Basia Z. 02.07.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Nie, pana Tkaczyka. Mam nadzieję, że ten jest OK. A dokładnie mogę powiedzieć po 15-tym. Widocznie to ten drugi tartak w Starej Kiszewie, bo sa dwa. O tym nic zlego nie slyszalam takze napewno bedzie dobrze Pozdrawiam Oby, oby. Kurcze blade to by dopiero był cyrk, gdyby ta więźba dotarła trefna. Rozumiem, że w ostatecznosci wszystko dobrze się u Was skończyło? czy mieliście jakieś problemy z wymianą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.07.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Słuchajcie, może ktoś wie, gdzie można kupić steatyt (tzw. kamień mydlany - jasnoszaroniebieski, czasem z delikatnym odcieniem zielonkawymy) W Przodkowie nie ma Potrzebny mi jest kawałek o wymiarach 1m x 60 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 02.07.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Nie, pana Tkaczyka. Mam nadzieję, że ten jest OK. A dokładnie mogę powiedzieć po 15-tym. Widocznie to ten drugi tartak w Starej Kiszewie, bo sa dwa. O tym nic zlego nie slyszalam takze napewno bedzie dobrze Pozdrawiam Oby, oby. Kurcze blade to by dopiero był cyrk, gdyby ta więźba dotarła trefna. Rozumiem, że w ostatecznosci wszystko dobrze się u Was skończyło? czy mieliście jakieś problemy z wymianą ? Po dwoch miesiacach walki wymienili nam na nowa juz dobra ale co sie nastresowalismy to nasze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 02.07.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Nie, pana Tkaczyka. Mam nadzieję, że ten jest OK. A dokładnie mogę powiedzieć po 15-tym. Widocznie to ten drugi tartak w Starej Kiszewie, bo sa dwa. O tym nic zlego nie slyszalam takze napewno bedzie dobrze Pozdrawiam Oby, oby. Kurcze blade to by dopiero był cyrk, gdyby ta więźba dotarła trefna. Rozumiem, że w ostatecznosci wszystko dobrze się u Was skończyło? czy mieliście jakieś problemy z wymianą ? Po dwoch miesiacach walki wymienili nam na nowa juz dobra ale co sie nastresowalismy to nasze Pozdrawiam To jeszcze dobrze, że cieśla Wam nie uciekł i miał kto kłaść tę "wymęczoną" wieźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 02.07.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Potrzebuję namiary na ekipę, która zrobi płot - podmurówkę, osadzi słupki i naciągnie siatkę. Czy możecie również polecić speców od instalacji wodnych/ogrzewania? Polecana na forum firma A-TOM kompletnie mnie olała, mimo próśb mailowych /telefonicznych nie przysłali swojej oferty/wyceny prac.... Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 02.07.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Potrzebuję namiary na ekipę, która zrobi płot - podmurówkę, osadzi słupki i naciągnie siatkę. Czy możecie również polecić speców od instalacji wodnych/ogrzewania? Polecana na forum firma A-TOM kompletnie mnie olała, mimo próśb mailowych /telefonicznych nie przysłali swojej oferty/wyceny prac.... Z góry dzięki za pomoc! Do instalacji wodno-kan, ogrzewania i gazu polecana jest firm DESTO z Rumii tel : 0586712961. Mi co prawda beda robic od 23/07/2007 ale inni byli zadowoleni wiec problemow nie przewiduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość It**** 02.07.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Czy możecie również polecić speców od instalacji wodnych/ogrzewania? Polecana na forum firma A-TOM kompletnie mnie olała, mimo próśb mailowych /telefonicznych nie przysłali swojej oferty/wyceny prac.... Z góry dzięki za pomoc! A to ciekawe, czy mają taką "nową" politykę w tej firmie. Mam dokładnie tą samą sytuację - po tygodniu moich codziennych próśb o ofertę, i obiecywań "że już za chwilę, za minutę ..." itp. odpuściłam sobie A-TOM . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 02.07.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Potrzebuję namiary na ekipę, która zrobi płot - podmurówkę, osadzi słupki i naciągnie siatkę. Czy możecie również polecić speców od instalacji wodnych/ogrzewania? Polecana na forum firma A-TOM kompletnie mnie olała, mimo próśb mailowych /telefonicznych nie przysłali swojej oferty/wyceny prac.... Z góry dzięki za pomoc! mnie Atom tez olal a teraz zastanawiam sie,czy nie powinnam im podziekowac potwierdzam dobre opinie o DESTO (namiar powyzej) u nas niebawem koncza prace poki co...wpisalam ich na biala liste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 02.07.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Czy możecie również polecić speców od instalacji wodnych/ogrzewania? Polecana na forum firma A-TOM kompletnie mnie olała, mimo próśb mailowych /telefonicznych nie przysłali swojej oferty/wyceny prac.... Z góry dzięki za pomoc! A to ciekawe, czy mają taką "nową" politykę w tej firmie. Mam dokładnie tą samą sytuację - po tygodniu moich codziennych próśb o ofertę, i obiecywań "że już za chwilę, za minutę ..." itp. odpuściłam sobie A-TOM . pozdrawiam ja mialam jeszcze lepiej nie dosyc,ze mnie olali i nie dostalam najogolniejszej nawet wyceny wrrr to po kilku postach negatywnie opiniujacych te firma do ktorych tez sie dopisalam p.Anna z firmy Atom tu na forum zarzucila mi,ze nie poinformowalismy jej o tym,ze znalezlismy inna ekipe lo matko to ja mam wszystkie firmy w okolicy obdzwaniac z radosna wiescia,ze mam ekipe? zeby jeszcze jakiekolwiek do tego powody byly wyslalam do nich kilka maili z prosba o wycene i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 02.07.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 PILNE !!! PILNE !!! PILNE !!! Czy ktoś ma namiary na posadzkarza Toporka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 02.07.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 605103371 p. Toporek Ps. Numer ostatni raz używany prawie 2 lata temu więc nie jestem pewna czy nadal aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 02.07.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witajcie, a ja z nietypowym tematem. Szukam wlaścicieli i tym samym domku dla kociaków - HELP!!!!!!!!! Wprowadziliśmy się do domku i oczywiście wszelkie wiejskie koty od razu próbowały u nas podjadać, utrzymała się tylko jedna kotka - bo resztę przegonił nasz pies. No i raz się pojawiała, raz nie na jedzenie, a w maju na ganku nam sie okociła. Dwa kotki znalazłay już domek, jeszcze dwojka szuka. Jak tylk oprzestanie karmić kociaki to ją wysterylizujemy i będzie już "nasza", ale super, ale maluchy też miały gdzie mieszkać. Zdjęcia:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=211679472 I pozdrawiam watek!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 03.07.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 605103371 p. Toporek Ps. Numer ostatni raz używany prawie 2 lata temu więc nie jestem pewna czy nadal aktualny WIELKIE DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynier.mamon 03.07.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Czy może ktoś z was zrezygnował z montażu rynien i może się podzielić doświadczeniami jak się to sprawdza? W którymś z muratorów wyczytałem, że jeżeli okap jest większy niż 50cm, to można zrezygnować z orynnowania. Dekarze nie chcą o tym słyszeć, ale zastanawiam się, czy nie jest to dobry sposób na bardziej równomierne rozprowadzenie wody po działce (mam dosyć dużą powierzcznię dachu i nie bardzo gdzie odprowadzić wodę). Pozdrawiaminzynier.mamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 03.07.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Mowisz o tartaku Pana Piekarskiego w Starej Kiszewie ??? Jezeli tak to radze uwazac. Straszne przeboje z nimi mielismy w zeszlym roku !! Wiezba przyjechala o miesiac pozniej i to jeszcze prawie cala zostala odrzucona przez kierownika budowy i ciesle. Krokwie byly czarne , zgnite itp. A kolo impregnatu to ono nawet nie lezalo Tragedia ! Mam nadzieje ze Ciebie to ominie. Pozdrawiam Jak to różnie bywa, u mnie drewno od nich bardzo dobre, zaimpregnowane dobrze. Na całą więźbę chyba tylko jedna krokiew była trochę krzywa. Więźba była o 2 tygodnie za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 04.07.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Mowisz o tartaku Pana Piekarskiego w Starej Kiszewie ??? Jezeli tak to radze uwazac. Straszne przeboje z nimi mielismy w zeszlym roku !! Wiezba przyjechala o miesiac pozniej i to jeszcze prawie cala zostala odrzucona przez kierownika budowy i ciesle. Krokwie byly czarne , zgnite itp. A kolo impregnatu to ono nawet nie lezalo Tragedia ! Mam nadzieje ze Ciebie to ominie. Pozdrawiam Jak to różnie bywa, u mnie drewno od nich bardzo dobre, zaimpregnowane dobrze. Na całą więźbę chyba tylko jedna krokiew była trochę krzywa. Więźba była o 2 tygodnie za wcześnie. No prosze To super, ze nie musialas przechodzic tego co my Nasza sytuacja miala miejsce pod koniec zeszlego roku wiec moze teraz jest lepiej Wiem, ze w tym czasie jeszcze pare osob na forum narzekalo ze z terminowoscia dostaw jest u nich na bakier Ale nic nie ma co marudzic dach mam zrobiony pokryty papa czeka na dachoweczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaba 04.07.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam i mam male pytanko, poszukuje ekipy do wykonczenia kominow (styropian+tynk) moze ktos zna takowa lub wie gdzie szukac.A przy okazji kto u was to robil , budowlancy, ekipa od elewacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 04.07.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 sa kotki prawie gotowe do odbioru nauczone robic do kuwety-matka mistrzyni swiata w łowiectwie myszy na czas do oddania blizniaki bialo rude co do plci to sie nie znam http://images28.fotosik.pl/16/4ab489bccd0f3f32.jpg http://images29.fotosik.pl/16/7ad9dce99b849a43.jpg tel. 606 88 33 27 CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 04.07.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam i mam male pytanko, poszukuje ekipy do wykonczenia kominow (styropian+tynk) moze ktos zna takowa lub wie gdzie szukac. A przy okazji kto u was to robil , budowlancy, ekipa od elewacji ? przewaznie kominy robi ekipa od stanu surowego lub ewentualnie dekarze ale rzadko CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.07.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Powiedzcie, ile płaciliście za tynkowanie elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts