gosia1719499730 01.04.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Pan Dawidowski dalej działa i ma się bardzo dobrze i jego ekipa też, Wprawdzie nie ta sama co w zeszłym roku, ale też dobra. Właśnie mają małą przerwę spowodowaną brakiem materiałów, więc wykorzystaliśmy okazję, że mają wolne i robią u nas ogrodzenie. Pochwalę się jeszcze. Wczoraj Megabud wstawił okna, drzwi i bramę. Oczywiście przyłączam się do grupy zadowolonych klientów pana Michała.O, to u Ciebie buduje Rozmawiałam z nim ostatnio, fakt ze Dawidowski, to uczciwy, dobry fachowiec ze złą ekipa pewnie by nie budował. Chyba za uczciwy i dlatego ekipa stara mu sie rozeszła, bo Arno był łasy na pieniądze a dawidowska jak dał słowo, to drozsze od pieniedzy było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.04.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 No właśnie... ja też o rozstaniu się dawnej ekipy pana Dawidowskiego słyszałam... Panowie Malotka zostali wpisani na bialą listę. byłam u nich a budowie, panował tam porządek i co najważniejsze mogłam się z nimi dogadać więc chyba wybiorę ich.. pozdrawiam Magda.Porozmawiaj z kims u kogo juz zakonczyli budowe, niektóre rzeczy wyłąża po czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.04.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 powiedzice po ile kupowaliscie: zwir do murowania zwir do zasypu fundamentow ???? Szukam tez miejsca gdzie tanio mógłbym kupić ziemie do wyrownania dzialki, po ile stoi jedna fura?? podpinam się do pytania o ziemię do wyrówania działki, konkretnie chodzi mi o nawiezienie ziemi na której ładnie rosłyby roślinki - jaką grubą wartwę tej gleby trzeba nawieźć? słyszałem iż 10 cm to minimum10 cm, to pod trawnik. Zastanów się jakie rosliny beda tam rosły, bo od tego zalezy jaka ziemie nawiezc. Zasadowa, czy kwasna, a moze tam własnie beda rosły rosliny o małych potrzebach?Zamiast pakowac sie w straszne ilosci ziemi, ja bym kupia obornik i po prostu nawiozła w miejscach, gdzie beda bardziej wymagajace rosliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.04.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Czy ktoś w okolicy ogrzewa się pompą ciepła z kolektorem pionowym? Wiem, że gdzieś w Grupie ktoś jest, ale automatyczne przeszukiwanie nic nie dało, a ręcznie te 266 stron... Pozdrawiam.Chyba Wlowiki, z tego co pamietam. Mieszkaja w Kielnie, napisz do n iej na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 01.04.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Miałem telefon z gminy w Szemudzie że chcą Koleczkowo skanalizować. I teraz lipa bo ja się nastawiłem na własną oczyszczalnię. Ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
31818_darekd 01.04.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 No właśnie... ja też o rozstaniu się dawnej ekipy pana Dawidowskiego słyszałam... Panowie Malotka zostali wpisani na bialą listę. byłam u nich a budowie, panował tam porządek i co najważniejsze mogłam się z nimi dogadać więc chyba wybiorę ich.. pozdrawiam Magda.Pan Dawidowski buduje teraz z 2 synami i szwagrem. Z tego co pamietam z jednym synem budował juz za moich czasów.Teraz ma dwie budowu, jedna w Kowalach, a druga w Pruszczu, jezeli to budowy u kogos z forum, to moze podzieli sie opinią? My właśnie będziemy zaczynać na jesień w Kowalach , czy możecie podać namiary na p Dawidowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.04.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 No właśnie... ja też o rozstaniu się dawnej ekipy pana Dawidowskiego słyszałam... Panowie Malotka zostali wpisani na bialą listę. byłam u nich a budowie, panował tam porządek i co najważniejsze mogłam się z nimi dogadać więc chyba wybiorę ich.. pozdrawiam Magda.Pan Dawidowski buduje teraz z 2 synami i szwagrem. Z tego co pamietam z jednym synem budował juz za moich czasów.Teraz ma dwie budowu, jedna w Kowalach, a druga w Pruszczu, jezeli to budowy u kogos z forum, to moze podzieli sie opinią? My właśnie będziemy zaczynać na jesień w Kowalach , czy możecie podać namiary na p Dawidowskiego? Sprawdz na Białej Liście Trójmiasta. Powinny tam być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
templar33 01.04.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Proszę podajcie jakieś namiary ---gdzie można nabyć nadproża!Bardzo pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 01.04.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Proszę podajcie jakieś namiary ---gdzie można nabyć nadproża!Bardzo pilne Nadproza dostalam "od reki "w Bacie Kokoszki i w Prestolu tez byly. Numery mam w pracy jak cos to podam jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
templar33 01.04.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Proszę podajcie jakieś namiary ---gdzie można nabyć nadproża!Bardzo pilne Nadproza dostalam "od reki "w Bacie Kokoszki i w Prestolu tez byly. Numery mam w pracy jak cos to podam jutro Bardzo dziękuję - a nr. sprawdzę w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
templar33 01.04.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Ps. Chodzi mi o nadproża do rolet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 01.04.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Ps. Chodzi mi o nadproża do rolet! Aaaa to ja pisalam o tych nad okna Ja bralam nadproza typu L19. Mimo to zadzwon moze maja tez takie jakie potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramon73 01.04.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Nadproża do rolet można kupić w FPHU "TYTAN" ok. 200 zł za mb - strona http://www.jurand.com albo systemowe - i też ma takie Leier z Malborka http://www.leier.pl/malbork/katalog/3500_nadproza.php Cen Leiera niestety nie znam... Pozdrawiam wszystkich budujacych. Mam nadzieję, ze niedługo i ja zacznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramon73 01.04.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Nadproża do rolet można kupić w FPHU "TYTAN" ok. 200 zł za mb - strona http://www.jurand.com albo systemowe - i też ma takie Leier z Malborka http://www.leier.pl/malbork/katalog/3500_nadproza.php Cen Leiera niestety nie znam... Pozdrawiam wszystkich budujacych. Mam nadzieję, ze niedługo i ja zacznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramon73 01.04.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Nadproża do rolet można kupić w FPHU "TYTAN" ok. 200 zł za mb - strona http://www.jurand.com albo systemowe - i też ma takie Leier z Malborka http://www.leier.pl/malbork/katalog/3500_nadproza.php Cen Leiera niestety nie znam... Pozdrawiam wszystkich budujacych. Mam nadzieję, ze niedługo i ja zacznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramon73 01.04.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Przepraszam za potrójną odpowiedż. Ale coś szwankuje serwer Muratora, bo nie pokazuje, że wiadomości wchodzą na stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
templar33 01.04.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Nadproża do rolet można kupić w FPHU "TYTAN" ok. 200 zł za mb - strona http://www.jurand.com albo systemowe - i też ma takie Leier z Malborka http://www.leier.pl/malbork/katalog/3500_nadproza.php Cen Leiera niestety nie znam... Pozdrawiam wszystkich budujacych. Mam nadzieję, ze niedługo i ja zacznę Bardzoo, bardzo, bardzo DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 01.04.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Kupował ktoś z Was drewno w tartaku w Stężycy? Jesteście zadowloneni? Szukam również dekarza do deskowania i położenia dachówki ceramicznej, dostałem namiary na p. Marek Szmeutoch z Sierakowic, miał ktoś z Was do czynienia z tym Panem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichałGdynia 01.04.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam, mam zagwostkę:czy poważnym odstępstwem od projektu jest zmiana kotła z gazowego na elektryczny ?Kotłownia gazowa była w naszym projekcie gotowym, ale podczas budowy kilka razy zminialiśmy 'koncepcję'. Czy przed montarzem innego kotla nalezy to zglosić do PINB albo starostwa? Z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabik9 01.04.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam, mam zagwostkę: czy poważnym odstępstwem od projektu jest zmiana kotła z gazowego na elektryczny ? Kotłownia gazowa była w naszym projekcie gotowym, ale podczas budowy kilka razy zminialiśmy 'koncepcję'. Czy przed montarzem innego kotla nalezy to zglosić do PINB albo starostwa? Z gory dziekuje za odpowiedz moim zdaniem żadnym odstepstwem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts