Ados 19.04.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 kolia kto Ci robił hydraulikę? tak z ciekawości pytam Atom hehe, pytałem bo patrzę na zdjęcia i tak jakoś podobnie wygląda do naszej hydrauliki ekipa pana Mirka pewnie? dokładnie tak od razu rozpoznałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 19.04.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Gosia, ja się przypominam o te namiary na ziemię ogrodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 19.04.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Czy mieliście może doczynienia kiedyś z Panem Raszman - cieśla i dekarz. Wdzieczna będę za jakiekolwiek informacje na jego temat. Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 19.04.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 kolia nie ma sprawy pozbądz się kataru i wpadnij jak bedziesz w pobliżu domek gabarytowo bardzo podobny do mojego i przestrzenny - chętnie zobaczyłabym zdjęcia wewnątrz jak będziesz miała nowe to chętnie piszę się na oglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 19.04.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 CMYKa jak tam moi Panowie jak postepy na budowie? Na razie sprawuja sie dobrze ale poszli sobie na tydzien i na razie nie chca wrocic bo koncza inna budowe obiecali ze beda za tydzien na razie lawy zalane niech sobie postoja; jak rusza to zatrzymaja sie na stropie CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod fikusem 19.04.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Co prawda jestem dopiero na etapie fundamentow (wymarzona przeprowadzka przed gwiazdka) ale dzis juz obdzwonilam okoliczne sklady opalu i nie bardzo moglam znalezc gdzies eko-groszek w workach. Czy ktos z Was ogrzewa dom eko-groszkiem i wie gdzie mozna taki "luksus" nabyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.04.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Co prawda jestem dopiero na etapie fundamentow (wymarzona przeprowadzka przed gwiazdka) ale dzis juz obdzwonilam okoliczne sklady opalu i nie bardzo moglam znalezc gdzies eko-groszek w workach. Czy ktos z Was ogrzewa dom eko-groszkiem i wie gdzie mozna taki "luksus" nabyc? Na szybko Castorama - ale niezbyt tanio...obacz jeszcze kole nas w Brico marchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 20.04.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam,Szuklam solidnego wykonawcę do wykończenia ogrodzenia. Mam pomurówkę i wmurowane słupki, chciałbym to wykonczyć w nastepujacy sposób:1. Tynk na ścniany podmurówki,2. Zabezpieczenie od góry przed woda (nie wiem, może jakaś ceggła lub płytka klinkierowa Tynk na podmurówce ogrodzenia już miałem raz fachowo położony tak, ze po zimie CAŁY mi odpadł. Chciałbym to teraz wykonac tak, żeby było porzadnie. Prosze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.04.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 CMYKa jak tam moi Panowie jak postepy na budowie? Na razie sprawuja sie dobrze ale poszli sobie na tydzien i na razie nie chca wrocic bo koncza inna budowe obiecali ze beda za tydzien na razie lawy zalane niech sobie postoja; jak rusza to zatrzymaja sie na stropie CMyKWroca, jak obiecali to wróca;-)A, nie wiesz czy u Sliwki w koncu buduja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 20.04.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 z tego co wiem to chyba nieCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyzak1719499897 20.04.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Ale się ludziska rozpisaliście - 213 stron - nieźle.Chciałem wszystkich jeszcze raz powitać. Byłem na forum już nie raz, ale dziś właśnie nastąpił ten szczególny dzień, kiedy przygotowania zamieniły się w realizację.Dziś wjechała na moją działkę kopara. Wkrótce zamieszczę jakieś fotki, a tymczasem mam pytanko: - czy ktoś poleci ekipę, która fachowo wykona drenaż opaskowy? - bo dziura już jest, więc trzeba by ją wykorzystać. Ciepluchno pozdrawiam. PS. A do kogo udać się celem update tej mapki, gdzie są zaznaczeni "budujący w klubie 3miasto"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdizet 20.04.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 PS. A do kogo udać się celem update tej mapki, gdzie są zaznaczeni "budujący w klubie 3miasto"? Wlasnie - rozniez dolaczylbym do mapki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 20.04.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Gosiu, ofijalne dzięki Nie wiem do końca jak będzie. Rozmawiałam z Panem D. i mówił że Wenta coś wspominał o tej budowie (czyli mojej). Mieliśmy się spotkać w PRuszczu w tym tyg. Ale, że u Cmyka go teraz nie ma, to mocno go nagabuję żeby przyjechał do mnie. Prawdopodobnie będzie jutro. Jak na razie jestem jeszcze po rozmowie i wycenie z Jagodzińskim. I pytanie czy 32000 za stan surowy z dachem, a na dachu deski i papa+ścianki działowe to cena do przyjęcia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 20.04.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 z tego co wiem to chyba nie CMyK A co, wspominał coś o mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 20.04.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 I pytanie czy 32000 za stan surowy z dachem, a na dachu deski i papa+ścianki działowe to cena do przyjęcia? Pozdrawiam a duży dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 20.04.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 z tego co wiem to chyba nie CMyK A co, wspominał coś o mnie? nic nie wspominal dlatego mowie prawdopodobnie CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 20.04.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 I pytanie czy 32000 za stan surowy z dachem, a na dachu deski i papa+ścianki działowe to cena do przyjęcia? Pozdrawiam a duży dom? netto 167,5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 21.04.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 I pytanie czy 32000 za stan surowy z dachem, a na dachu deski i papa+ścianki działowe to cena do przyjęcia? Pozdrawiam a duży dom? netto 167,5 m to wydaje mi się sporo, ale może wybitna ekipa to i może warto przepłacić dobry towar kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdizet 21.04.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 I pytanie czy 32000 za stan surowy z dachem, a na dachu deski i papa+ścianki działowe to cena do przyjęcia? netto 167,5 m Ja za podobny dom - bez dachu (od wykopu fundametow, sciany i scianki dzialowe) - niecale 20 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.04.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Gosiu, ofijalne dzięki Nie wiem do końca jak będzie. Rozmawiałam z Panem D. i mówił że Wenta coś wspominał o tej budowie (czyli mojej). Mieliśmy się spotkać w PRuszczu w tym tyg. Ale, że u Cmyka go teraz nie ma, to mocno go nagabuję żeby przyjechał do mnie. Prawdopodobnie będzie jutro. Jak na razie jestem jeszcze po rozmowie i wycenie z Jagodzińskim. I pytanie czy 32000 za stan surowy z dachem, a na dachu deski i papa+ścianki działowe to cena do przyjęcia? Pozdrawiam Jeśli to Jagodziński z Tczewa, to wiem,że parę lat temu dosyć dużo budował w Straszynie, ale o jakości prac nie potrafię nic powiedzieć. Może jest na forum ktoś komu budował? Jeszcze jedno - a orientujesz się czy pracuje razem z synem, bo wiem że kiedyś razem tułali się po budowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts