joola 27.07.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 przydomowa OCZYSZCZALNIA ścieków ---kto montował u siebie takie ustrojstwo - jakieś namiary na firmy,które polecacie, jak się sprawuje urządzenie , jaki typ,itp...oczywiście za wszelkie informacje dodatkowe będę wdzięczna Mam oczyszczalnię NEVEXPOL Wykonawca (polecany przeze mnie) KOŚCIERZYNA SZARBUD 058/686 2348, 0605 573255 U mnie oczyszczalnię montował Jan Jekiel tel. 344-96-88, 603790031, nazwy nie pamiętam, musiałabym sprawdzić...od roku mieszkam i użytkuję bez zastrzeżeń. Wrzucam raz, dwa razy w miesiącu tabletkę i to wszystko. Opróżnia się to ponoć raz na dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam ! Ponawiam pytanie. Czy ktoś mógłby polecić firmę która zajmuje się projektowaniem i wykonawstwem instalacji odkurzaczy centralnych na terenie trójmiasta ? Pozdrawiam. Michał. Paweł Hołownia znany na forum jako Paweł.001 tel. 501-034-156. Reszty dowiesz się tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.07.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Markus, czy już się wyurlopowałeś czy dalej się byczysz łobuzie Franciszek, czy żona upiekła nowe ciasto czy mam przyjechać na to stare (i jak tam prace "płotowe" , "łodciski na rencach som"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 28.07.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Markus, czy już się wyurlopowałeś czy dalej się byczysz łobuzie Franciszek, czy żona upiekła nowe ciasto czy mam przyjechać na to stare (i jak tam prace "płotowe" , "łodciski na rencach som"? Zapraszamy !!! zapraszamy!!! płot się robi.....relacja jak go skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antyey 28.07.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witam, Fakt, faktem zadałem już stosowne pytanie w dziale "Wymiana doświadczeń" ale po przemyśleniu stwierdziłem, że to miejsce będzie ciut lepsze Mianowicie biorę się za budowę domu (jest działka, projekt). A właściwie to poszukuje firmy deweloperskiej z rejonu Trójmiasto - Wejherowo, której mógłbym powierzyć to zadanie Na razie najpoważniej myślę o Marbo albo Multidom... Przy czym o pierwszym przeczytałem średnio zachęcające opinie na tym forum Czy ktoś może polecić mi jakąś firmę? Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Bojaronus 28.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witam wszystkich Przedstawiam się grupie. buduję w Jagatowie pod Gdańskiem. Start za mną, mam już ławy. Pozdrawiam ZB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemba 28.07.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Anna i Piotr Ta mala Martynka co byla u Was jest nasza My walczymy z papierologia, tzn teraz to juz ja sama walcze bo Tomek wyjechal, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemba 28.07.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Czy wiecie gdzie mozna zobaczyc jakies lazienki??? Pilnie poszukujemy rozwiazan na nasza lazienke, hydraulicy depcza po pietach (zreszta i slusznie) a my dalej nie wiemy co gdzie bedzie?? WIELKIE PLIZZZZZZZ Pozdrawiam Piotr a probowaliscie sobie robic aranzacje w programach do projektowania, ja wlasnie sobie sciagnelam kilka darmowych i probuje ustawic nasza kuchnie. podaje link http://dobreprogramy.com/index.php?dz=8&a=68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 28.07.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Mam do odsprzedania 2 szt. drzwi na budowę tymczasowe (Horman) kupione w Casto za ok 380 zł/szt. Drzwi stalowe białe 90.Pierwszy właściciel. U mnie wisiały 2 m-ce. Oddam za niedużą kaskę. 502 407 903 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadzik07 29.07.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 A o jeszcze jednym nie zameldowałem: Dnia 2 lipca 2006 poraz drugi zostałem szczęśliwym tatusiem. Urodził nam się drugi synek Remigiusz... GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadzik07 29.07.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Witam wszystkich Przedstawiam się grupie. buduję w Jagatowie pod Gdańskiem. Start za mną, mam już ławy. Pozdrawiam ZB Witaj Zbigniew ! Gdzie jest to Jagatowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 30.07.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 A o jeszcze jednym nie zameldowałem: Dnia 2 lipca 2006 poraz drugi zostałem szczęśliwym tatusiem. Urodził nam się drugi synek Remigiusz. Zaczeliśmy budowe i z Żoneczką byliśmy sami - kończymy budowę i mamy dwóch wspaniałych synów. Co to się dzieje?... Gratulacje - a nad naszym domem w niedzielę kršżył bocian...a ja nic nie wiem...jeszcze...? Bo trzeba go za "ogon" pociągnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 30.07.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Gdzie w Trójmieście lub okolicach Wejherowa można dostać kształtki wentylacyjne (tylko nie plastykowe)? Potrzebuję do zamontowania dmuchawy pod kominkiem. Przez internet tego to raczej nie chcę kupować bo wolałbym na miejscu obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.07.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Gdzie w Trójmieście lub okolicach Wejherowa można dostać kształtki wentylacyjne (tylko nie plastykowe)? Potrzebuję do zamontowania dmuchawy pod kominkiem. Przez internet tego to raczej nie chcę kupować bo wolałbym na miejscu obejrzeć. Castorama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 30.07.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Witam.Potrzebuje suporex 12 na scianki działowe -moze ktos wie gdzie mozna kupic najtaniej.Buduję w Redzie.Będę wdzieczna za informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.07.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Markus, czy już się wyurlopowałeś czy dalej się byczysz łobuzie Wszystko co piękne jest krótkotrwałe i jutro wracam do rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijak9 30.07.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Gdzie w Trójmieście lub okolicach Wejherowa można dostać kształtki wentylacyjne (tylko nie plastykowe)? Potrzebuję do zamontowania dmuchawy pod kominkiem. Przez internet tego to raczej nie chcę kupować bo wolałbym na miejscu obejrzeć. Na ulicy Hutniczej jest hurtowani wentylacyjna. Bardzo dobre ceny nawet detaliczne. Kieruj się do Henryka ul. Hutnicza 18A 058 667-00-07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 31.07.2006 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Gdzie w Trójmieście lub okolicach Wejherowa można dostać kształtki wentylacyjne (tylko nie plastykowe)? Potrzebuję do zamontowania dmuchawy pod kominkiem. Przez internet tego to raczej nie chcę kupować bo wolałbym na miejscu obejrzeć. Castorama? Castorama? Tam jest taki cieńki wybór, że głowa boli ... ale zawsze coś. Poszukam ciekawszej oferty. Thanks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 31.07.2006 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Gdzie w Trójmieście lub okolicach Wejherowa można dostać kształtki wentylacyjne (tylko nie plastykowe)? Potrzebuję do zamontowania dmuchawy pod kominkiem. Przez internet tego to raczej nie chcę kupować bo wolałbym na miejscu obejrzeć. Na ulicy Hutniczej jest hurtowani wentylacyjna. Bardzo dobre ceny nawet detaliczne. Kieruj się do Henryka ul. Hutnicza 18A 058 667-00-07 No właśnie gdzieś na Hutniczej ale dokładnie nie wiedziałem gdzie. Za chwilę kończę pracę i pojadę na Hutniczą i zobaczę co mają. Byłem też w dwuch firmach pomiędzy Gdynią a Chwaszczynem (klimawent i coś tam jeszcze) ale rozmowy zaczną przy zamówieniu od ... 1 km rur . Tak pan zarzartował ale mu się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 31.07.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Anna i Piotr Ta mala Martynka co byla u Was jest nasza My walczymy z papierologia, tzn teraz to juz ja sama walcze bo Tomek wyjechal, pozdr. Tomek mi mowil, ze raz dwa razy sie udzielal na forum, ale nie wiedzialem jakiego ma nicka, a on sam nie pamietal. Dzieci sa tak podobne ze to malenstwo myslalem ze wasze. Co do tych darmowych programikow do aranzacji wnetrz są one moze i przydatne, ale jak pomieszczenia są prostopadloscienne. Nie sposob w takim prostym programiku wygenerowac skosow, a tymbardziej krokwii koszowych, schodkow itp. Zycze powodzonka w walce z gryzipiorkami Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts