wlowik 28.04.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 od ktorej mozna przybywac na ten Grill do Kielna CMyK W komplecie to my będziemy około 17-tej, bo rano jeszcze pracujemy , ale można i wcześniej, nic się nie stanie GRRRILL ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 28.04.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 no to ja proszę o zgłaszanie się osób, które planują na grilla dojechać, bo jakoś widzę nie widać wielu chętnych, a musimy wiedzieć ile żarełka ma być Ja przyjadę na chwileczkę po pracy na działce aby przywitać się czy pogratulować bycia już na swoim. Chciałbym wiedzieć mniej więcej o której jest start ale mi by pasowało gdzieś około 18. Mam nadziję, że pogoda dopisze. Jaaaasne, że pasuje, akurat upiecze się pierwszy rzut... A pogoda zamówiona na " mur beton ".... z miksokreta. A jak nie, to upieczemy w kominku GRRRiiiLLL ![/color] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaszek 28.04.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 od ktorej mozna przybywac na ten Grill do Kielna CMyK W komplecie to my będziemy około 17-tej, bo rano jeszcze pracujemy , ale można i wcześniej, nic się nie stanie GRRRILL ! Ale ekstra -mamy plany na jutro ale spróbujemy się streścić i podjechac do Was jak można. Będziemy raczej 2+2 potwory towarzyskie strasznie i jak usłyszą że więcej ich tam będzie będą zachwycone. Tylko co przytargać ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 28.04.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 od ktorej mozna przybywac na ten Grill do Kielna CMyK W komplecie to my będziemy około 17-tej, bo rano jeszcze pracujemy , ale można i wcześniej, nic się nie stanie GRRRILL ! Ale ekstra -mamy plany na jutro ale spróbujemy się streścić i podjechac do Was jak można. Będziemy raczej 2+2 potwory towarzyskie strasznie i jak usłyszą że więcej ich tam będzie będą zachwycone. Tylko co przytargać ze sobą? A co wam pasuje ! Grila nie trzeba, trawki i patyków też nie... Weźcie tylko dobry humor i ładną pogodę Zapraszamy ! GRRRiiiiLL ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaszek 29.04.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 od ktorej mozna przybywac na ten Grill do Kielna CMyK W komplecie to my będziemy około 17-tej, bo rano jeszcze pracujemy , ale można i wcześniej, nic się nie stanie GRRRILL ! Ale ekstra -mamy plany na jutro ale spróbujemy się streścić i podjechac do Was jak można. Będziemy raczej 2+2 potwory towarzyskie strasznie i jak usłyszą że więcej ich tam będzie będą zachwycone. Tylko co przytargać ze sobą? Kurcze pogoda marniasta-chyba kaloszki będa trendy! A co wam pasuje ! Grila nie trzeba, trawki i patyków też nie... Weźcie tylko dobry humor i ładną pogodę Zapraszamy ! GRRRiiiiLL ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.04.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 od ktorej mozna przybywac na ten Grill do Kielna CMyK W komplecie to my będziemy około 17-tej, bo rano jeszcze pracujemy , ale można i wcześniej, nic się nie stanie GRRRILL ! Ale ekstra -mamy plany na jutro ale spróbujemy się streścić i podjechac do Was jak można. Będziemy raczej 2+2 potwory towarzyskie strasznie i jak usłyszą że więcej ich tam będzie będą zachwycone. Tylko co przytargać ze sobą? Kurcze pogoda marniasta-chyba kaloszki będa trendy! A co wam pasuje ! Grila nie trzeba, trawki i patyków też nie... Weźcie tylko dobry humor i ładną pogodę Zapraszamy ! GRRRiiiiLL ! Hej, hej my moze wpadniemy ale dosłownie na sekunde ai bez Szkodników mam nadzieje, bo chetnie bym sie gdzies bez nich urwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.04.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Może i nam uda się dojechać, ale chyba dopiero na drugi zrzut z grilla O 17-tej muszę być na spotkaniu w Matamblewie (mój uczeń kończy terapię i prosił, abym była). Tak więc ok. 19-tej nie będzie za późno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.04.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Może i nam uda się dojechać, ale chyba dopiero na drugi zrzut z grilla O 17-tej muszę być na spotkaniu w Matamblewie (mój uczeń kończy terapię i prosił, abym była). Tak więc ok. 19-tej nie będzie za późno?A, Wy z Zochna miałyscie sie wybrac i co.....?NICO A, ja mam juz nowaelewacje, aaaa, cudniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 29.04.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Może i nam uda się dojechać, ale chyba dopiero na drugi zrzut z grilla O 17-tej muszę być na spotkaniu w Matamblewie (mój uczeń kończy terapię i prosił, abym była). Tak więc ok. 19-tej nie będzie za późno? Nigdy nie jest za późno. Może do tego czasu zdąży się rozpalić , bo cóś mokro się porobiło... Ale w środku i na tarasie jest sucho, tylko trawki brak... GrrrriiiiLLL - zaraz zapalamy ! .... zapraszamy wszystkich, którym nie chce się opalać, i tych którym skwar doskwiera na budowie... i pozostałych także ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.04.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Może i nam uda się dojechać, ale chyba dopiero na drugi zrzut z grilla O 17-tej muszę być na spotkaniu w Matamblewie (mój uczeń kończy terapię i prosił, abym była). Tak więc ok. 19-tej nie będzie za późno?A, Wy z Zochna miałyscie sie wybrac i co.....?NICO A, ja mam juz nowaelewacje, aaaa, cudniutka gosi@ ja od 29 marca poluję na Zochny wolny dzień, ale ona cóś w rozjazdach, dworce zachciało się jej zwiedzać, niech no tylko się pojawi, to... na pewno już przyjedziemy elewację i nie tylko podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.04.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Może i nam uda się dojechać, ale chyba dopiero na drugi zrzut z grilla O 17-tej muszę być na spotkaniu w Matamblewie (mój uczeń kończy terapię i prosił, abym była). Tak więc ok. 19-tej nie będzie za późno?A, Wy z Zochna miałyscie sie wybrac i co.....?NICO A, ja mam juz nowaelewacje, aaaa, cudniutka gosi@ ja od 29 marca poluję na Zochny wolny dzień, ale ona cóś w rozjazdach, dworce zachciało się jej zwiedzać, niech no tylko się pojawi, to... na pewno już przyjedziemy elewację i nie tylko podziwiać Aaa, to co innego Rrmi niespodzianke dla Was szykowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 29.04.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 GRRiiLL się pali, kiełbasa skwierczy, piwo ... wypływa , piesa przemoknięta a Wiktor załamany... gdzie ci goście? A u nas świeci słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaszek 29.04.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 GRRiiLL się pali, kiełbasa skwierczy, piwo ... wypływa , piesa przemoknięta a Wiktor załamany... gdzie ci goście? A u nas świeci słoneczko Kończymy pakować manatki zabieramy nasze córcie i pędzimy do Was za ok 1h powinniśmy być! CU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 29.04.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Kończymy pakować manatki zabieramy nasze córcie i pędzimy do Was za ok 1h powinniśmy być! CU! Aaaale my zapraszamy na grila a nie na cały weekend manatek nie potrzeba, no chyba że opalacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaszek 29.04.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Kończymy pakować manatki zabieramy nasze córcie i pędzimy do Was za ok 1h powinniśmy być! CU! Aaaale my zapraszamy na grila a nie na cały weekend manatek nie potrzeba, no chyba że opalacze spoko! Miałam na myśli kalosze dla dzieci - śpiworów nie bierzemy i namiotu nie bierzemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 29.04.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 a ja juz grilluje u Wowikow czekamy na reszte dzieci juz baluja i pustosza okolice, tu nie pada ijest sloneczna pogoda oczywiscie +25korzystam obecnie z komputera wlowikaCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaszek 29.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 No my już w domu. Jeszcze raz dzięki wielkie za zaproszenie i miły wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 29.04.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 No my już w domu. Jeszcze raz dzięki wielkie za zaproszenie i miły wieczór! o, jakie macie szybkie tempo a ja juz posprzatalam i juz na stole ladny nowy obrusik A JUTRO rano nastepni goscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 29.04.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy przybyli i przyczynili się do zapełnienia naszej lodówki i spiżarki :DDDD, cieszymy się, że pogoda Was nie odstraszyła, zapraszamy ponownie (ale już bez takich ilości żarcia) , było nam bardzo bardzo miło i oby do 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaszek 29.04.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 To Wy macie tempo takie pobojowisko raz dwa posprzątać! A juto to light-owo jak sama mówiłąś a nie budowlańcy w kaloszach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts