VivaLaVida 03.02.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Wład Kowalski nie jest dobry, on jest bardzo dobry. Jego projekty rok w rok są w czołówce konkursu Muratora "Dom dostępny". Chyba lepszej rekomendacji nie potrzeba. Czy zamawiałeś u niego projekt indywidualny? Masz jakieś doświadczenia ze współpracy z jego biurem/zespołem? To, że Wład Kowalski jest niemal chodzącą legendą wiem Znam też jego projekty gotowe i czytałam kilka artykułów branżowych, które ostatecznie przekonały nas do jego kompetencji. Jesteśmy umówieni na spotkanie w sprawie projektu indywidualnego (niestety mamy już zmarnowane 2 miesiące z pewnym biurem projektowym I właściwie się już nie zastanawiamy nad tym czy to dobry wybór, chciałabym się tylko dowiedzieć od kogoś, kto zamawiał projekt indywidualny w W.M. Pracowni Projektowania Miasta kilku szczegółów ze współpracy przy powstawaniu projektu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan z Jankowa 03.02.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Witam Wszystkich forumowiczów z Trójmiasta i okolic. Własnie rozpoczynam odlicznie do rozpoczęcia budowy w Jankowie. Pozwolenie, ekipa i materiały "w blokach startowych". Szczególne pozdrowienia dla CMYKa, za miłe sierpniowe przyjęcie na swojej budowie i garść przydatnych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 03.02.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Witam Wszystkich forumowiczów z Trójmiasta i okolic. Własnie rozpoczynam odlicznie do rozpoczęcia budowy w Jankowie. Pozwolenie, ekipa i materiały "w blokach startowych". Szczególne pozdrowienia dla CMYKa, za miłe sierpniowe przyjęcie na swojej budowie i garść przydatnych informacji. Witaj! Czas do rozpoczecia budowy wykorzystaj na czytanie forum . Napiszę szczerze, że ja nie wiem jak bym sobie bez was formuowicze poradziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigi 04.02.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam. Mam do was pytanie, jak rozliczaliscie sie za zrobione tynki, czy wneki okienne i drzwiowe rowniez wchodza w cenne za metr kwadratowy . Pozarawiam Sigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamus78 04.02.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam zamierzam rozpoczac budowe w kwietniu i szukam solidnej ekipy do postawienia domu z poddaszem uzytkowym GWARNY o powierzchni 120m. jezeli ktos ma namiary na nie droga ekipe ale pozadna to prosze o odp....miejsce budowy STRASZYN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.02.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam. Mam do was pytanie, jak rozliczaliscie sie za zrobione tynki, czy wneki okienne i drzwiowe rowniez wchodza w cenne za metr kwadratowy . Pozarawiam Sigi U mnie wykonawca nie odliczał okien ale drzwi już tak - tynki wewnętrzne, zewnętrznych jeszcze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 04.02.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Czy ktos z Was zamawiał może projekt indywidualny u Arch. Pawła Wlada Kowalskiego? Słyszałam, ze jest dobry, nie tani ale dobry, czy macie jakies doświadczenia z biurem projektowym tego Pana? Najchętniej pogadałabym z kimś kto zbudował "jego" dom Pozdrawiam ...Anoo... Nie zamawialiśmy indywidualnego, bo ten z katalogu był w sam raz. Ale generalnie, to jakby dla nas właśnie zaprojektowany. Takiej dozy przewidywania nie znaleźliśmy w innych... On chyba projektował dla siebie, bo z jego strony internetowej wynikało, że takie lubi. Co do biura, to nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 04.02.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam Wuja Markusa!Cieszę się , że chodź czasem na tych stronach jest opoka i fundament lokalnej inicjatywy inwestorskiej ! Niby to Koleczkowo to rzut beretem, a wciąż nie po drodze. (chyba, że z piesą do lekarza w chylonce). pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.02.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Pilnie szukam rzeczoznawcy, który nie jest drogi... Znacie kogoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.02.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Pilnie szukam rzeczoznawcy, który nie jest drogi... Znacie kogoś takiego? beti555 a do czego ma być ten rzeczoznawca ? Jak do wyceny nieruchomości do banku np., to mogę na priva jakiś namiar podesłać wlowik - przeczytałam o piesi...wytarmoś ją za uchem od nas...niech się szybko wyliże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.02.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Pilnie szukam rzeczoznawcy, który nie jest drogi... Znacie kogoś takiego? beti555 a do czego ma być ten rzeczoznawca ? Jak do wyceny nieruchomości do banku np., to mogę na priva jakiś namiar podesłać Musze zrobic wycene domu i ziemi dla Sądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.02.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ... Musze zrobic wycene domu i ziemi dla Sądu. Wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 05.02.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Marksu - w jakim sklepie kupowałeś sprzęt agd? z tego co czytam w innym wątku kupiłeś go w końcu gdzieś w pobliżu a nie przez internet. Sklep nazywa się "ROMAN" i jest położony na Karwinach I przy supersamie Biedronki. Telefon: 629-3468. Oni mają jeszcze jeden sklep rónież na Karwinach. Ten drugi prowadzi ojciec, a ten wymieniany przeze mnie prowadzi syn, który jest bardziej negocjowalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 05.02.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Czy zamawiałeś u niego projekt indywidualny? Masz jakieś doświadczenia ze współpracy z jego biurem/zespołem? To, że Wład Kowalski jest niemal chodzącą legendą wiem Znam też jego projekty gotowe i czytałam kilka artykułów branżowych, które ostatecznie przekonały nas do jego kompetencji. Jesteśmy umówieni na spotkanie w sprawie projektu indywidualnego (niestety mamy już zmarnowane 2 miesiące z pewnym biurem projektowym I właściwie się już nie zastanawiamy nad tym czy to dobry wybór, chciałabym się tylko dowiedzieć od kogoś, kto zamawiał projekt indywidualny w W.M. Pracowni Projektowania Miasta kilku szczegółów ze współpracy przy powstawaniu projektu... Pozdrawiam Niestety w tamtym czasie nie było mnie stać na jego usługi, ale znam wiele pozytywnych opinii o jego pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 05.02.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witam.Poszukuję działki budowlanej ok. 1000 m , ładnie położonej w Bojanie.Będę wdzięczna za wszelkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 05.02.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witam. Poszukuję działki budowlanej ok. 1000 m , ładnie położonej w Bojanie.Będę wdzięczna za wszelkie namiary. Z tego co mawiają tubylcy sporo ludzi ze sprzedażą czeka na wiosnę. Wiem że była działka typu 2 za cenę 1 bo sąsiadująca z cmentarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 05.02.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Rzeczywiscie ta działka przy cmentarzu jest również oferowana w biurze nieruchomosci ale to sąsiedztwo !!!.Jednak będę wdzięczna za wszelkie namiary i za co z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 05.02.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Marksu - w jakim sklepie kupowałeś sprzęt agd? z tego co czytam w innym wątku kupiłeś go w końcu gdzieś w pobliżu a nie przez internet. Sklep nazywa się "ROMAN" i jest położony na Karwinach I przy supersamie Biedronki. Telefon: 629-3468. Oni mają jeszcze jeden sklep rónież na Karwinach. Ten drugi prowadzi ojciec, a ten wymieniany przeze mnie prowadzi syn, który jest bardziej negocjowalny. Jest rowniez takie miejsce na Brodwinie.Maly sklepik mydlo i powidlo. Caly sprzet jaki may w mieszkaniu kupowalismy wlasnie tam u Pana Olka. Polega to na tym,ze szukasz tego co tobie odpowiada,czy w necie,ale lepiej w sklepach,mozna obejrzec i dotknac.Potem idziesz do Pana Olka mowisz mu co chcesz,a za dzien lub dwa on podaje tobie cene.Nie powiem,przebicie ma calkiem,calkiem. A obk niego jest maly sklepik RTV i analogicznie to samo,ale ze sprzetem RTV ,Audio ,Video.Jakies czas temu przycialem u nich na TV 1000PLN.O tyle mieli ten model taniej niz w najtanszym sklepie jaki znalazlem. Wiecej info zainteresowanym moge dac na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 05.02.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Rzeczywiscie ta działka przy cmentarzu jest również oferowana w biurze nieruchomosci ale to sąsiedztwo !!!. Jednak będę wdzięczna za wszelkie namiary i za co z góry dziękuję i pozdrawiam Tylko Bojano wchodzi w grę? Bo jeśli nie to w Koleczkowie mam parę namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.02.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Czy ktoś z Was brał okna z firmy OKNOVID? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts