MARJO 02.07.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 BEA3: a mogłabyś udostępnić namiary gościa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARJO 02.07.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Przedstawię się MARJO a trochę wcześniej MARIJO (pokręciłem coś w adresach mailowych). Zamierzam rozpocząć budowę domku w Dobrzewinie koło Chwaszczyna. Trafiłem na forum dopiero wczoraj i jestem zachwycony...bardzo, bardzo wiele niezwykle pożytecznych informacji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 03.07.2003 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Witam i pozdrawiam nowych i "starych" użytkowników! Mój kierownik - zawsze był na telefon , kilka razy też z własnej inicjatywy. Umówiony jest na 1000 zł -500zł od razu reszta w trakcie. Co do zmian - konsultuje i wprowadzam z architektem i konstruktorem (dużo tego nie było). Gość prowadzi dziennik budowy i jest naprawdę porządny. Mieszka w Gdańsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARJO 03.07.2003 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 ZACHAR: Dzięki za info. Mógłbyś dać namiary na tego Pana (mo że być na maila).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 03.07.2003 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 MARJO - ja będę budował w Baninie - mam poleconego i sprawdzonego u sąsiadów KB - za całość weźmie 1000 zł ( w cenie także kosztorys potrzebny do banku). Sąsiedzi go polecają - jest kierownikiem na kilku budowach w jednym miejscu - tak więc korzystna sytuacja dla niego. PS. Nieśmiało poprawia się pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 03.07.2003 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Nie zauważyłem nowego forumowicza : WITAMY bea3 na naszych stronach - powiedz gdzie budujesz i jaki domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 03.07.2003 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Witam wszystkich z trojmiasta i okolic.Buduję się w okolicach Miszewa,łopatę wkopałam 1.05,obecnie jestem na etapie murowania ściany kolankowej.Projekt Studia Lipińskich.Do końca sierpnia będę miała położoną dachówkę.Reszta na wiosnę. Pozdrawiam forumowiczów Bea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 03.07.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Witam to znowu ja,ale zapomniałam o 200 stemplach,które mam do sprzedania.Dł 270-280 cm cena 2,50 szt. bea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 04.07.2003 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 bea3 - Miszewo to zdaje się gdzieś w okolice ujścia Wisły? A jaki to jest konkretnie projekt i z czego budowałaś? PS. Pogoda znów płata figle - dzieci mają fajne wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 04.07.2003 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Witam i informuję,że Miszewo jest na trasie Chwaszczyno-Żukowo.Natomiast mój domek to LMP O8,który buduję z betonu komórkowego 24 odm 500 z Prefabedu Reda nz to przyjdzie styropian.Od dzisiaj mam też wodę w domu.Całość ok.50m za 1150pln.Życzę aby Wam rosło...na działce.bea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 05.07.2003 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2003 bea 3- sorry - pomyliłem Miszewo z Mikoszewem. W twojej okolicy buduje Kodi ( Miszewko). Czyli razem jesteśmy z tej samej gminy Zukowo - powiedz czy dawno załatwiałaś pozwolenie na budowę, bo ja czekam już od stycznia na warunki zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 06.07.2003 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Docent-Ponieważ buduję koło Miszewa należę do gminy Przodkowo a zezwolenie dostałam na starych zasadach w kwietniu w ciągu 14dni.Wczoraj przywieżli mi więżbę a jutro podłączają szambo.Pozdrawiam wszystkich budujących.bea3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 07.07.2003 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Witam wszystkich. Mam tyle zaległości, że nie wiem co pisać. Jak się pojawię w pracy to trochę wam ponudzę. Bea ja buduję w Miszewku, czyli niemal koło Ciebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 07.07.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Witam,KODI jak sie mieszka w nowym miejscu?Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARJO 07.07.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 DOCENT: Podesłałbyś namiary na Twojego KB na maila ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klimas_gdynia 07.07.2003 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Witam Wszystkich! Czy możecie polecić jakąś ekipę budowlaną z 3-City lub okolic. Sprawa Bardzo Pilna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARJO 08.07.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Szukam osób budujących w Dobrzewinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 08.07.2003 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Kodi-przejeżdżam koło Ciebie przynajmniej raz dziennie.Dzisiaj obejrzałam sobie twój dom z bliska.Odwaliłeś kawał dobrej roboty,jestem pod wrażeniem.bea3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Docent - Gdańsk 08.07.2003 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Benicio- jutro jadę na działkę, jak będziesz to daj znać. Mam pytanie - gdzie załatwia się warunki przyłączeniowe do wody dla Gminy Żukowo, czy w Gdańsku, czy w Kartuzach?Jeśli ktoś wie to bardzo proszę o namiary ( nr tel.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 08.07.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Docent-ja załatwiałam u siebie w gminie,nie sądzę aby u Ciebie było inaczej.bea3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts