Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam doœć. Mam doœć i jeszcze raz mam doœć.

Muszę się wyżalić :cry: . Powiedzcie mi, że wszystko da się zrobić.

Dekarze dostali częœć kasy i wczoraj zeszli z dachu niekończywszy roboty. NIE POLECAM DEKARZA O NAZWISKU FLEJSZER.

Nikt nie chce podjšć się dokończenia, bo "nie poprawiajš po kimœ", bo "potem sš ogromne problemy i już kiedyœ raz po kimœ zrobili dach i potem cišgle poprawiali".

Z jednej strony się nie dziwię. Natomiast ja chcę tylko mieć dachówkę na dachu położonš. No rzesz. Misja porównywalna z wysłaniem żywego człowieka na Marsa. Przeklinam tš karpiówkę œrednio co jakieœ 15 sekund.

Pozdrawiam, wykończona psychicznie.

Mam doœć. Mam doœć i jeszcze raz mam doœć.

Muszę się wyżalić :cry: . Powiedzcie mi, że wszystko da się zrobić.

Dekarze dostali częœć kasy i wczoraj zeszli z dachu niekończywszy roboty. NIE POLECAM DEKARZA O NAZWISKU FLEJSZER.

[...]

Pozdrawiam, wykończona psychicznie.

Spokojnie, na pewno uda się w końcu kogoś znaleźć.

A mieliście umowę na piśmie czy tylko na gębę?

Taką mam naiwną nadzieję, że słowo pisane może mieć większa moc :-? No ale ja dopiero zaczynam przygodę z budowlańcami.

Na szczęœcie nie miałam żadnej umowy. Nie chcę mieć z tym typkiem nic więcej wspólnego.

Niestety muszę teraz jakoœ odzyskać chociaż częœć kasy, którš mu dałam. Mam zamiar wykorzystaćŸ w tym celu kierownika budowy, bo to on mi go polecił, ponoć to jego jakiœ znajomy.

Słowem, nie mam dekarzy i nie mam godnego zaufania kierownika budowy.

Kto był wczoraj na spotkaniu w Bojanie? Jak to nazwali? Konsultacje społeczne hehehe. Żałosne. Ale się przynajmniej wygadałam :roll:

niestety ale grypka mnie zaatakowala :evil: a chcialem byc...

jest gdzies w internecie zamieszczona mapka jak ma byc usytuowana nowa droga w okolicy bojana?

Proszę bardzo:

http://www.nowedrogikrajowe.pl

Kto był wczoraj na spotkaniu w Bojanie? Jak to nazwali? Konsultacje społeczne hehehe. Żałosne. Ale się przynajmniej wygadałam :roll:

niestety ale grypka mnie zaatakowala :evil: a chcialem byc...

jest gdzies w internecie zamieszczona mapka jak ma byc usytuowana nowa droga w okolicy bojana?

Proszę bardzo:

http://www.nowedrogikrajowe.pl

Dzieki, znalazlem to tez na stronie Chwaszczyna.

I tak musze podjechac do Szemud bo z tego co tam widze to nic nie widze

:wink: a tak na powaznie to zaluje ze mnie nie bylo.

Ja też jestem wykończona szukaniem silki :evil:

Mam pytanie do mieszkańców Gdyni, podajcie namiary na duże składy budowlane u was lub okolicy, bo Gdańsk i Pruszcz objeżdżone, obdzwonione i silki nie mam. Jutro może zaatakuję Gdynię :lol:

Sprobuj w Gdyni w hurtowni Raab Karcher tel.660 55 00. Mieszcza sie na ul. Polnocnej, boczna od ul.Hutniczej.

Ja bralem od nich silke w polowie roku, ale jak znam obecna koniunkture to i u nich juz nie bedzie. Mimo wszystko warto sprobowac. Powodzenia.

Chaciałbym się przywitać i pozdrowić wszystkich budujący w Trójmieście i okolicach. Budujemy dom w Borkowie Łostowickim. Z racji tego ,że obecnie mieszkamy w Olsztynie i trudno było by budować systemem gospodarczym na odległość, buduje nam firma Lokum z Gdańska. Nasz dom to bliźniak "Dom w Ostróżkach" Archonu. Obecnie będzie zalewany strop nad parterem.

Chaciałbym się przywitać i pozdrowić wszystkich budujący w Trójmieście i okolicach. Budujemy dom w Borkowie Łostowickim. Z racji tego ,że obecnie mieszkamy w Olsztynie i trudno było by budować systemem gospodarczym na odległość, buduje nam firma Lokum z Gdańska. Nasz dom to bliźniak "Dom w Ostróżkach" Archonu. Obecnie będzie zalewany strop nad parterem.

Witajcie i powodzenia :)

DO MIESZKANCOW BOJANA

mam pytanko, bo juz dosyc mam eksperymentów z...anteną

Mam pytanie do was, jakie macie anteny z których jesteście zadowoleni, tzn. odbieracie pr. 1,2,3, TVN, TV4, POLSAT (oczywiście mówie o telewizji naziemnej :wink: )

ja mam antene szerokopasmową, zwykła siatke bez wzmacniacza (z wzmacniaczem nic mi nie odbiera), i nie mam polsatu i TV4

a jak u was to sie ma??

Witam przyszłego mieszkańca ul. Kwiatowej na której ja też buduję dom.

DO MIESZKANCOW BOJANA

mam pytanko, bo juz dosyc mam eksperymentów z...anteną

Mam pytanie do was, jakie macie anteny z których jesteście zadowoleni, tzn. odbieracie pr. 1,2,3, TVN, TV4, POLSAT (oczywiście mówie o telewizji naziemnej :wink: )

ja mam antene szerokopasmową, zwykła siatke bez wzmacniacza (z wzmacniaczem nic mi nie odbiera), i nie mam polsatu i TV4

a jak u was to sie ma??

Ja mam ASR 860 Telmoru z przedwzmacniaczem 20 dB. Po próbach z różnym ustaweniem najlepsze efekty uzyskałem kierując antenę trochę na prawo od masztu w Chwaszczynie. Odbieram 1,2 i 3 w super jakości, TVN trochę zaśnieżony i Polsat mocno zaśnieżony zależnie od pogody (czasem całkiem dobrze, czasem zupełnie zanika).