lilaszek 29.04.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 No nie inaczej 15 wpadamy na winniczki wg. przepisu Pani Domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.04.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 ... a ja juz posprzatalam i juz na stole ladny nowy obrusik A JUTRO rano nastepni goscie Dziękujemy za bardzo sympatyczny wieczór, równie udanych gości na jutro życzymy, o ślimaczkach pamiętamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.04.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 kolia o piasku kwarcowym czytałam w dzienniku Wwioli http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=26139&start=60 Firma mieści się w Szemudzie, z resztą sama poczytaj, nie wiem, czy przypadkiem nie jest Ci już ona znana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 30.04.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Czy ktoś z Was budował lub buduje z gazobetonu/BK/siporexu na zaprawę klejową, a nie na zwykłą? Napiszcie, proszę, jakie macie doświadczenia w tej kwestii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 30.04.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Dziękujemy za bardzo sympatyczny wieczór, równie udanych gości na jutro życzymy, o ślimaczkach pamiętamy goscie przybyli, i juz pojechali do domu na obiad bo mieli proszony u Teśiów... i jest nawet malo brudno, bo Gera naznosila znow blota - uroki tej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcik9 30.04.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Witam, Chcę kupić działkę w rejonie trójmiasta, rumi czy redy.Jeżeli słyszelibyście o czymś interesującym to proszę dajcie znać, sprawa dla mnie jest bardzo pilna. PozdrawiamPaweł mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 30.04.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Dnia 29.04.2006. odbył się w obecności nieustających opadów cieczy atmosferycznej o nieokreślonej konsystencji coroczny GRRRILL okazjonalny z okazji braku okazjina tę okoliczność. Na uroczystość rozpalania nie przybył nikt, ponieważ odbyła się ona zanim ktokolwiek przybył, natomiast na sam akt pieczenia stawiły się grupki Szanownych Gości o pseudonimach : CMYK, Lilaszek, Ansi oraz Kolia, co zaowocowało przypaleniem 2 kg. chabaniny w panierce i 4 kg kiełbachy bez panierki. W trakcie konsumpcji pieczonych dóbr oraz płynnych darów browarów krajowych i zagranicznych omówiono szereg kluczowych tematów budowlanych oraz cztery szeregi tematów pobocznych, wydeptano 2 hektary zdziczałego trawnika, wypłoszono cały okoliczny inwentarz faunistyczny (w tym jednego rudego lisa i 732 ślimaki wstężyki), wymęczono, wytaplano i utuczono jednego piesa domowego (canis sapiens gera), zastraszono jednego kota łazienkowego, oraz premieszczono dwie taczki materiału budowlanego w postaci podsypki żwirowo-piaskowej niepłukanej. Efektem wielostronnych porozumień i ustaleń było ustalenie, że niczego nie ustalamy i każdy zostaje przy swoim, co zaowocowało stwierdzeniem, że jedynym rozwiązaniem pozostaje ponowne rozpalenie grila w bliżej nie ustalonym terminie i z góry ustalonym miejscu. Z czego bardzo się cieszymy i bardzo nam miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 30.04.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Ach jaka szkoda, ze nie moglismy z wami byc . Tym niemniej cieszę się, ze impreza sie udała i... wpraszam się na nastepną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 30.04.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 dostaliśmy wreszcie Waruki Zabudowy Wniosek złożyliśmy w grudniu 2004 roku, a warunki dostaliśmy 28 kwietnia 2006 roku. Teraz świętujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaba73 30.04.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 A gdzie dokladnie macie dzialke, moze gdzies kolo nas??? Juszkowo Kolonia, druga uliczka na lewo, w stronę Raduni. A Wy gdzie? Chętnie byśmy obejrzeli postępy na Waszej działce. beti555 - kredyt w Multibanku Gaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 30.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Fotograficzna dokumentacja naszego wczorajszego grilla znajduje sieę tu : http://www.mag.wrota.net/impra/buty.html - - LINK zaszyfrowany aby zdjęcia nie dostały się w niepowołane ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 wlowikowa, paskudo jedna, na coś te zdjęcia umieściła, o mało zawału nie dostałam, jak siebie zobaczyłam, że ja taka fotogeniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinelliGD 30.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Fotograficzna dokumentacja naszego wczorajszego grilla znajduje sieę tu : http://www.mag.wrota.net/impra/buty.html - - LINK zaszyfrowany aby zdjęcia nie dostały się w niepowołane ręce Oho, widze jedną znajomą twarz kolegi ze studiów - jasne włosy, okulary i niebieska bluza. Przyznaj się pod jakim nickiem się ukrywasz Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 30.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 wlowikowa, paskudo jedna, na coś te zdjęcia umieściła, o mało zawału nie dostałam, jak siebie zobaczyłam, że ja taka fotogeniczna Nic nie mówiłaś, żeby CIebie brązowym prostokątem zakrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 30.04.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Dziękujemy bardzo Włowikom za miły wieczór i cieszymy się z poznania przybyłych Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 30.04.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 kolia o piasku kwarcowym czytałam w dzienniku Wwioli http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=26139&start=60 Firma mieści się w Szemudzie, z resztą sama poczytaj, nie wiem, czy przypadkiem nie jest Ci już ona znana Te namiary Wwiola miała ode mnie To ta firma o której mówiłam, ale wyglada na to że cena im bardzo skoczyła. Mam nadzieję, że Cmyk od swojego piaskarza dostanie lepszą ofertę i podzieli się z nami Cmyk liczę na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 30.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Fotograficzna dokumentacja naszego wczorajszego grilla znajduje sieę tu : http://www.mag.wrota.net/impra/buty.html - - LINK zaszyfrowany aby zdjęcia nie dostały się w niepowołane ręce Oho, widze jedną znajomą twarz kolegi ze studiów - jasne włosy, okulary i niebieska bluza. Przyznaj się pod jakim nickiem się ukrywasz Marcin To chyba mowa o moim ślubnym Bardzo się zainteresował kto też go rozpoznał Może się się ujawnisz? Może być na priva, jak mnie przekupi to może mu powiem o kogo chodzi Jak się sama dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Asieńko - wlowikowa, wysłałam list na priva, Odbierzesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinelliGD 01.05.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 [To chyba mowa o moim ślubnym Bardzo się zainteresował kto też go rozpoznał Może się się ujawnisz? Może być na priva, jak mnie przekupi to może mu powiem o kogo chodzi Jak się sama dowiem Możesz zacząć negocjacje jak przeczytasz priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 01.05.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Dnia 29.04.2006. odbył się w obecności nieustających opadów cieczy atmosferycznej o nieokreślonej konsystencji coroczny GRRRILL okazjonalny z okazji braku okazjina tę okoliczność. Na uroczystość rozpalania nie przybył nikt, ponieważ odbyła się ona zanim ktokolwiek przybył, natomiast na sam akt pieczenia stawiły się grupki Szanownych Gości o pseudonimach : CMYK, Lilaszek, Ansi oraz Kolia, co zaowocowało przypaleniem 2 kg. chabaniny w panierce i 4 kg kiełbachy bez panierki. W trakcie konsumpcji pieczonych dóbr oraz płynnych darów browarów krajowych i zagranicznych omówiono szereg kluczowych tematów budowlanych oraz cztery szeregi tematów pobocznych, wydeptano 2 hektary zdziczałego trawnika, wypłoszono cały okoliczny inwentarz faunistyczny (w tym jednego rudego lisa i 732 ślimaki wstężyki), wymęczono, wytaplano i utuczono jednego piesa domowego (canis sapiens gera), zastraszono jednego kota łazienkowego, oraz premieszczono dwie taczki materiału budowlanego w postaci podsypki żwirowo-piaskowej niepłukanej. Efektem wielostronnych porozumień i ustaleń było ustalenie, że niczego nie ustalamy i każdy zostaje przy swoim, co zaowocowało stwierdzeniem, że jedynym rozwiązaniem pozostaje ponowne rozpalenie grila w bliżej nie ustalonym terminie i z góry ustalonym miejscu. Z czego bardzo się cieszymy i bardzo nam miło. Bardzo nam przykro, ale piatek odszedl moj dziadek i bylismy w ferworze przgotowan ostatniej jego drogi. (wiem ze brzmi to zupelnie po budowlanemu, oni ponoc bardzo wiele osob zegnaja na przestrzeni czasu budowu) pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts