Zachar 09.06.2003 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Kodi - dzięki. Czy ktoś jeszcze ma namiary na ludzi od wylewek? Jeżeli tak proszę podajcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 09.06.2003 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Czesc Szukam ekipy do polozenia dachu z RuppCeramiki (solidnej i za rozsadna kwote ). Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 09.06.2003 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 kurcze napisałem się ,a nic nie poszło na stronę. Ogólnie dzięki za odp. na moje posty. Jeśli chodzi o spotkanie także jestem za godz. 12.00 tymbardziej , że i tak zamierzałem tam być wcześniej. BENICIO - może także byś się zjawił i razem pojechalibyśmy do Banina? Witam. Docent. Sorry, że dopiero sie odzywam, ale nie zaglądałem pare dni na forum. Z chęcią się spotkam i poznam sąsiada. Z tym, że aktualnie mam urwanie za przeproszeniem du...., gdyż w tym tygodniu musze się wyprowadzić z mieszkania (udało mi sie po pół roku je sprzedać ), a poza tym skręciłem noge w kostce i mam założony gips na dwa tygodnie (tydzień juz nosze) w związku z czym jestem baaaaaaaaaaaardzo niemobilny. Wszędzie mnie wożą i jestem uzależniony od żony - kierowcy. Proponuje spotkanie w przyszłym tygodniu Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 09.06.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Czesc Szukam ekipy do polozenia dachu z RuppCeramiki (solidnej i za rozsadna kwote ). Pozdrawiam Adamski Polecam pana Jana Dykte tel. 606 917 020. Gość kładł mi Wiekora w tym roku, poza tym jest pierwszym podwykonawcą dla Ambitu, a Ci by partaczy nie zatrudniali, bo się za bardzo szanują. Ja jestem na tyle zadowolony z Niego, że będzie mi też robił podbitke dachową. Możesz się powołać na Wojtka z Banina (to ja ) Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 09.06.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Witam Benicio - życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Szkoda, że nie było Ciebie na targach - bezpośrednio po nich pojechałem w nasze strony( ha ha - jak to brzmi), bo myślałem, że kogoś spotkam na budowie, no i nie myliłem się - za Tobą buduje taki sympatyczny gościu - ma na imię Robert ( żona Kasia) prawie zawsze napotykam się na niego i wymieniamy poglądy budowlane - a także nieoceniony z poradami p.Jóźwiak - na naszym terenie prekursor i skarbnica wiedzy papierkowej. Ja także jak Ty wczoraj stałem się niemobilny - ale to z powodu mojego grata - odmówił posłuszeństwa ( chyba sprzęgło). Jeśli go naprawię to na pewno ten tydzień by mi odpowiadał - teraz zaglądam codziennie na forum więc daj znać kiedy i o której się zjawić - ja jestem z Przymorz więc podróż zajmuje mi 25 min. JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO DOBREGO! SZUKAM JAKIEGOŚ NIEDROGIEGO AUTA NA CHODZIE - NAJLEPIEJ Z GAZEM - MOŻE BYĆ POLONEZ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 09.06.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Benicio: dzieki za info, prosze spojrz na wiadomosci prywatne. Oj widze ze musze puscic sie ktoregos dnia do Banina poogladac Wasze domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 09.06.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 ADAMSKI - jesli chodzi o ekipe dekarska to czlowiek, ktory robil u nas tez byl polecany wlasnie na tym forum i sprawdzil sie w 100% - dach jest przepiekny, obrobki tez, czlowiek wspanialy i pelen profesjonalizm. Nawet przy trzaskajacym mrozie dach zrobiony w 9 dni (250m2). Moge polecac z czystym sumieniem! Namiar - Witold Dejk +48 605 594 634 Pozdrawiam i zapraszam do siebie na inspekcjeJaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 09.06.2003 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Hello Docent Dzięki za życzenia, przydadzą się napewno, będziemy się kontaktować. Adamski Patrze na wiadomości prywatne , a tam nic , więc może jeszcze poczekam Narazie B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 09.06.2003 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Jak tam Kiermasz w Waszej ocenie. Byłem wczoraj pierwszy raz i stwierdzam, że cudów nie ma. Pytam czy cena na wełnę jest ostateczna a koleś, że tak i ani złotówki mniej. Słyszę jak innemu gościowi wciskaja kit, że cena na kiermaszu jest najniższa w woj. pomorskim - załamałem się. Zjadłem darmowego korniszona i kromę ze smalcem i pojechałem na chatę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 09.06.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Czesc Co do kiermaszu budowlanego w "Bacie" - ladnie, sporo ludzi, ale zadnych nadzwyczajnych ofert. Posiedzialem chwile przy stoisku Schreyera - dostalem oferte na komin - po rabacie 5550 zl. Musze zobaczyc jak to wyjdzie z Leiera. RuppCeramika - wielki upust 15%. Nie wychylalem sie przy nich ze dostalem lepsza oferte Gorzej ze na wystawce postawili chyba najgorsza dachowke z Ruppa jaka mieli. Wszystkie pokaleczone. A tak ogolnie to pojedli, pochodzili, poogladali, pozbierali ulotki i pojechali Pozdrawiam Adamski PS. Oczywiscie pomimo planow szybkiego przyjazdu nie wyrobilismy sie na umowione spotkanie o 12:00 przed wejsciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 09.06.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Ja spotkałem się z KODIM na kiermaszu - także odwiedziliśmy stoisko Shreyera - wychodziło nieco mniej niż 200 zł za 1 m komina 40x40Szkoda, że nie mogliśmy się spotkać w większej paczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_V40 09.06.2003 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 No tak - kiermasz taaaki sobie. Ale a propos propozycji i ofert cenowych. Niby zadna rewelacja ale jak ich za jaja przycinac to: cena kg. tynku IZOHAN 4,19, u BAT'a 3,95.... Tiaaaa jesli sie tak przyjrzec to wczoraj wielka okazja i promocja i w ogole - 3,70... No i to juz jest znacznie lepiej, ale po mocniejszym pogadaniu wyszlo ze i 3,50 taki kg moze kosztowac. My z zonka uwazamy wiec ze sie oplacilo (750kg x 3,95-3,50 = ponad 300) Jak na godzinke walki to calkiem calkiem. A reszta - szkoda gadac. I nikogo z FORUM zesmy nie spotkali co uznaje za porazke calego przedsiewziecia Pozdrawiam Jaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 09.06.2003 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Jaca - a byliście o godz,12.00, bo jeśli tak to pewnie byśmy się spotkali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 10.06.2003 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Ja nie miałem ciśnienia na wielkie walki i przepychanie się w dziale sprzedaży. Generalnie nie nic nie kupiłem w Bacie i wiem, że tak pozostanie do końca naszej budowy. Wczoraj zamówiłem schody na stryszek a od czwartku walczę z wełną. Wybraliśmy także kafle na podłogę do holu i kuchni. Dobra cena z 70zł na 39zł. Nie powiem wam gdzie i jakie bo mi wykupicie a zostało ost. 40m2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 10.06.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 A fe Kodi Chetni na RuppCeramike - szybka decyzja - wiadomosc z wczoraj - podobno promocja jest do 13.06, a pozniej ceny pojda w gore. Ja kupuje do konca tego tygodnia. Ewentualne pytania i chetnych prosze na maila Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 10.06.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Benicio: dzieki za info, prosze spojrz na wiadomosci prywatne. Oj widze ze musze puscic sie ktoregos dnia do Banina poogladac Wasze domy Witam Adamski Nie dostałem żadnej wiadomości prywatnej od Ciebie. Jeśli sprawa jest aktualna, to spróbuj jeszcze raz. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 10.06.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Benicio: wlasnie wyslalem. Wczoraj sie ciagle cos wieszalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 10.06.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Moi drodzy mam Wam coś ważnego do zakomunikowania - mianowicie w sierpniu powtórnie zostanę ojcem i po dzisiejszej wizycie na USG okazało się , że jednak mój ród zostanie przedłużony - szczęśliwy TATA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 10.06.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 No tak. Jak to jest, że większość spotkała na targach Kodiego a poza tym nikogo więcej? Kolejna propozycja - woda w jeziorach podobno już bardzo ciepła. Pogoda też dopisuje - może zabierzemy się za zwiedzanie okolic? Z tego co słyszałam godne polecenia jest jezioro w Bieszkowicach. Potem Kamień. Słyszeliście o innych? (chodzi o te najczystsze oczywiście) Gratulacje dla kolejnego tatusia (i mamusi też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 10.06.2003 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Docent - również przyjmij nasze gratulacje. Ewa - no wiesz - chcrakterystyczny jestem co tu dużo gadać. Jeśli chodzi o jeziorka to od czasu kiedy rodzice mają domek nad wodą, praktycznie nie uczęszczam na nasze akweny. Nie polecam jeziora w Tuchomku. Ludzi masa a z czystością też nie jest za dobrze. Małe choć sympatyczne jeziorko jest za Kielnem, ale przed Kamieniem w miejscowości Bieszkówka. Mało ludzi, jest klimat. W bieszkowicach nie byłem lata, ale jest to popularne jeziorko, więc może nie być za bardzo czyste. W Kamieniu bywałem kiedyś - ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts