Tadzik07 05.07.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Potrzebuję pilnie kontakt: gdzie można kupić w dobrych cenach belki teriva I i teriva bis oraz pustaki teriva bis? Proszę o pomoc!!! Mysle, ze najlepiej bedzie u producenta - jest w Osowej (dokladnego adresu nie znam niestety). Dzięki, już znalazłem. Gdyby ktos poszukiwał - służę namiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 06.07.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Franciszek cholipa miałam zapytać sąsiada o to Twoje ogrodzenie Na śmierć zapomniałam...sorki bardzo ale ostatnio strasznie zaganiana w firmie byłam. Ja od piątku mam urlop więc obiecuję wpaść do Was w przyszłym tygodniu. ps.ale kuchnię widziałam Zapraszamy! Widziałaś kuchnie? I jak, prawda że piękna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 06.07.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Widze ze jestesmy na podobnym etapie budowy u mnie wiezba skonczona, teraz deskuja i papuja, elektryk tez mial sie zajac swoja robota, ale mam z nim male problemy. Moze bede musial poszukac innego chetnego do pracy, mam wrazenie ze ten nie bardzo jest chetny. Co za czasy bezrobocie chyba go jednak nie ma w naszym rejonie. W razie czego ile czsau jeszcze bedzie u ciebie robil Twoj elektryk i jak ci sie z nim wspolpracuje?? Pozdrawiam Piotr W sumie elektryk to bardziej nadzorca, bo to rodzina i robimy instalacje wspolnie swoimi silami, kiedy mamy czas, czyli byla to sobota i w tygodniu od 19 do 22:). Mam nadzieje, ze w najblizsza sobote zakonczymy instalacje. Jak na razie jest gotowa kuchnia i salon. Zapytam go czy moze bedzie chcial zrobic jakas "fuche", moze akurat Bardzo bym prosil bo mnie terminy naciskaja. W eazie czego moge sluzyc pomoca ja sam bo mam teraz pare tygodni urlopu. Chyba ciezko bedzie nazwac urlopem, nawet dzieci 22-iego "sprzedajemy" , ale wiadomo jak jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 06.07.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 w sumie do wszystkich, ktorzy juz sa po elektryce, prosilbym o namiary na elektrykow/alarmistow moze byc osobno . bede bardzo zobowiazany w sobote chyba wiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdizet 06.07.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 U mnie wiecha tez miala byc w sobote, ale wynikl pewnien problem z daszkami i nieco sie przesunie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 06.07.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Ania i Piotr,A pytaliście w firmie El-Grześ w Pruszczu? Robią elektrykę i instalacje pt. inteligentny dom, czy cóś takiego. Pare lat temu kładli instalację u mojego tescia. Jest zadowolony.Niestety nie wiem jak teraz cenowo i czasowo, ale możecie zapytać. Tu podaję link.http://el-grzes.pruszcz.com/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 06.07.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Ania i Piotr, A pytaliście w firmie El-Grześ w Pruszczu? Robią elektrykę i instalacje pt. inteligentny dom, czy cóś takiego. Pare lat temu kładli instalację u mojego tescia. Jest zadowolony. Niestety nie wiem jak teraz cenowo i czasowo, ale możecie zapytać. Tu podaję link. http://el-grzes.pruszcz.com/ Pozdrawiam Wielkie dzieki zaraz sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 06.07.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 w sumie do wszystkich, ktorzy juz sa po elektryce, prosilbym o namiary na elektrykow/alarmistow moze byc osobno . bede bardzo zobowiazany w sobote chyba wiecha Wysłałam na priva. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAWPIO 06.07.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam.Czy ma ktoś może namiary na taniego i dobrego architekta od wnętrz?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 07.07.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 O rany, ale cisza na forum. My wczoraj zalaliśmy ławy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia27 07.07.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witajcie kochani...czy ktoś zakładał oczyszczalnie ekologiczną i wie o nich już troszkę więcej niż ja..jaką wybrać i co wziąć pod uwagę.... i może polecic firmę....pozdrawiam..serdecznie i ufffffffffff gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 07.07.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witajcie kochani...czy ktoś zakładał oczyszczalnie ekologiczną i wie o nich już troszkę więcej niż ja..jaką wybrać i co wziąć pod uwagę.... i może polecic firmę....pozdrawiam..serdecznie i ufffffffffff gorąco Spróbuj w firmie AGORA w Gdańsku tel : 058 5572968 Moi znajomi u nich robili i byli zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 07.07.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Mamy pytanko Czy mieliście doczynienia z systemami kominowymi firmy SCHREYER ?? Jest to firma niemiecka a dystrybutor na Polske jest m.in. w Sierakowicach. Moj wykonawca bardzo je poleca Prosze o opinie Bardzo dziekuje i pozdrawiam. Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 07.07.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 te kominy systemowe to moze byc sliska sprawa moja ekipa ciesli powiedziala ze ostatnio rozbierali dach i po kilku latach uzytkowania komina caly byl namokniety jak gabka i spaliny nie chcialy isc w gore i nie mogli dojsc o co chodzi a to wspaniala welna ocieplajaca rure kominowa tak namokla; nie ma to jak komin tradycyjny jest tanszy i sprawdzony. Tez sie dopytywalem w sprawach tych kominow i w ostatniej chwili zdecydowalem sie na tradycyjny. Na poczatku owszem fajnie sie sprawuje i ma wszystko w srodku co potrzeba ale co bedzie za kilka lat ta technologia dopiero wchodzi i jest stale ulepszana. Bardzo czesto ekipa namawia na komin systemowy bo nie chce im sie robic tradycyjnego moj majster z kolei odwrotnie namawial mnie na tradycyjny ale jak to on dyplomatycznie to robil CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 07.07.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Mój komin w systemie wychodził ok 8 tys. Zdecydowałem się na tradycyjny z klinkierem.Materiał + robocizna wyszedł mnie ok 2 tys. Szwgier ma system i narzeka na skropliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 07.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Do Cmyka.Ja rowniez jestem zdecudowana na komin systemowy .Zastanawia mnie Twoja wypowiedz odnosnie tego ,ze po kilku latach jak stwierdził Twoj fachowiec ze wełna ocieplająca komin była namoknięta jak gabka czyli od czego ona tak namoknęła-to mnie zastanawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 07.07.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Przepraszam, sprawdziłem , jeszcze ok 1tys. na wkład kominowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 08.07.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 w sumie do wszystkich, ktorzy juz sa po elektryce, prosilbym o namiary na elektrykow/alarmistow moze byc osobno . bede bardzo zobowiazany w sobote chyba wiecha Wysłałam na priva. Beata Wielkie dzieki Wyglada na to ze sie dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 08.07.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 O rany, ale cisza na forum. My wczoraj zalaliśmy ławy. Pozdrawiam Wszyscy w ferworze budowania lub odpoczywania, nikomu nie chce sie siedziec w domu przed komputerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 08.07.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Do Cmyka. Ja rowniez jestem zdecudowana na komin systemowy .Zastanawia mnie Twoja wypowiedz odnosnie tego ,ze po kilku latach jak stwierdził Twoj fachowiec ze wełna ocieplająca komin była namoknięta jak gabka czyli od czego ona tak namoknęła-to mnie zastanawia? Wiele zalezy od tego kto go montuje, podobno nagminne jest montowanie go "do gory nogami". Jezeli sa wszystkie elementy prawidlowo zamontowane, jest czapa betonowa oraz wylot z blachy to nie powinno byc problemu. montowano mi go niedawno i jakos nie widze szans na dostanie sie tam wody, ale moze jestem w bledzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts