Ania i Piotr 01.05.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 A gdzie dokladnie macie dzialke, moze gdzies kolo nas??? Juszkowo Kolonia, druga uliczka na lewo, w stronę Raduni. A Wy gdzie? Chętnie byśmy obejrzeli postępy na Waszej działce. beti555 - kredyt w Multibanku Gaba Nasza dzialeczka jest na samym koncu, jak przejedzie sie cala wies i minie tory to trzeba skrecic w prawa w ulice polna (teraz powinna sie nazywac blotna) przy układaniu kanalizacji we wsi wzdluz naszej dzialeczki zrobili sobie glowny szlak komunikacujny dla ciezkiego sprzetu. Moje transporty tez nie pozostaly nieme na te warunki pogodowe. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 01.05.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Asieńko - wlowikowa, wysłałam list na priva, Odbierzesz?? Odebrałam jak już wróciłam z wycieczki w kujawsko-pomorskie Już załatwiłam wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.05.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 wlowikowa serdecznie dziękuję Myślę, że wycieczka - mimo pogody- była udana. My byliśmy nad morzem - zadziwiająco dużo ludzi podążyło tym samym szlakiem - na molo w Brzeźnie - można by rzec, że tłok. Pozdrowienia dla całej familii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 01.05.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 wlowikowa serdecznie dziękuję Myślę, że wycieczka - mimo pogody- była udana. My byliśmy nad morzem - zadziwiająco dużo ludzi podążyło tym samym szlakiem - na molo w Brzeźnie - można by rzec, że tłok. Pozdrowienia dla całej familii a tu pogoda byla podobna jak wczorajsza ? bo tam gdzie ja byłam to ślicznie słońce świeciło, i na krótkich rękawkach by się dało chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.05.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 ... a tu pogoda byla podobna jak wczorajsza ? bo tam gdzie ja byłam to ślicznie słońce świeciło, i na krótkich rękawkach by się dało chodzić. Podobna, niestety, bardzo podobna Choć słoneczko jakby częściej przez chmury przedzierało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.05.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Asieńko - wlowikowa, wysłałam list na priva, Odbierzesz?? Odebrałam jak już wróciłam z wycieczki w kujawsko-pomorskie Już załatwiłam wszystko.My iestety tez nie dlaismy rady. przyjechali do nas goscie z Koszalina.Do nastepnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.05.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Fotograficzna dokumentacja naszego wczorajszego grilla znajduje sieę tu : http://www.mag.wrota.net/impra/buty.html - - LINK zaszyfrowany aby zdjęcia nie dostały się w niepowołane ręce Też załujemy, że nas nie było.. ale praca praca....może kiedyś tempo się zwolni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowikowa 02.05.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Też załujemy, że nas nie było.. ale praca praca....może kiedyś tempo się zwolni Nic straconego - na pewno jeszcze niebawem zrobimy nastepny. No i na pewno 15 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoniaiMaras 02.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Szukamy ludzi budujących się w Malborku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 03.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 A gdzie dokladnie macie dzialke, moze gdzies kolo nas??? Juszkowo Kolonia, druga uliczka na lewo, w stronę Raduni. A Wy gdzie? Chętnie byśmy obejrzeli postępy na Waszej działce. beti555 - kredyt w Multibanku Gaba O mało co, bylibyśmy sąsiadami. Przymierzaliśmy się do tych działeczek na kolonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duża 04.05.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 cześć jestem z Tczewa też jestem na etapie stawiania dachu buduję 4 kilometry odTczewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 04.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Grilowanie bylo super dzieci padly w samochodzie w czasie jazdy powrotnej musialem je wynosic. W sprawie piasku kwarcowego bede sie dowiadywal po ile. Dzieki jeszcze raz za wspanialy wieczor Zaczelismy myslec troszeczke o solarach na dach dostalismy nawet namiar na faceta ktory produkuje je niedaleko Gdanska CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.05.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 A my sie dzisiaj wybieramy do Dach-dek-u ogladać polecane przez Cmyka dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 04.05.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Czy ktoś ma namiar na jakiegoś dobrego wykonawcę ogrodzeń lub orientuje się w stawkach jakie chodzą na 3-miejskim rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.05.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Czy ktoś ma namiar na jakiegoś dobrego wykonawcę ogrodzeń lub orientuje się w stawkach jakie chodzą na 3-miejskim rynku? A jakie ogrodzenie Cię interesuje?, bo mam namairy do gościa który robi kute ogrodzenia, ale tylko takie innych nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 04.05.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Czy ktoś ma namiar na jakiegoś dobrego wykonawcę ogrodzeń lub orientuje się w stawkach jakie chodzą na 3-miejskim rynku? A jakie ogrodzenie Cię interesuje?, bo mam namairy do gościa który robi kute ogrodzenia, ale tylko takie innych nie. na razie chodzi mi o siatkę i słupki na podmurówce na tył i boki działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.05.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Czy ktoś ma namiar na jakiegoś dobrego wykonawcę ogrodzeń lub orientuje się w stawkach jakie chodzą na 3-miejskim rynku? A jakie ogrodzenie Cię interesuje?, bo mam namairy do gościa który robi kute ogrodzenia, ale tylko takie innych nie. na razie chodzi mi o siatkę i słupki na podmurówce na tył i boki działki No to nie pomogę Słupki mi wbetonował murarz w przerwach między stawianiem ścian, a co do siatki nie mogliśmy się z mężem dogadać czy ma być zielona czy zwykła i póki co zotały same słupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 04.05.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 dzięki, w takim razie czekam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Pozorska 04.05.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Kupiliśmy niedawno działkę w Malborku i zaczynamy dopiero wchodzić w ten wir budowania. Gratulujemy Wam wszystkim takiego zaangażowania. Czy znajdą się osoby budujące się w Malborku lub "bliskiej" okolicy?Jeśli ktoś miałby chwilę, by obejrzeć projekt NIEWIELKI M05a z Muratora to bylibyśmy wdzięczni za Wasze opinie. Jesteśmy prawie zdecydowani zamówić, a że projekt jest najważniejszy to jeszcze poczekamy na dobre rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaba73 04.05.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 O mało co, bylibyśmy sąsiadami. Przymierzaliśmy się do tych działeczek na kolonii. To może kupiliśmy tę, na którą się nie zdecydowaliście. Nam się spodobało, a szukaliśmy już rok czasu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts