Pod fikusem 11.01.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Poszukuję kogoś do wyrownania terenu w okol domu, z mala koparka (przed domem jest kostka i taka duza maszyna nie ma narazie mozliwosci wjechania) 1000m dzialki musze przygotowac pod trawke;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterKlepka 11.01.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 MiA & Wojtek napisał(a): Mnie tez sie podoba a balkon...ja bym zostawila..lubie rano przeciagnac sie na balkoniku..oczywiscie latem Dzięks hmm...balkonik i przeciąganie się rano... a może lepiej, dostawić wiatę obok garażu i nad wiata zrobić taki ala tarasik?? co o tym sądzicie?? taras byłby większy niż balkon i można ustawić sobie taki fajowy fotel z poduchami hihi Pozdrawiam MajsterKlepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ...a może lepiej, dostawić wiatę obok garażu i nad wiata zrobić taki ala tarasik?? co o tym sądzicie?? taras byłby większy niż balkon i można ustawić sobie taki fajowy fotel z poduchami hihi Pozdrawiam MajsterKlepka Podobno z takimi tarasami są problemy i szybko niszczeją... Nie pamietam dokładnie o co chodziło, ale czytałam o czyms takim na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterKlepka 12.01.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 beti555 napisała: Podobno z takimi tarasami są problemy i szybko niszczeją... Nie pamietam dokładnie o co chodziło, ale czytałam o czyms takim na forum Dzięki, to fakt, ale będę kombinował, jak już zrobię to się pochwalę i wypijemy na tymże tarasie kawkę, a na dzień dzisiejszy to tylko plany...niestety pozdrawiam MajsterKlepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 beti555 napisała: Podobno z takimi tarasami są problemy i szybko niszczeją... Nie pamietam dokładnie o co chodziło, ale czytałam o czyms takim na forum Dzięki, to fakt, ale będę kombinował, jak już zrobię to się pochwalę i wypijemy na tymże tarasie kawkę, a na dzień dzisiejszy to tylko plany...niestety pozdrawiam MajsterKlepka Ale plany są po to aby je realizowac I z pewnościa je zrealizujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterKlepka 12.01.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 beti555 napisała: Ale plany są po to aby je realizowac I z pewnościa je zrealizujesz Dzięki za słowa otuchy jak na razie mam problemik z kredytem Budujecie z kredytu czy z oszczędności??jeśli mogę spytać oczywiście Pozdrawiam MajsterKlepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 beti555 napisała: Ale plany są po to aby je realizowac I z pewnościa je zrealizujesz Dzięki za słowa otuchy jak na razie mam problemik z kredytem Budujecie z kredytu czy z oszczędności??jeśli mogę spytać oczywiście Pozdrawiam MajsterKlepka Kredyt niestety A gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 12.01.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 TAKI TARAS NAJCZĘŚCIEJ PRZECIEKA ...a może lepiej, dostawić wiatę obok garażu i nad wiata zrobić taki ala tarasik?? co o tym sądzicie?? taras byłby większy niż balkon i można ustawić sobie taki fajowy fotel z poduchami hihi Pozdrawiam MajsterKlepka Podobno z takimi tarasami są problemy i szybko niszczeją... Nie pamietam dokładnie o co chodziło, ale czytałam o czyms takim na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franciszek 12.01.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 KRZYSIU BUDUJE SWÓJ DOM TO MA PEŁNE RĘCE ROBOTY gosia@, a może Ty znasz dobrą ekipę do ocieplenia poddasza i kartongipsów????Znałam U mnie robil krzysiu Hintz i byłam bardzo, bardzo zadowolona, al eteraz kompletnie nie mam pojecia co z Nim. Kola chyba ostatnia miała z Nim doczynienia. Zapytaj ja. Namiary znajdziesz na białej liscie Raczej miałam mieć, ale olał mnie kompletnie, nie odbierał moich telefonów i nie tylko moich, innych forumowiczów również. Nie mam pojęcia co się z nim dzieje.No, własnie, u nas wpadł na jeden dzien dokonczył elewacje i 1000 sobie zazyczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterKlepka 12.01.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 beti555 napisała: Kredyt niestety A gdzie się budujesz? Budowy jeszcze nie zacząłem jestem na etapie działki - Tokary, niedaleko VivaLaVida czyli Ani, a kiedy rozpocznę to zależy właśnie od kredytu Planowałem na wiosnę, ale czy się uda tego nie wiem, a chciałbym zacząć już teraz kurcze znowu się nakręciłem yeahh hihi Pozdrawiam MajsterKlepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 12.01.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 MajsteKlepka myślę, że z kredytem tak trudno nie będzie.. najmniejsze wymagania ma chyba PKO BP życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynier.mamon 12.01.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Czy ktoś robił strop drewniany ocieplany wełną (poddasze nieużytkowe) i może się podzielić doświadczeniami? W szczególności interesuje mnie, jak łaczy się izolację stropu z izolacją ściany zewnętrznej - jak wywinąć wełnę ocieplającą strop nad murłatą i połączyć z wełną (styropianem) elewacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterKlepka 12.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 CAEN napisał: MajsteKlepka myślę, że z kredytem tak trudno nie będzie.. najmniejsze wymagania ma chyba PKO BP życzę powodzenia Dzięks, a miałem nawet nie sprawdzać, bo z reguły najdroższy ale skoro ma najmniejsze wymagania to i tam zawitam. Ciekawe jaką będę miał zdolność, bo co bank to inne kwoty Pozdrawiam MajsterKlepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod fikusem 12.01.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No tak "zima za oknem" i nikt nie mysli jeszcze o trawce w ogrodzie a ja juz nie moge patrzec na to moje pobojowisko Poszukuję kogoś do wyrownania terenu w okol domu, z mala koparka (przed domem jest kostka i taka duza maszyna nie ma narazie mozliwosci wjechania) 1000m dzialki musze przygotowac pod trawke;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus 12.01.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 beti555 napisała: Kredyt niestety A gdzie się budujesz? Budowy jeszcze nie zacząłem jestem na etapie działki - Tokary, niedaleko VivaLaVida czyli Ani, a kiedy rozpocznę to zależy właśnie od kredytu Planowałem na wiosnę, ale czy się uda tego nie wiem, a chciałbym zacząć już teraz kurcze znowu się nakręciłem yeahh hihi Pozdrawiam MajsterKlepka Bedzie dobrze, szukaj tam dalej dzialki kolo siebie Co do kredytow to moze myslales o PKO SA? On zawsze drogi byl/jest. Natomiast PKO BP od lat prowadzi bardzo atrakcyjna polityke w kwestii kredytow ale glownie zlotowkowych. A projekt OK, ja bym tarasu nie doklejal - brat tak zrobil i wydaje mi sie ze malo funkcjonalny na pietrze a tylko problem dodatkowy z izolacja, itp. Nie ma to jak taras na parterze od tylu domu - siadasz rano ze sniadankiem rozkoszujac sie widokiem na swoj ogrod - teraz to mnie ponosi, ale od czego marzenia, pozdrowka, rafus rafus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.01.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Mam podobny problem, poszukuję architekta z okolic Trójmiasta solidnego no i oczywiście niedrogiego, który zająłby się adaptacją projektu gotowego, zaprojektował szambo. Poszukuję też kierownika budowy (dom z bala). Pozdrawiam wszystkich, liczę jak zwykle na Waszą pomoc. Przyszła mieszkanka Koleczkowa. DUSZKA - sprobuj moze skontaktowac sie z Wojciechem Nitka - pod koniec tego watku znajdziesz jego posty . http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1549739&highlight=#1549739 On sie zajmuje budownictwem szkieletowym i z bala - moze bedzie mogl Ci kogos polecic. Ale w Koleczkowie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 13.01.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Po tygodniu pełnym wrażeń i sporej ilości km spędzonych za kierownicą pragnę poinformować Szanowne Towarzystwo iż podpisaliśmy z małżonką umowę przedwstępną na zakup działeczki w Koleczkowie Chcieliśmy podziękować Gosi z Małżonkiem za herbatkę z pigwami Urka nie taka straszna jaka by mogła być Działka znajduje się w miejscu sympatycznym Jedziesz drogą w dół i po prawej mijasz dom w stanie surowym, następnie na dole przy starym gospodarstwie skręcasz w lewo pod górkę. Na szczycie tej górki po lewej stronie masz widok na wrzosowisko i to właśnie tam na tej górce tyle że ostatnia w rzędzie pod lasem http://images14.fotosik.pl/25/1b1c4241e8d00bf8m.jpg http://images13.fotosik.pl/14/e3c62e701ed374e4m.jpg http://images14.fotosik.pl/25/0ba03209e78dfaa2m.jpg Narożnikowo graniczy z domem który już jest wybudowany naprzeciwko tego w stanie surowym. Czyż nie piękna okolica? pozdrawiamy[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 13.01.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Budujecie z kredytu czy z oszczędności??jeśli mogę spytać oczywiście z oszczednosci dlatego ta budowa ciagnie sie juz....zaczynamy 5 rok mam nadzieje,ze w tym skonczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijak9 13.01.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam! Poszukuję dekarza na maj-czerwiec. Możecie mi kogoś polecic?? Jakie są dopuszczalne ceny, słyszałem że za konstrukcje+folia+dachówka+rynny 30 zł / m2 Dziękuje za pomoc i pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.01.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam! Poszukuję dekarza na maj-czerwiec. Możecie mi kogoś polecic?? Jakie są dopuszczalne ceny, słyszałem że za konstrukcje+folia+dachówka+rynny 30 zł / m2 Dziękuje za pomoc i pozdrawiam!! U nas folia, łaty, kontrłaty, blachodachówka, okna, orynnowanie 20zł/metr2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts