gosia1719499730 05.05.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Słuchajcie, planuje zakupic folie, tzn nie folie ale taki patent do oczka wodnego. ktos bedzie robił u siebie i byłby zainteresowany?Moze da rade jakas lepsza cene uzyskac? a może dno wyłożyć gliną? folia w końcu się rozerwie, u moich teśców np raz wlazł w oczko pies ... ale oni mieli jakąś lipną folięNie, nie ta moja to jakies cudo sie nie przerywa, jakas EPD, albo cus w tym stylu.Hamerykanska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.05.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Słuchajcie, planuje zakupic folie, tzn nie folie ale taki patent do oczka wodnego. ktos bedzie robił u siebie i byłby zainteresowany?Moze da rade jakas lepsza cene uzyskac? a może dno wyłożyć gliną? folia w końcu się rozerwie, u moich teśców np raz wlazł w oczko pies ... ale oni mieli jakąś lipną folięA, swoja droga miałam zapytac jak kostka?Zadowoleni jestescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 05.05.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Słuchajcie, planuje zakupic folie, tzn nie folie ale taki patent do oczka wodnego. ktos bedzie robił u siebie i byłby zainteresowany?Moze da rade jakas lepsza cene uzyskac? a może dno wyłożyć gliną? folia w końcu się rozerwie, u moich teśców np raz wlazł w oczko pies ... ale oni mieli jakąś lipną folięNie, nie ta moja to jakies cudo sie nie przerywa, jakas EPD, albo cus w tym stylu.Hamerykanska A to może my bylibymy zainteresowani jak to takie cudo (akurat wykopalimy oczko ). Czy można jaki link albo cu aby o tej super foli poczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 05.05.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 O mało co, bylibyśmy sąsiadami. Przymierzaliśmy się do tych działeczek na kolonii. To może kupiliśmy tę, na którą się nie zdecydowaliście. Nam się spodobało, a szukaliśmy już rok czasu. Pozdrowienia Myśleliśmy o tej na samym końcu (ze spadkiem). Okolica super, ale w końcu przeważyło miasto, ze względu na dzieci, żeby w przyszłości nie trzeba było wozić do szkoły. Jak to pani architekt powiedziała pzy wprowadzaniu zmian -"pani to do do wszystkiego tak praktycznie podchodzi" Mam nadzieję, że wyjdzie mi to na dobre Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 06.05.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Słuchajcie, planuje zakupic folie, tzn nie folie ale taki patent do oczka wodnego. ktos bedzie robił u siebie i byłby zainteresowany?Moze da rade jakas lepsza cene uzyskac? a może dno wyłożyć gliną? folia w końcu się rozerwie, u moich teśców np raz wlazł w oczko pies ... ale oni mieli jakąś lipną folię A gdzie można takową glinę zakupić? Mnie temat gliny bardzo i to bardzo by interesował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.05.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Słuchajcie, planuje zakupic folie, tzn nie folie ale taki patent do oczka wodnego. ktos bedzie robił u siebie i byłby zainteresowany?Moze da rade jakas lepsza cene uzyskac? a może dno wyłożyć gliną? folia w końcu się rozerwie, u moich teśców np raz wlazł w oczko pies ... ale oni mieli jakąś lipną folię A gdzie można takową glinę zakupić? Mnie temat gliny bardzo i to bardzo by interesował.Z glina podobno bardzo duzo zabawy no i znacznie drozsza jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 06.05.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Z glina podobno bardzo duzo zabawy no i znacznie drozsza jest Może i zabawy z gliną jest co niemiara ale efekt, dokładność wykonania i trwałość jest o wiele wyższa. Co do gliny to myślałem aby zakupić półprodukt gdzieś z fakryki cegieł ale z oczkiem to jak na razie mam jeszcze czas bo jeden brzdąc ma dopiero roczek a drugi za 2 miesiące dopiero się "wykluje" więc i tak i tak muszę troszeczkę poczekać z oczkiem dla ich bezpieczeństwa. Ale cały czas nad tym myślę , bo co będę robił jak skończę budować dom, planować sad ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 06.05.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Żałuję , że nie byłem , ale mam nadzieję że co się odwlecze to nie uciecze... Swojš drogš troche wymarzłem w tej Norwegii pod namiotem marzšc o grillu lub ognisku oraz jakim wielgachnym kebabie...bo na chińskie zupki nie mogłem patrzeć . PS z dowiadczenia grillowo-ogniskowego wiem że zajefajne jest ognisko z kiełbaskami oraz grill - ma ono niezapomniany klimat i dłużej się przy nim siedzi...może cos takiego wymylimy na lato? ... Co tu wymyślać ? Miejsce jest jak w lesie, ognisko wystarczy rozpalić, grile są trzy - do wyboru, trawka już rośnie, gałęzie do palenia czekają... Sąsiedzi przyjaźni (chętnie wpadną), teren bezpieczny 2000m2, pole obok kilka ha.... Nawet namioty można postawić. Ja tam jestem otwarty... Każda sobota nam pasuje, najwyżej będzie nas połowa (ta gorsza ). Bo ognisko to wtedy zgasło zanim się rozpaliło, bo deszcz padł na nie i nie było komu bawić się w dmuchawca, a w grilu jarały się brykiety kominkowe ... Ja to nie mam czasu przesiadywać i namawiać wsiech forumowiczów (bo właśnie "robię" kryty basen), ale bardzo będę rad wszystkim gościom, którzy zechcą nas odwiedzić. Serio, serio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.05.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Z glina podobno bardzo duzo zabawy no i znacznie drozsza jest Może i zabawy z gliną jest co niemiara ale efekt, dokładność wykonania i trwałość jest o wiele wyższa. Co do gliny to myślałem aby zakupić półprodukt gdzieś z fakryki cegieł ale z oczkiem to jak na razie mam jeszcze czas bo jeden brzdąc ma dopiero roczek a drugi za 2 miesiące dopiero się "wykluje" więc i tak i tak muszę troszeczkę poczekać z oczkiem dla ich bezpieczeństwa. Ale cały czas nad tym myślę , bo co będę robił jak skończę budować dom, planować sad ....?Spoko zabiezresz sie za ogrod Ja mam dom skonczony, a nie wiem gdzie łapy wsadzic Teraz wymyslam sobie oczko i strumien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaba73 06.05.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Myśleliśmy o tej na samym końcu (ze spadkiem). Okolica super, ale w końcu przeważyło miasto, ze względu na dzieci, żeby w przyszłości nie trzeba było wozić do szkoły. Jak to pani architekt powiedziała pzy wprowadzaniu zmian -"pani to do do wszystkiego tak praktycznie podchodzi" Mam nadzieję, że wyjdzie mi to na dobre Pozdrawiam U nas miało być podmiejsko: na wsi, ale z łatwym dostępem do miasta. Do Pruszcza kilometr, chodnik już kładą Autobus tez jest. Może to nie to samo, co szkoła na osiedlu, ale cos za coś. Za działkami w Pruszczu też się rozglądaliśmy, ale nie trafiliśmy na nic ciekawego w rozsądnej cenie. Chcielismy tez wszystkie media, a w mieście Pruszczu nie jest to wcale łatwe. Cóż, bylibyśmy bliskimi sąsiadami , a tak zapraszamy na budowę. Za miesiąc coś powinno zacząć wystawać z ziemi. G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAWPIO 07.05.2006 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam wszytkich serdecznie. Niebawem rozpoczynam budowę w Juszkowie, czy zna ktoś z was budowlańców a konkretnie Pana Adama Nosza z Borkowa lub Pana Szczurowskiego z Trąbek Wielkich, chodzi mi o opinie na temat ich fachowości i dokładności z zakresu budowlanego. Zastanawiam się którą ekipę wybrać do budowy domu.Pozdrawiam Juszkowiaków i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 07.05.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Czy ktoś ma namiar na jakiegoś dobrego wykonawcę ogrodzeń lub orientuje się w stawkach jakie chodzą na 3-miejskim rynku? A jakie ogrodzenie Cię interesuje?, bo mam namairy do gościa który robi kute ogrodzenia, ale tylko takie innych nie. A czy ja moge prosić o te namiary Dziekuje Poszukam w domu, bo nie mam przy sobie Jan Dunajski tel (058) 5885408, dzwonić wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 07.05.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Może ktoś z Was polecić taniego i dobrego geodety z okolic Pruszcza Gdańskiego. Jestem na etapie papierów i muszę zrobić mapkę do celów projektowych. Ile to Was kosztowało? http://www.geotom.pl/kontakt.html złapałem go na drodze- rok temu był najtańszy z tych co znalazłem. Da sie z nim dogadać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 07.05.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Poszukuje ekipy, która zrobi projekt podłączenia wodno-kanalizacyjnego do 8 działek. A najlepiej taką, co wykona projekt od razu z wykonaniem przyłącza.Czy ktoś wogóle orientuje sie jakie są to kwoty- zrobienia takiego projektu i wykonania przyłączy.z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 07.05.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Mam pytanie odnośnie zwrotu VAT czy stal i styropian są do odliczenia czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 07.05.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Czy ktoś ma namiar na jakiegoś dobrego wykonawcę ogrodzeń lub orientuje się w stawkach jakie chodzą na 3-miejskim rynku? A jakie ogrodzenie Cię interesuje?, bo mam namairy do gościa który robi kute ogrodzenia, ale tylko takie innych nie. A czy ja moge prosić o te namiary Dziekuje Poszukam w domu, bo nie mam przy sobie Jan Dunajski tel (058) 5885408, dzwonić wieczorem DZIĘKUJE BARDZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 08.05.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Słuchajcie, planuje zakupic folie, tzn nie folie ale taki patent do oczka wodnego. ktos bedzie robił u siebie i byłby zainteresowany?Moze da rade jakas lepsza cene uzyskac? a może dno wyłożyć gliną? folia w końcu się rozerwie, u moich teśców np raz wlazł w oczko pies ... ale oni mieli jakąś lipną folięA, swoja droga miałam zapytac jak kostka?Zadowoleni jestescie? kostka pierwsza klasa cała okolica wybałusza gały z podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 08.05.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Z glina podobno bardzo duzo zabawy no i znacznie drozsza jest Może i zabawy z gliną jest co niemiara ale efekt, dokładność wykonania i trwałość jest o wiele wyższa. Co do gliny to myślałem aby zakupić półprodukt gdzieś z fakryki cegieł ale z oczkiem to jak na razie mam jeszcze czas bo jeden brzdąc ma dopiero roczek a drugi za 2 miesiące dopiero się "wykluje" więc i tak i tak muszę troszeczkę poczekać z oczkiem dla ich bezpieczeństwa. Ale cały czas nad tym myślę , bo co będę robił jak skończę budować dom, planować sad ....? ja bym popytał kogoś co wozi żwir i piasek, powinien być zorientowany, np ja takiego typa pytałem o duże głazy i wiedział gdzie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ados 08.05.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Poszukuje ekipy, która zrobi projekt podłączenia wodno-kanalizacyjnego do 8 działek. A najlepiej taką, co wykona projekt od razu z wykonaniem przyłącza. Czy ktoś wogóle orientuje sie jakie są to kwoty- zrobienia takiego projektu i wykonania przyłączy. z góry dziękuje za pomoc. skontaktuj się z firmą A-Tom 058 691 70 11, poprowadzą tę sprawę, a swoją drogą gdzie w Baninie się budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VanGelerth 08.05.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam ! Szukam namiaru na bloczki betonowe w dobrej cenie, CMYK coś wspominał o bloczkach spod Żukowa ale nie mogę CMYK'a złapać... Pozdrawiam. Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts