Mały 12.07.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam Poszukuję ziemi urodzajnej lub czarnoziemu - gdzie można kupić? I za jaką cenę (ważne by było to niedaleko Chwaszczyna). Czy znacie kogoś kto by przeorał mi działkę, a potem rozrzucił ten że piach oraz trochę ubił, bo chciałabym posiać trawę? W Chwaszczynie zaraz koło ronda gdzie jest tablica o czanoziemiu, a następna w Dobrzewinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaba 12.07.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam Poszukuję ziemi urodzajnej lub czarnoziemu - gdzie można kupić? I za jaką cenę (ważne by było to niedaleko Chwaszczyna). widziałem jeszcze w Miszewku, jadac z Chwaszczyna zaraz za wytwornia kostki brukowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijak9 12.07.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam, 1. Poszukuję miejsca gdzie tanio kupię siatkę ogordzeniową powlekaną PCV a może komuś od was zostało to z chęcią odkupię. 2. Odkupię drewno na szalunki, cekam na propozycje lub polecenie jakiegoś tartaku. Pozdrawiam Wszystkim i Witam to mój 1 ale nie ostatni post Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer 12.07.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witajcie, pilnie potrzebuję namiarów na fachowców, którzy wykonują u nas cekolowanie. Zaczęlismy sami, ale to zajmuje tyle czasu, że nie mamy szans robić innych rzeczy, a musimy jak najszycbiej sie wprowadzić. HELPIK! Dane spisane z forum. Ci panowie zajmują się wykończeniówką: Szyca Zbigniew 600 946 788 - polecany przez MarcinU, Damps Franciszek 504 035 928 - nie zapisałam przez kogo polecany Hinca Krzysztof 509 836 578 - polecany przez Joola, gosia@. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 12.07.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 elmer - przedzięki!!!!!!!!!!! A jak szukłam "cekolowanie" to nic a nic nie znalazłąm w tym wątku - nie ma jak doświadczona ręka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chefski 12.07.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam wszystkich klubowiczów z 3-miasta i okolic. Poszukuję murarza na wczoraj, dobrego fachowca no i niedrogiego oczywiście. Budynek ma powstać w Gdyni Orłowie. Jezeli ktos posiada informację proszę o pilny kontakt. Ławy są już wylane, przygotowane teraz tylko potrzebny mi jest do szczęścia - Murarz -, mógłby być z pomocnikiem. Serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bruce Lee 12.07.2006 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam wszystkich budujacych i nie tylko. Przegladam forum juz od jakiegos czasu i nadeszla chyba chwila ( pomijam jaka) aby przylaczyc sie do grona. Jestem z Gdanska, mieszkam w Gdyni, a budowa bedzie w Baninie. Moj etap to :pozbierane wszystkie papiery,uzgodnienia,pozwolenia,oswiadczenia,zapewnienia i odrolnienia.Czekam tylko pozwolenie. Witam przyszlego sasiada w BANINIE, ja buduje po stronie kosciola ul. Debowa.....a Wy gdzie bedziecie budowac domek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaba 13.07.2006 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Wiatam, bedziemy budowac na koncu Banina (jadac z Gdanska)po prawej. Dokladnie na wysokosci tablicy "koniec Banina" jest droga na osiedle.Tak wlasciwie to administracyjnie jest to Miszewko, ale my mowimy Banino Przy okazji, poszukuje wlasnie ekipy na stan surowy na pazdziernik. Moze ktos slyszal lub zna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdizet 13.07.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 W sobote u mnie wiecha:) Rozpoczeło sie też deskowanie dachu. W zwiazku z tym moge gorąco polecić cieślę. Kazimierz Bela - tel 058- 6840419 Jestem naprawde pod wrażeniem jego pracy. Wszystko tak spasował na ziemi, ze potem nie musiał nic docinac czy dokładac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 13.07.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witam wszystkich klubowiczów z 3-miasta i okolic. Poszukuję murarza na wczoraj, dobrego fachowca no i niedrogiego oczywiście. Budynek ma powstać w Gdyni Orłowie. Jezeli ktos posiada informację proszę o pilny kontakt. Ławy są już wylane, przygotowane teraz tylko potrzebny mi jest do szczęścia - Murarz -, mógłby być z pomocnikiem. Serdeczne dzięki z murarzem na wczoraj to moze byc wielki problem a dobry fachowiec to za rok pewnie bedzie wolny niestety to nie piekarnia i za murarzami trzeba sie ogladac w pazdzierniku a nawet w lipcu tak jak moi sa juz zamawiani na rok 2007 a u mnie wiecha wisi http://images2.fotosik.pl/102/8c8be3c16b27017f.jpg CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chefski 13.07.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witam wszystkich klubowiczów z 3-miasta i okolic. Poszukuję murarza na wczoraj, dobrego fachowca no i niedrogiego oczywiście. Budynek ma powstać w Gdyni Orłowie. Jezeli ktos posiada informację proszę o pilny kontakt. Ławy są już wylane, przygotowane teraz tylko potrzebny mi jest do szczęścia - Murarz -, mógłby być z pomocnikiem. Serdeczne dzięki z murarzem na wczoraj to moze byc wielki problem a dobry fachowiec to za rok pewnie bedzie wolny niestety to nie piekarnia i za murarzami trzeba sie ogladac w pazdzierniku a nawet w lipcu tak jak moi sa juz zamawiani na rok 2007 a u mnie wiecha wisi http://images2.fotosik.pl/102/8c8be3c16b27017f.jpg CMyK Witam ponownie Dzięki za słowa otuchy...... Na szczęście znalazłem murarza zanim przeczytałem tego posta. Także od jutra zaczynam murowanie Chefski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 13.07.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Teraz wiem gdzie sie budujesz Jezdzimy obok Twojego domku na skory do obwodnicy, bo my pod lasem w |Juszkowie sie budujemy Jak już się w końcu lepiej poczuje to może się w końcu wybiorę poznać dalszych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 13.07.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Mamy dach, mamy dach - znaczy się dach mieliśmy juz dawno ale teraz mamy dachówkę Prawda, że ładnie wygląda No po prostu przepiękny! Kiedy my tak będziemy mieli! Doczekacie się, doczekacie - nawet nie zauważysz jak szybko ten czas zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 13.07.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 a u mnie wiecha wisi CMyK Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 13.07.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Czy ktos sie orientuje,gdzie w okolicy Trojmiasta mozna kupic plyte rattanowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Czy ktos sie orientuje,gdzie w okolicy Trojmiasta mozna kupic plyte rattanowa ??? a to taka meblowa plyta ma byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 13.07.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Czy ktos sie orientuje,gdzie w okolicy Trojmiasta mozna kupic plyte rattanowa ??? a to taka meblowa plyta ma byc? W pewnym sensie,ale nie do konca takiej zwyklej meblowej Chodzi o taka jakiej np.uzywa sie do wyrobu krzesel.Poprostu nie moze miec pelnego splotu,musi przeswitywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.07.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Poszukalam teraz w Google i taki wniosek..Poszukaj w Elblagu , tam maja duzo materialow meblarskich .Sadze , ze jak sie wybierzesz to wrocisz z tym co chceszPozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 13.07.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Poszukalam teraz w Google i taki wniosek.. Poszukaj w Elblagu , tam maja duzo materialow meblarskich . Sadze , ze jak sie wybierzesz to wrocisz z tym co chcesz Pozdrowka Google juz przerabialem....... pudlo. Jest ewentualnie Poznan,ale poki co szukam gdzies blizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 14.07.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam Mam pytanko czy ktoś z trójmiastowiczów wykonywał samodzielnie szafę wnękową z drzwiami przesuwanymi i wie może jak to ugryść i gdzie najlepiej kupić elementy do jej złożenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts