Mały 29.05.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Decyzja zapadła, przeprowadzamy się w poniedziałek i nawet powinni zdążyć z drzwiami, bo podobno będą montować w czwartek, piątek. Za to nie będzie blatu do kuchni i nie będzie można zamontować płyty, będziemy palić ognisko I tak się cieszę i oczywiście dostępu do netu niet, bo tpsie nie opłaca się ciągnąć kabla i to pewnie będzie najbardziej boleć Piotrek - to zapraszam, bo ja nie bardzo się wiem gdzie jest Twój domek A my kończymy tą zabawę w czwartek... szykujcie się na chmarę kartonów z zaprzyjaźnionych sklepów. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 30.05.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Poszukuję parapetów wewnętrznych, niedrewnianych (jakiś aglomarmur, konglomerat czy cokolwiek innego niedrewnianego i łatwego w utrzymaniu). Widziałam w kilku miejscach wystawkę po 3-4 sztuki. Czy wie ktoś gdzie jest duży wybór takich parapetów i można sobie wszystko pooglądać na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 30.05.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Poszukuję parapetów wewnętrznych, niedrewnianych (jakiś aglomarmur, konglomerat czy cokolwiek innego niedrewnianego i łatwego w utrzymaniu). Widziałam w kilku miejscach wystawkę po 3-4 sztuki. Czy wie ktoś gdzie jest duży wybór takich parapetów i można sobie wszystko pooglądać na żywo? Akurat wiem w Tczewie, tu masz linka http://www.parapety.pl/ tam znalazłam najtaniej w Trójmieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 30.05.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Czy ktoś z Forumowiczów może doradzić gdzie w Trójmieście jest jakiś większy wybór płytek klinkierowych na parapet zewnętrzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KJ-UB 30.05.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witajcie,zaczynamy w połowie czerwca w Redzie przy Chopina (w okolicy dwie nowe budowy - może ktoś z forum?)narazie walczymy z zabezpieczeniem materiałów.Przy okazji poszukuję jakiejś budy lub garażu blaszanego na magazynek - żeby dało się przetransportować na samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joozva 30.05.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 witajcie, mam styropian.szukam kogos kto mi go polozy, razem z kolorem.Proszę o podanie namiarow na jakąś ekipę oraz przykladowe ceny.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabik9 30.05.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam! Mam pytanie ile płaciliscie za postawienie kominów z klinkieru razem z fugowaniem?? Mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan z Jankowa 30.05.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Czy ktoś z Forumowiczów może doradzić gdzie w Trójmieście jest jakiś większy wybór płytek klinkierowych na parapet zewnętrzny. Całkiem sporo widziałem w Bacie w Kokoszkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 31.05.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Czy ktoś z Forumowiczów może doradzić gdzie w Trójmieście jest jakiś większy wybór płytek klinkierowych na parapet zewnętrzny. Almares - Wejherowo, Przemysłowa Wema - Rumia-Grunwaldzka/Gdynia-Chwaszczyńska? Raab Karcher - Gdynia, Północna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 31.05.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Poszukuję parapetów wewnętrznych, niedrewnianych (jakiś aglomarmur, konglomerat czy cokolwiek innego niedrewnianego i łatwego w utrzymaniu). Widziałam w kilku miejscach wystawkę po 3-4 sztuki. Czy wie ktoś gdzie jest duży wybór takich parapetów i można sobie wszystko pooglądać na żywo? A może weź pod uwagę parapety marmurowe. Często można trafić ładne rzeczy w II gatunku, a wtedy cena jest bardzo atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorota11 31.05.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 witam, czy ma ktoś jakies informacje co do przebiegu nowej gostyńskiej w kiełpinie górnym. Mam częściowy jej przebieg z MPZP ze strony gdańskiego urzedu, ale nijak mi to nie pasuje do tego co widzę na mapie w googlach... pozdrawiam i mam nadzieję, ze moze ktos chociaż wie, gdzie szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 31.05.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Poszukuję parapetów wewnętrznych, niedrewnianych (jakiś aglomarmur, konglomerat czy cokolwiek innego niedrewnianego i łatwego w utrzymaniu). Widziałam w kilku miejscach wystawkę po 3-4 sztuki. Czy wie ktoś gdzie jest duży wybór takich parapetów i można sobie wszystko pooglądać na żywo? A może weź pod uwagę parapety marmurowe. Często można trafić ładne rzeczy w II gatunku, a wtedy cena jest bardzo atrakcyjna. A kojarzysz jakieś miejsca? Znalazłam w Internecie strone firmy Parblat z Gdańska - mają niezbyt duży wybór parapetów, ale jeden jest mniej wiecej taki jaki bym chciała. Brał ktoś od nich parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 31.05.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 U mnie w Bojanie przy drodze 218 jest dwóch, ale ja brałem w Gdyni przy Hutniczej, (nie pamiętam nazwy, ale na bank nie był to Uni-Bud). Była bardzo dobra obsługa, doradzili,a jak powiedziałem że mam ograniczoneśrodki finansowe to szukali rozwiązania w moim zakresie płatności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masza z Koleczkowa 31.05.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Czy ma ktoś do polecenia tynkarzy na sierpień? Sprawdzałam na Białej Liście, ale nic nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emes14 31.05.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witam po raz pierwszy wszystkich budujących! Otóż wraz z moją świeżo upieczoną małżonką szukaliśmy taniego (jeszcze takie są? ) w budowie i prostego w wykonaniu domku, który by w miarę spełniał nasze wymagania. Uwzględniając plan zagospodarowania i położenie działki wybraliśmy wstępnie ten http://www.z500.pl/index.php?projekt=45&podwarianty=1w na tej stronie ostatni z podwariantów, czyli Z45+ L GL. Chciałbym sie podpytać bardziej doświadczonych forumowiczów co sądzą o projekcie i jakich ewentualnie zmian dokonaliby w tym projekcie. Pytań oczywiście nasuwa się mi mnóstwo, jako że doświadczenia praktycznie zero, ale na pierwsze może mi odpowiecie : co oznacza stwierdzenie w planie zagospodarowania "ogrzewanie niskoemisyjne", konkretnie co się w tym zawiera, czy "łapie" sie pod to ekogroszek? Jaki według Was jest najtańszy obecnie materiał na budowę ścian? z góry dzięki za odpowiedź! pozdrawiam serdecznie wszystkich budujących z Trójmiasta i okolic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 31.05.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 EMES14 - zacznę od poddasza: - pomysł połączenia łazienki z garderobą jest dość niefortunny (wilgoć + odzież), zamiast garderoby zrobił bym z tego pomieszczenia pralnię z prasowalnią, natomiast garderobę wykroiłbym z sypialni 3 (wejście do garderoby na wprost schodów i ściankę działową na przedłużeniu wejścia do sypialni 3. A teraz parter: ponieważ masz tylko jedno pomieszczenie gospodarcze i do tego niezbyt wielkie, dlatego wyrzuciłem pralkę do góry. Coś bym pokombinował z WC. Jeżeli ma tam być tylko kibelek i umywalka to prawie 4 m2 jest stratą miejsca. Ja bym dążył do powiększenia pomieszczenia gospodarczego kosztem WC. No i na koniec garaż - jest duży ale wąski i długi. Według mnie lepiej go skrócić, ale za to poszerzyć, tak aby można było wstawić dwa samochody. Chciałeś to masz Mam nadzieję, że Cię to nie zniechęciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 31.05.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Czy ktoś z Forumowiczów może doradzić gdzie w Trójmieście jest jakiś większy wybór płytek klinkierowych na parapet zewnętrzny. Almares - Wejherowo, Przemysłowa Wema - Rumia-Grunwaldzka/Gdynia-Chwaszczyńska? Raab Karcher - Gdynia, Północna SKAT- w Gdyni na Hutniczej(dwa lata temu chyba największy wybór) Roben-Hutnicza Wema-Letniewo ul. Marynarki Polskiej, Pruszcz Gdański ul.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 31.05.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Poszukuję parapetów wewnętrznych, niedrewnianych (jakiś aglomarmur, konglomerat czy cokolwiek innego niedrewnianego i łatwego w utrzymaniu). Widziałam w kilku miejscach wystawkę po 3-4 sztuki. Czy wie ktoś gdzie jest duży wybór takich parapetów i można sobie wszystko pooglądać na żywo? A może weź pod uwagę parapety marmurowe. Często można trafić ładne rzeczy w II gatunku, a wtedy cena jest bardzo atrakcyjna. Firma "Murkam" z Przodkowa. Ogromny wybór kamienia itp. Od nich mam parapety i obudowę kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 31.05.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Aleś się uaktywniła Siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 31.05.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 A co... w końcu mam normalny internet. A zdjęcia, to kiedy bendom?Może tak emilkiem co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts