Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

:D przydomowa OCZYSZCZALNIA ścieków :( ---kto montował u siebie takie ustrojstwo - jakieś namiary na firmy,które polecacie, jak się sprawuje urządzenie , jaki typ,itp...oczywiście za wszelkie informacje dodatkowe będę wdzięczna :p :p :p

Mam oczyszczalnię NEVEXPOL

Wykonawca (polecany przeze mnie)

KOŚCIERZYNA

SZARBUD

058/686 2348, 0605 573255

U mnie oczyszczalnię montował Jan Jekiel tel. 344-96-88, 603790031, nazwy nie pamiętam, musiałabym sprawdzić...od roku mieszkam i użytkuję bez zastrzeżeń. Wrzucam raz, dwa razy w miesiącu tabletkę i to wszystko. Opróżnia się to ponoć raz na dwa lata.

• Odpowiedzi 21k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam !

Ponawiam pytanie. Czy ktoś mógłby polecić firmę która zajmuje się projektowaniem i wykonawstwem instalacji odkurzaczy centralnych na terenie trójmiasta ?

Pozdrawiam. Michał.

Paweł Hołownia znany na forum jako Paweł.001 tel. 501-034-156. Reszty dowiesz się tutaj

Witam,

Fakt, faktem zadałem już stosowne pytanie w dziale "Wymiana doświadczeń" ale po przemyśleniu stwierdziłem, że to miejsce będzie ciut lepsze Mianowicie biorę się za budowę domu (jest działka, projekt). A właściwie to poszukuje firmy deweloperskiej z rejonu Trójmiasto - Wejherowo, której mógłbym powierzyć to zadanie Na razie najpoważniej myślę o Marbo albo Multidom... Przy czym o pierwszym przeczytałem średnio zachęcające opinie na tym forum Czy ktoś może polecić mi jakąś firmę?

Z góry dziękuję za pomoc!

Czy wiecie gdzie mozna zobaczyc jakies lazienki???

Pilnie poszukujemy rozwiazan na nasza lazienke, hydraulicy depcza po pietach (zreszta i slusznie) a my dalej nie wiemy co gdzie bedzie?? :o

WIELKIE PLIZZZZZZZ

Pozdrawiam

Piotr

a probowaliscie sobie robic aranzacje w programach do projektowania, ja wlasnie sobie sciagnelam kilka darmowych i probuje ustawic nasza kuchnie. podaje link ;)

http://dobreprogramy.com/index.php?dz=8&a=68

A o jeszcze jednym nie zameldowałem:

Dnia 2 lipca 2006 poraz drugi zostałem szczęśliwym tatusiem. Urodził nam się drugi synek Remigiusz. Zaczeliśmy budowe i z Żoneczką byliśmy sami - kończymy budowę i mamy dwóch wspaniałych synów. Co to się dzieje?... :D

Gratulacje - a nad naszym domem w niedzielę kršżył bocian...a ja nic nie wiem...jeszcze...? :-D

Bo trzeba go za "ogon" pociągnąć :wink: .

Gdzie w Trójmieście lub okolicach Wejherowa można dostać kształtki wentylacyjne (tylko nie plastykowe)? Potrzebuję do zamontowania dmuchawy pod kominkiem. Przez internet tego to raczej nie chcę kupować bo wolałbym na miejscu obejrzeć.

Castorama?

Gdzie w Trójmieście lub okolicach Wejherowa można dostać kształtki wentylacyjne (tylko nie plastykowe)? Potrzebuję do zamontowania dmuchawy pod kominkiem. Przez internet tego to raczej nie chcę kupować bo wolałbym na miejscu obejrzeć.

Na ulicy Hutniczej jest hurtowani wentylacyjna. Bardzo dobre ceny nawet detaliczne. Kieruj się do Henryka :-) ul. Hutnicza 18A 058 667-00-07

Castorama?

Castorama? Tam jest taki cieńki wybór, że głowa boli ... ale zawsze coś. Poszukam ciekawszej oferty. Thanks

Na ulicy Hutniczej jest hurtowani wentylacyjna. Bardzo dobre ceny nawet detaliczne. Kieruj się do Henryka :-) ul. Hutnicza 18A 058 667-00-07

No właśnie gdzieś na Hutniczej ale dokładnie nie wiedziałem gdzie. Za chwilę kończę pracę i pojadę na Hutniczą i zobaczę co mają.

Byłem też w dwuch firmach pomiędzy Gdynią a Chwaszczynem (klimawent i coś tam jeszcze) ale rozmowy zaczną przy zamówieniu od ... 1 km rur :o :evil: :oops: . Tak pan zarzartował ale mu się udało.

Anna i Piotr

Ta mala Martynka co byla u Was jest nasza ;)

My walczymy z papierologia, tzn teraz to juz ja sama walcze bo Tomek wyjechal, pozdr.

Tomek mi mowil, ze raz dwa razy sie udzielal na forum, ale nie wiedzialem jakiego ma nicka, a on sam nie pamietal. Dzieci sa tak podobne ze to malenstwo myslalem ze wasze.

Co do tych darmowych programikow do aranzacji wnetrz są one moze i przydatne, ale jak pomieszczenia są prostopadloscienne. Nie sposob w takim prostym programiku wygenerowac skosow, a tymbardziej krokwii koszowych, schodkow itp.

Zycze powodzonka w walce z gryzipiorkami

Piotr