anSi 19.02.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 a widzisz.. to jedyne w okolicy miejsce gdzie można je "od ręki" nabyć a ja przed zakupem lubię porównać ceny Od ręki kupisz też nadproża w różnych rozmiarach w gdańskiej hurtowni GROBLA, ul Elbląska 89a, tel.058 3051485 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemba 19.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam poszukuje kierownika budowy, przeszukuje juz od dwoch godzin forum i nie znalazlam, prosze o jakies namiary , wielkie dzieki, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas_kac 20.02.2007 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam i pozdrawiam Forumowiczow, Za miesiac planuje ruszyc z nadbudowa klocka w kacku a obecnie zbieram oferty od firm ktore sprzedaja i wstawiaja okna. Dostalem kuszaca oferte z Gdanskiej Fabryki Okien. Jesli ma ktos jakies info na temat ww firmy to z gory dzieki wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 20.02.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dzięki za informacje o Atomie. Potwierdziliście niestety moje obawy. Już podobne 'przygody' mieliśmy z tartakiem ze Starej Kiszewy, kiedy przez telefon nasłuchałam się przez 2 tygodnie niestworzonych historii i zwodzili mnie jak tylko mogli. Tak więc jak ognia chcę unikać krętaczy, bo za dużo nerwów mnie to kosztuje... Taaa .... tartak w Starej Kiszewie tez mi dal niezle popalic. Opoznil budowe o jakies 2 miesiace Jak sobie pomysle o Panu Piekarskim to nadal mi sie wlos jezy Trzymajcie sie od nich z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 20.02.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Ten tartak ze Starej Kiszewy to nie przypadkiem ojciec z córką prowadzą??Bo jesli tak,to dużo slyszałem o ich nierzetelności.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 20.02.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Ja podobnie odradzam zdecydowanie tartak w Bytonii k. Starogardu Gdańskiego. Najpierw właściciel pokazywał mi drewno ktore właśnie się suszy i jest odłożone dla mnie, a później jak przyszło do przewiezenia więźby do mnie to okazało się że drzewo jest jeszcze w lesie, a tartak ma wstrzymane asygnaty Po prostu nie uiszczał płatności do nadleśnictwa w terminie i go przytrzymali za portki ... Ale niestety odbiło się to na mnie. Miałem dużo szczęścia że trafiłem na super ekipę dekarską dzięki której trafiłem na tartak w Sierakowicach z którego udało mi się kupić drewno na więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 20.02.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Ten tartak ze Starej Kiszewy to nie przypadkiem ojciec z córką prowadzą?? Bo jesli tak,to dużo slyszałem o ich nierzetelności. pozdrawiam Tak zgadza się Kretacze jakich malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
la_mancha 20.02.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam serdeczniePo trudach związanych z etapem stanu surowego ale już ukończonego posiadam do odsprzedania:- Styropian frezowany 15 - 7 balotów- Skrzynka elekt. - budow. - 2 x siła, 4 x 230, bezpieczniki autom. antyprzepięciowe - dla zainteresowanych link: http://images20.fotosik.pl/74/fbb419ad6dc89ca7med.jpgInformacje na skrzynkę pocztowąPozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.02.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam i pozdrawiam Forumowiczow, Za miesiac planuje ruszyc z nadbudowa klocka w kacku a obecnie zbieram oferty od firm ktore sprzedaja i wstawiaja okna. Dostalem kuszaca oferte z Gdanskiej Fabryki Okien. Jesli ma ktos jakies info na temat ww firmy to z gory dzieki wojtekPoszukaj co o nich napisał Walkmen( qurcze, zapomniałam jego nicka)z tego co kojarze bardo zle wspominał współpracę. Dokładnie nie pamietam, mogło to byc Gdyńska Fabryka, jednak lepiej sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 20.02.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Chcę zacząć w przyszłym tygodniu. Potrzebna mi pan koparkowy . Mam jeden namiar za 60zł/h (nie białoruśka). Dzisiaj byłam w tartaku w Luzinie. Zaśpiewali mi 780 zł za m3. Drewno impregnowane. Mam tego mieć 22m - mówię, że to drogo a drewna mam mieć dużo, więc chcę za 750 - usłyszałam, że nie da rady. Szukam więc dalej. To ponoć dobry tartak - ale może macie namiar na jakiś inny równie dobny ale tańszy. Buduję pod Wejherowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papaja 20.02.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam Czy możecie poradzić, gdzie kupić tanio kable na instalacje elektryczne? Co do drewna to cena 780za m3, nie jest taka zła, ale życzę Ci, żebyś znalazła gdzieś taniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 21.02.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam Ja mam okienka z GFO (Gdańskiej, tej znad Motławy). Ceny rzeczywiście były (2004r) w porządku, okienka sprawują się bez zarzutu, brałem różne tzn. z szybami klasy P4, dodatkowe kołki, na piętrze okna z łukami. Jakość okien jest ok, gorzej z fachowcami którzy jeżdżą na pomiary, u mnie tak zmierzono okna z łukami, że po przywiezieniu były za wysokie i nie można byłoby wylać posadzki i położyć podłogi Nie zgodziłem się na montaż, wymienili na nowe, później jeszcze reklamowałem listwy przyokienne (zły odcień bieli, inny niż w sąsiadującym oknie, widać było "gołym" okiem że coś nie tak). Moja ocena to taka, że miałem z GFO sporo nerwów i biegania, ale starali się i wyszli ze sprawy z twarzą. Za wszelką cenę starają się zaspokoić wymagania klienta i to im się chwali. Przez 3 lata od mojego zakupu też pewnie zdobyli więcej doświadczeń. Pozdrawiam Adamski Witam i pozdrawiam Forumowiczow, Za miesiac planuje ruszyc z nadbudowa klocka w kacku a obecnie zbieram oferty od firm ktore sprzedaja i wstawiaja okna. Dostalem kuszaca oferte z Gdanskiej Fabryki Okien. Jesli ma ktos jakies info na temat ww firmy to z gory dzieki wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkag 21.02.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 lolomamazadzwoń do tartaku Domatowo k/ Pucka.Jeśli chodzi o koparkowego to zależy gdzie się budujesz, ja mam namiary z okolic Redy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 21.02.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Dzięki za opdpowiedzi. Buduję się w Gowinie k. Wejherowa. Adamski - poproszę o namiar do twojego koparkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 21.02.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 a ja mam problem z zakupem nadproży.. okazuje się, że to bardzo rzadko spotykany artykuł w pobliskich hurtowniach, każda sugestia w tym temacie, mile widziana Wlasnie dzwonilam do Batu Kokoszki tel 058 349 55 60 i maja nadproza od reki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.02.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 a ja mam problem z zakupem nadproży.. okazuje się, że to bardzo rzadko spotykany artykuł w pobliskich hurtowniach, każda sugestia w tym temacie, mile widziana Wlasnie dzwonilam do Batu Kokoszki tel 058 349 55 60 i maja nadproza od reki Nadproża mieli tez w hurtowni AZ w Koleczkowie, bez problemu, a i ceny niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczkal 21.02.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Czy ktoś z Was buduje może dom w chabrach lub mieszka w takim. Jest to projekt archonu. Może macie jakies wskazówki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 21.02.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam.Poszukuję dachówkę ceramiczną w dobrej cenie.Będę wdzięczna za informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamus78 21.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam!!! poszukuje koparkowego z okolic Straszyna mam pracy na około 8h(rownanie terenu i wykopy pod budynek) i jak ktos by miał zaduzo jakiegos materiału na etap wstepny budowania (deski,stal,itp)to prosze o INFO. -----------------WIELKIE DZIEKI------------------------------------------------ A taka chatke zamierzam wybudowac... http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=136&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 21.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Male sprostowanie tartak chyba nie w Domatowie a w Leśniewie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts