MiA Wojtek 30.12.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witajcie, mam nadzieje,ze przyjmniecie nas w szeregi grupy Budujemy w Rewie i na chwile obecna mamy stan surowy zamkniety i wiele nadziei Nasz dom to blizniak do tej pory "prowadzony" przez sasiada zza przyszlej sciany a naszego osobistego przyjaciela lecz wlasnie zapadly decyzje o tym,ze od tej pory kazdy sam zajmuje sie swoja polowka a dodatkowo moja "polowka" czyli Wojtek wspanialomyslnie "scedowal" te budowe na moja biedna glowke Pytan mam tyle,ze nawet nie wiem od czego zaczac buuu Licze tu na wsparcie w budowie,na rekaw do wyplakania sie w chwilach "kleski" i radosne grupowe swietowanie kolejnych postepow w budowie Pozdrawiam MiA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 30.12.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witajcie, mam nadzieje,ze przyjmniecie nas w szeregi grupy Budujemy w Rewie i na chwile obecna mamy stan surowy zamkniety i wiele nadziei Nasz dom to blizniak do tej pory "prowadzony" przez sasiada zza przyszlej sciany a naszego osobistego przyjaciela lecz wlasnie zapadly decyzje o tym,ze od tej pory kazdy sam zajmuje sie swoja polowka a dodatkowo moja "polowka" czyli Wojtek wspanialomyslnie "scedowal" te budowe na moja biedna glowke Pytan mam tyle,ze nawet nie wiem od czego zaczac buuu Licze tu na wsparcie w budowie,na rekaw do wyplakania sie w chwilach "kleski" i radosne grupowe swietowanie kolejnych postepow w budowie Pozdrawiam MiA Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Drazkiewicz 31.12.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Szanowni forumowicze. Dziesiec, dziewiec ... glosno licze, a Wam wszystkim zycze: niechaj wszystko o czym marzysz, w Nowym Roku sie wydarzy.spokoju w budowie,mniej klopotow na glowie, wydatkow znikomychi super znajomych. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 31.12.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Tak jak zlozylismy przed swietami papiery na okna w Bertrandzie,tak dostalismy juz oferte,ktora nas powalila Teraz czekamy na oferte z Sokolki i M&S. Zobaczymy co tam nam zaproponuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 01.01.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Witaj Franciszek, Tak naprawde to jeszcze nie mieszkam. Powoli wykańczam i staram się to robić samemu. Widzę, o ile lepiej i dokłądniej można wykonać prace (tutaj akurat mówię o malowaniu), jeżeli robi się to samemu. Co do stolarza, to przypomnij się proszę za jakiś czas, ponieważ muszę poszukać namiarów. A jest rzeczywiście dobry - i robi tylko w drewnie. Co do tynkarzy tynków cement - wapiennych to chyba będę musiał sięgnąć do "Anonsów". Witaj Rafał, faktycznie dawno Cie nie było, jak sie mieszka? niestety nie mam żadnego dobrego wykonawcy od tynków ale pamiętam, że masz jakieś fajne namiary na kogoś od tarasu, na wiosnę muszę ruszyć z drewnianym tarasem i szukam wykonawcy, więc jakbyś miał te namiary to będzę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterKlepka 01.01.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Witam wszystkich serdecznie! Na początku Życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku! Stale śledzę forum od ponad 6 miesięcy i czytam wasze dzienniki ale jakoś nie miałem śmiałości żeby się "uaktywnić" hihihi. Czy znalazło by się miejsce dla mnie w Waszej grupie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 01.01.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Witam wszystkich serdecznie! Na początku Życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku! Ja Tobie rowniez Stale śledzę forum od ponad 6 miesięcy i czytam wasze dzienniki ale jakoś nie miałem śmiałości żeby się "uaktywnić" hihihi. to tak ja my Czy znalazło by się miejsce dla mnie w Waszej grupie?? hmmm zaprosic Ciebie nie bardzo mi wypada,bom sama tu raptem od "kilku godzin" ale..nie jestes w tym pytaniu osamotniony Pozdrawiam MiA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 01.01.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Witajcie, mam nadzieje,ze przyjmniecie nas w szeregi grupy Budujemy w Rewie i na chwile obecna mamy stan surowy zamkniety i wiele nadziei Nasz dom to blizniak do tej pory "prowadzony" przez sasiada zza przyszlej sciany a naszego osobistego przyjaciela lecz wlasnie zapadly decyzje o tym,ze od tej pory kazdy sam zajmuje sie swoja polowka a dodatkowo moja "polowka" czyli Wojtek wspanialomyslnie "scedowal" te budowe na moja biedna glowke Pytan mam tyle,ze nawet nie wiem od czego zaczac buuu Licze tu na wsparcie w budowie,na rekaw do wyplakania sie w chwilach "kleski" i radosne grupowe swietowanie kolejnych postepow w budowie Pozdrawiam MiA Witajcie Dziekuje za powitanie MiA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterKlepka 01.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Dzięki Mia, gdzie się budujecie?? ja jak narazie czekam na swój kawałek ziemi, działka czeka na podział a znajduje się w Tokarach mam zamiar budować się gdzieś w drugiej dekadzie roku, chociaż czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterKlepka 01.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Sorki już wiem gdzie się budujecie nie doczytałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemba 01.01.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Szukam barakowozu, moze przyczepy dla ekipy na czas budowy. Przy okazji moze ktos ma zbedne deski szalunkowe??? powodzenia w Nowym Roku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaba73 02.01.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 U nas budowa zakończona, więc chętnie sprzedamy garaż blaszany dla ekipy na czas budowy, prawie nówka Z tym, że trzeba by zorganizować jakiś transport z Juszkowa k. Pruszcza Gd. Jeśli bylibyście zainteresowani, piszcie na priva lub na maila (na maila powinno być szybciej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 02.01.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 U nas budowa zakończona, GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 02.01.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Mam pytanko ..... czy mieliscie moze doczynienia albo slyszeliscie cos o Panu Kamińskim z Kartuz ?? Ma firme budowlaną. Bede wdzieczna za wszystkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 02.01.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 U nas budowa zakończona ALE WAM ZAZDROSZCZE ! I GRATULUJE OCZYWISCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.01.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Gaba73, wielkie gratulacje Dobre tempo mieliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 02.01.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Mam pytanko ..... czy mieliscie moze doczynienia albo slyszeliscie cos o Panu Kamińskim z Kartuz ?? Ma firme budowlaną. Bede wdzieczna za wszystkie informacje. Firma chyba nazywa sie Millennium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadzik07 03.01.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 U nas budowa zakończona NO, TO SERDECZNE GRATULACJE, no i życzenia, żeby się Wam dobrze mieszkało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 03.01.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 U nas budowa zakończona, serdecznie gratuluje spokojnego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadzik07 03.01.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Poszukuje PILNIE ekipy do docieplenia poddasza (ułożenie wełny, profile aluminiowe, płyty G-K, szpachlowanie i gruntowanie). Zanalazłem jedną firmę, ale wołają za robociznę 40 zł za m2. Wydaje mi się to za drogo. Czy ktoś z Was jest zadowolony z fachowców którzy robili mu ten zakres robót i może ich polecić? Planowany (konieczny) termin rozpoczęcia docieplania: koniec stycznia.Bardzo proszę o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts