CMYK 21.04.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 to o 5 tys za duzoCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.04.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 http://img54.imageshack.us/img54/1048/scooby6wy.jpg Słuchajcie w hotelu W Bojanie jest piesek dog niemiecki Scooby, zabrany z warszawskiego schroniska na Paluchu. Piesek ma opłacony pobyt przez dziewczyny z grupy adopcyjnej dogów. Niestety tylko do wtorku;-(Intensywnie szukaja mu domu. Gdyby ktos chciła przygarnac biedaka, to ma zapewnione bezpłatne szkolenie u pana szkolacego psy z Bojana własnie.Piesek jest radosny, uwielbia pzrebywac na zewnatrz( dogi jednak nie moga byc trzymana e budzie na stałe)Prosze, popytajcie znajomych, czy by nie chcieli. Moja Urka ( god niemiecki) rewelacyjnie sprawdza sie jako pies obronny A, info pod numerem 0608508450, to moja kom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 21.04.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 I pytanie czy 32000 za stan surowy z dachem, a na dachu deski i papa+ścianki działowe to cena do przyjęcia? Pozdrawiam a duży dom? netto 167,5 m Dzwonilem do pana D i bedzie u mnie w poniedzialek dalej robil. wiec zapraszam Lidkę jutro tez mamy spotkanko z nowymi sasiadami na dzialce po poludniu. CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU_Gdynia 21.04.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam Poszukuję producenta (bądź też dystybutora drzwi zewnętrznych antywłamaniowych (atest niekonieczny) w dobrych cenach. Oczywiście okolice Trójmiasta. Michu_Gdynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU_Gdynia 21.04.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 I pytanie czy 32000 za stan surowy z dachem, a na dachu deski i papa+ścianki działowe to cena do przyjęcia? Pozdrawiam a duży dom? netto 167,5 m to wydaje mi się sporo, ale może wybitna ekipa to i może warto przepłacić dobry towar kosztuje Myślę, ze yo śtrednia cena - Ja za stan surrowy dla domu 200 m2 użytkowych płaciłem 40 tyś. Też z dachem deska + papa. Michu_gdynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 21.04.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 ja za stan surowy - powierzchnia podłogi 190m2 - placilem 25 tys. ale do więźby plus deski, przy czym gdyby to było z papą to byłoby to samo, tylko zdecydowaliśmy się na membranę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.04.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Mamy pozwolenie na budowę Ruszamy ok. 8.05. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 21.04.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Mamy pozwolenie na budowę Ruszamy ok. 8.05. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 21.04.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 ktos poleca firme sprzedajaca tanio dachowki najlepiej bez VAT-u jakies telefony byc moze firma zarobi bo sasiad tez potrzebuje w tym samym czasie, wiec moze ktos ma znajomych agentow od dachowek dach 220 m2 + drugi taki sam u sasiada; uderzylem jak na razie do Mr Dach, AMbit, Seeger Dach, gombud kolo Malborka, Makrobud Dach z Pruszcza szukam dalejCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.04.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Mamy pozwolenie na budowę Ruszamy ok. 8.05. Powodzenia Dzięki, napewno sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 21.04.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 ktos poleca firme sprzedajaca tanio dachowki najlepiej bez VAT-u jakies telefony byc moze firma zarobi bo sasiad tez potrzebuje w tym samym czasie, wiec moze ktos ma znajomych agentow od dachowek dach 220 m2 + drugi taki sam u sasiada; uderzylem jak na razie do Mr Dach, AMbit, Seeger Dach, gombud kolo Malborka, Makrobud Dach z Pruszcza szukam dalej CMyK korzystałem z usług Mr Dachu, co prawda na początku się na to nie zanosiło to koniec końców przedstawili najkorzystniejszą ofertę a z ich dekarza pana L. Saraha byłem też bardzo zadowolony, zarówno z roboty jak i z ceny, tylko że oni zdaje się bez vatu nie sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 21.04.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 ktos poleca firme sprzedajaca tanio dachowki najlepiej bez VAT-u jakies telefony byc moze firma zarobi bo sasiad tez potrzebuje w tym samym czasie, wiec moze ktos ma znajomych agentow od dachowek dach 220 m2 + drugi taki sam u sasiada; uderzylem jak na razie do Mr Dach, AMbit, Seeger Dach, gombud kolo Malborka, Makrobud Dach z Pruszcza szukam dalej CMyK korzystałem z usług Mr Dachu, co prawda na początku się na to nie zanosiło to koniec końców przedstawili najkorzystniejszą ofertę a z ich dekarza pana L. Saraha byłem też bardzo zadowolony, zarówno z roboty jak i z ceny, tylko że oni zdaje się bez vatu nie sprzedają A jak była cena za robotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 21.04.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Mamy pozwolenie na budowę Ruszamy ok. 8.05. Gratuluję. A ja ciągle czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 21.04.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 ktos poleca firme sprzedajaca tanio dachowki najlepiej bez VAT-u jakies telefony byc moze firma zarobi bo sasiad tez potrzebuje w tym samym czasie, wiec moze ktos ma znajomych agentow od dachowek dach 220 m2 + drugi taki sam u sasiada; uderzylem jak na razie do Mr Dach, AMbit, Seeger Dach, gombud kolo Malborka, Makrobud Dach z Pruszcza szukam dalej CMyK korzystałem z usług Mr Dachu, co prawda na początku się na to nie zanosiło to koniec końców przedstawili najkorzystniejszą ofertę a z ich dekarza pana L. Saraha byłem też bardzo zadowolony, zarówno z roboty jak i z ceny, tylko że oni zdaje się bez vatu nie sprzedają A jak była cena za robotę? 27 zł za metr + 50zł od okna (5 okien) na gotowo (folia, łaty, kontrłaty, obróbki, okna dachowe, rynny, dachówka cementowa, itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 21.04.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 CMyK, Wczoraj gadałam z D. faktycznie mówił, że będzie u Ciebie od poniedziałku. Ale mówił też, że będzie dziś w Pruszczu, mamy się umówić po południu. Co do Jagodzińskiego, to nie wiem czy pracuje z synem. Wiem, że pracuje w Londynie, ale w Polsce też. U Benicia budował, ale z Beniciem nie ma kontaktu, więc nie wiem czy mu się chałupa nie rozleciała Budował też u mojego teścia w Pruszczu (ze 6 lat temu), jest zadowolony. Pozdrawiam wszystkich rozpoczynających budowę i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.04.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Gratuluję. A ja ciągle czekam Dziękuje. A gdzie dokładnie budujecie? I ile już czekacie na pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.04.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Mieszkańców Koleczkowa i Bojana proszę o wizyte na tej stronie i wypowiedzenie sie w poruszonej przeze mnie sprawie:http://www.szemud.pl/forum/viewtopic.php?p=287#287 Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaba73 21.04.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Gratuluję. A ja ciągle czekam A monitorujecie u osoby zajmującej się Waszym wnioskiem? Na jakim etapie jest Wasz wniosek itp.? Warto trzymać rękę na pulsie, a może już jest tylko o tym nie wiecie? Z tego, co pamiętam beti i Wy złożyliscie papiery mnie j więcej w tym samym czasie, więc niebawem i Wasze pozwolenie powinno być. My mamy informację, że nasze powinno być za tydzień, półtora. Gaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 21.04.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Mamy pozwolenie na budowę Ruszamy ok. 8.05. Gratuluje i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod fikusem 21.04.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ja zastanawiam sie nad GERDA, ale moze ktos ma namiary na jakies inne drzwi Witam Poszukuję producenta (bądź też dystybutora drzwi zewnętrznych antywłamaniowych (atest niekonieczny) w dobrych cenach. Oczywiście okolice Trójmiasta. Michu_Gdynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts