasia i Mariusz Witajcie!!! Jestemy prawie sšsiadami , bo my budujemy się w Mostach (a na razie też jeszcze Gdynia). Życzę powodzenia przy wyborze projektu i óniejszej budowie. No to my też niedaleko - Kosakowo (są też inni). Szykuje się niezła ekipa na grillowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 28.03.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 POTRZEBUJE BARDZO PILNIE NAMIARY NA SOLIDNEGO KIEROWNIKA BUDOWY ( NIE PANA KORDKA !!!! ). BARDZO DZIEKUJE Mam namiar od pana Jana Sikory na kierownika budowy, którego on poleca. Nazywa się Grzegorz Cieśliński tel. 609 564 064 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts