rrmi 03.04.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam Was Czy mozna zapytac jak daleko jest z Bojana do Koleczkowa?I jaka droga sie jedzie? Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.04.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam Was Czy mozna zapytac jak daleko jest z Bojana do Koleczkowa?I jaka droga sie jedzie? Pozdrowkao, rrmi ok 2km, droga naprawde dobra, a co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 a nic a powiesz co mija sie po drodze? a jaka droga jedzie sie do miasta , np.do Gdyni albo do Gdanska? czy zabudowana juz? I co jest przy tej drodze? I czy pobiznesowac tam da rade?pozdrowka Gosiaczku i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.04.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 rrmi A co Ty tutaj robisz??? Czy jesteś może w Gdańsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.04.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 a nic a powiesz co mija sie po drodze? a jaka droga jedzie sie do miasta , np.do Gdyni albo do Gdanska? czy zabudowana juz? I co jest przy tej drodze? I czy pobiznesowac tam da rade?pozdrowka Gosiaczku i buziakiU mnie w Koleczkowie lepiej, bo ja mam działke przy drodze, która do Gdyni prowadzi i sa wolne działki przy drodze A z Bojana dojedziesz i do Gdyni i do Gdanska, droga dobra, tereny zabudowane. : Droga asfaltowa Pobiznesowac jak najbardzie, to preznie rozwijajace sie tereny. Wejdz na http://www.szemud.pl strona cienka, ale masz troche informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.04.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 rrmi A co Ty tutaj robisz??? Czy jesteś może w Gdańsku? Ja bym jej dała w Gdansku Ona u mnie bedzie, a nie w Gdansku juz mam to obiecane i zaklepane, a procenty sie chłodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dzieki bardzo Gosiu , popatrze Joola jeszcze jestem w dobrobycie ale bilety w garsci Temu sie tak wypytuje , bo sie gdzies osiedlic musze chyba nie? A ile taka dzialeczka przy drodze sie ceni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.04.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 rrmi A co Ty tutaj robisz??? Czy jesteś może w Gdańsku? Ja bym jej dała w Gdansku Ona u mnie bedzie, a nie w Gdansku juz mam to obiecane i zaklepane, a procenty sie chłodza Gośka...jędzo..a spróbujcie do mnie nie zajechać. r obiecałaś mi kiedyś, pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.04.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dzieki bardzo Gosiu , popatrze Joola jeszcze jestem w dobrobycie ale bilety w garsci Temu sie tak wypytuje , bo sie gdzies osiedlic musze chyba nie? A ile taka dzialeczka przy drodze sie ceni? To kiedy wracasz? A czemu akurat Koleczkowo Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.04.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dzieki bardzo Gosiu , popatrze Joola jeszcze jestem w dobrobycie ale bilety w garsci Temu sie tak wypytuje , bo sie gdzies osiedlic musze chyba nie? A ile taka dzialeczka przy drodze sie ceni? Po znajomosci Ci za 65 zł załatwie uzbrojona i z widokiem pieknym.Łasił sie na nia jeden, ale mysli, sa zreszta chyba 3 jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ona u mnie bedzie, a nie w Gdansku juz mam to obiecane i zaklepane, a procenty sie chłodza chwali sie , chwali sie Tez juz sie nie moge doczekac Pogrilujem? Joola sie tak spotkamy wszystkie , ze w telewizji ta libacje pokaza A jak duze te poletka? Qrde to jeszcze 17 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.04.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 rrmi A co Ty tutaj robisz??? Czy jesteś może w Gdańsku? Ja bym jej dała w Gdansku Ona u mnie bedzie, a nie w Gdansku juz mam to obiecane i zaklepane, a procenty sie chłodza Gośka...jędzo..a spróbujcie do mnie nie zajechać. r obiecałaś mi kiedyś, pamiętaszJa mysle, ze my wielka IMPRE powitalna zrobimy.Zochna, ustrzeli swojego rogacza, ja procenty zorganizuje, a AnSi...kanapki zrobi i ciacho przytarga, a co???Niech wie, ze do domu wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.04.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dzieki bardzo Gosiu , popatrze Joola jeszcze jestem w dobrobycie ale bilety w garsci Temu sie tak wypytuje , bo sie gdzies osiedlic musze chyba nie? A ile taka dzialeczka przy drodze sie ceni? To kiedy wracasz? A czemu akurat Koleczkowo Cię interesuje?Proste, bo my fajne z Zochna jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.04.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ona u mnie bedzie, a nie w Gdansku juz mam to obiecane i zaklepane, a procenty sie chłodza chwali sie , chwali sie Tez juz sie nie moge doczekac Pogrilujem? Joola sie tak spotkamy wszystkie , ze w telewizji ta libacje pokaza Nio, to robimy babski wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.04.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ona u mnie bedzie, a nie w Gdansku juz mam to obiecane i zaklepane, a procenty sie chłodza chwali sie , chwali sie Tez juz sie nie moge doczekac Pogrilujem? Joola sie tak spotkamy wszystkie , ze w telewizji ta libacje pokaza A jak duze te poletka? Qrde to jeszcze 17 tygodni Ok 1000m2, teraz takie działki spzredaja, tak wynika z podziału.Mozge Ci jutro zdjecia pstryknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Niech wie, ze do domu wróciła MIOD , MIOD , MIOD na serce Joola ja sie interesuje tak ogolnie , ale kole Gosi to by mi pasowalo . My takie som tego , nie zeby ten tego tylko tego A jak z pozwoleniami na uslugi , zaznaczam nieuciazliwe? Babski wieczor of course AnSi trzeba zapisac koniecznie bo Zochna to wiadomo , Koleczkowska i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.04.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ona u mnie bedzie, a nie w Gdansku juz mam to obiecane i zaklepane, a procenty sie chłodza chwali sie , chwali sie Tez juz sie nie moge doczekac Pogrilujem? Joola sie tak spotkamy wszystkie , ze w telewizji ta libacje pokaza Nio, to robimy babski wieczór Noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.04.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Niech wie, ze do domu wróciła MIOD , MIOD , MIOD na serce Joola ja sie interesuje tak ogolnie , ale kole Gosi to by mi pasowalo . My takie som tego , nie zeby ten tego tylko tego A jak z pozwoleniami na uslugi , zaznaczam nieuciazliwe?Po drugiej stronie sa działki usługowe własnie fabryka wibratorów tyz słowo!A ostatnio mi gospodarz mówił, ze własnie na usługi nieuciazliwe tyz moga byc :wink:Z prawej masz stacje wulkanizacyjna 24h, na pzreciwko jakis duzy warsztat z naprawa autobusów, troche dalej fabryke pianek policostam Format i piekarnie, to po drugiej stronie ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.04.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Niech wie, ze do domu wróciła MIOD , MIOD , MIOD na serce Joola ja sie interesuje tak ogolnie , ale kole Gosi to by mi pasowalo . My takie som tego , nie zeby ten tego tylko tego A jak z pozwoleniami na uslugi , zaznaczam nieuciazliwe? Nieuciążliwe Ten, tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Nieuciążliwe Ten, tego... nie to co myslisz wiem , marzy sie Wam dziewczeta jakis masazyk , ale nie , nie te sprawy i faceci przy rurach nie , nie Gosiu a te dzialalnosci co wymienilas to sa nieuciazliwe , gminnym zdaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts