Robak 06.05.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 jak w temacie szukam materiałów na fundament i ściany, będę wdzięczny za pomocjakieś namiary na konkretne firmy, telefony kontaktowe pozdrawiam sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.05.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Ja wróciłem z Gdyni i już mam coś do wynajęcia zaklepane Teraz można myśleć poważniej nad budową. Mały - zapraszam do wątku domy z bali pozdrawiam Spko, spoko - czytam - rozmowy z Rzyrafem podjęte, czekam na odpowiedź p. Wojtka Nitki, a i działam troszkę na własną rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 06.05.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Chcesz szkieletora czy najprawdziwsze bale? Ocieplony czy nie? Oj sporo pytań pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 07.05.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Kochani Pochwalcie sie kto Wam robil przyłącza wodociagowe, chodzi mi o podciagniecie rury z ulicy do domu jakies 60 m. Dzwonilam do Pana Bujaka ale on jest strasznie drogi. Zarzadal PLN 3.000 za sama robocizne. To chyba duzo ?? Dajcie znac jak bylo u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.05.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Kochani Pochwalcie sie kto Wam robil przyłącza wodociagowe, chodzi mi o podciagniecie rury z ulicy do domu jakies 60 m. Dzwonilam do Pana Bujaka ale on jest strasznie drogi. Zarzadal PLN 3.000 za sama robocizne. To chyba duzo ?? Dajcie znac jak bylo u Was W 2004r. za 35 metrów przyłącza zapłaciłem 1500 zł (w całości). Jeżeli z materiałem wyrobisz się w 4500 to chyba nie będzie tak żle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoz 07.05.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Mam pytanie?Czy ściany zewnetrzne (dwuwarstwowe) można docieplać styropianem FS 12 czy tylko FS 15 ? Mam okazję kupić styropian " miękki" (- to chyba FS 12?) po dobrej cenie i nie wiem czy się zdecydować. Może mnie ktoś oświecić?pozdrawiam Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.05.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Kochani Pochwalcie sie kto Wam robil przyłącza wodociagowe, chodzi mi o podciagniecie rury z ulicy do domu jakies 60 m. Dzwonilam do Pana Bujaka ale on jest strasznie drogi. Zarzadal PLN 3.000 za sama robocizne. To chyba duzo ?? Dajcie znac jak bylo u Was Majcia - ostatnio oglądałem "przyłącze" w Tuchomiu , które okazało się normalnym wodociągiem...włącznie z trójnikami, hydrantem, rozdzieleniem itp. koszt całkiem wariacki - kierownik budowy, geodeta, odbiory itp. Sama papierologia wyższa niż koszt materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.05.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Chcesz szkieletora czy najprawdziwsze bale? Ocieplony czy nie? Oj sporo pytań pozdrawiam Zajrzyj na prv. Tylko bez śmichów chichów proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 07.05.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 No to zaczynam znów budowę...z bala. A co mi tam. Maly - gratuluje jesli chcesz dam Tobie namiar na ekipe od ogrzewania powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.05.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 A dziękuję.Hehe - rozmawialiście z Adamem? Bo ja właśnie przed dobrą chwilką wróciłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 07.05.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 A dziękuję. Hehe - rozmawialiście z Adamem? Bo ja właśnie przed dobrą chwilką wróciłem... rozmawialam z nim dzisiaj i mam nadzieje,ze wszystko udalo mi sie "zgrac" kurde,naprawde trudne jest budowanie na odleglosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.05.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ba! A jak trudne na miejscu...Zwłaszcza, że nie ma za bardzo kim. Ok - czas do pracy - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 07.05.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Maly, a kiedy juz wybudujesz... dasz obejrzec? strasznie podobaja mi sie takie domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 07.05.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ba! A jak trudne na miejscu...Zwłaszcza, że nie ma za bardzo kim. eeeeeeeeeeee toc przeciez pisze,ze mam prawie sprawdzona ekipe tynkarza Wam nie polece,poniewaz w tym temacie aktualnie upewniam sie czy aby napewnow Polsce kara smierci nie obowiazuje mam ochote go zamordowac kto ma jakiegos budujacego sie wroga ? namiar na tynkarza dam od reki,nawet za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.05.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Oszywiście, że tak. Jakieś ognisko/grill skombinujemy. Dziś dopiero podpisałem umowę i zapłaciłem za działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 07.05.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Oszywiście, że tak. Jakieś ognisko/grill skombinujemy. Dziś dopiero podpisałem umowę i zapłaciłem za działkę. aaaa to dzisiaj jest jakis dzien szczegolny my takze podpisalismy umowe...sprzedalismy auto poniewaz....... kupilismy nowe moja Hondzie wymarzona a jak Twoj Jimny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.05.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Wskutek zawiłości życiowych jest "pikaczu" lub jak kto woli "pikuś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 08.05.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam!Sprzedam styropian EPS 70 gr 10 cm - 170 zł/m3info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 08.05.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Wskutek zawiłości życiowych jest "pikaczu" lub jak kto woli "pikuś". a wytlumacz jeszcze blondynce co to za auto ? bo nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 08.05.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ba! A jak trudne na miejscu...Zwłaszcza, że nie ma za bardzo kim. eeeeeeeeeeee toc przeciez pisze,ze mam prawie sprawdzona ekipe tynkarza Wam nie polece,poniewaz w tym temacie aktualnie upewniam sie czy aby napewnow Polsce kara smierci nie obowiazuje mam ochote go zamordowac kto ma jakiegos budujacego sie wroga ? namiar na tynkarza dam od reki,nawet za darmo Dawaj go na czarną listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts