sasiaddd 29.02.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmaliszewski 29.02.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam powoli zaczynam myslec o ogrzewaniu. Moim typem jest piec na pelety i groszek od Kostrzewy. Poprosze o doswiadczenia z takim lub podobnym zrodlem ciepla. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 29.02.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 PILNIE POSZUKUJE HYDRAULIKA - BUDOWA W GDYNI!! PROSZE PODAJCIE NAMIARY, MOJ SIE WYCOFAL WLASNIE.!! PROSZE O SPRAWDZONE KONTAKTY, SOLIDNA EKIPE ! Z czystym sumieniem moge polecic naszego hydraulika Marek Zaborowski 0607 521 515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 29.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Moze wiecie gdzie szambo betonowe dwukomorowe ???? chodzi o "nie drogo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 29.02.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Czy ktoś z Trójmiasta lub okolic ma lub planuje pompę ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.02.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam powoli zaczynam myslec o ogrzewaniu. Moim typem jest piec na pelety i groszek od Kostrzewy. Poprosze o doswiadczenia z takim lub podobnym zrodlem ciepla. pozdrawiam Zapraszam na http://www.kostrzewa.com.pl > forum tudzież do naszej firmy obejrzeć kociołek i pogaworzyć w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 29.02.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Moim zdaniem pompa ciepla mija sie z celem......Koszt jednorazowy jest bardzo wysoki i zalezny od pow. dzialki i domu. Ogrzewanie tego typu jest tylko wspomagajace (podobnie jak solary). wiec nie widze sensu zakladania pompy ciepla.Takie jest moje zdanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szejens 01.03.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Czy ktoś z Trójmiasta lub okolic ma lub planuje pompę ciepła? My zakładamy pompę ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 02.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Witam Drodzy forumowicze może ktoś z Was (najlepiej w okolicach Wejherowa,Rumii,Gdyni) posiada i mógłby (za odpłatnością oczywiście) pożyczyć rusztowanie,posiadam 6 przęseł typu warszawskiego,iwec cokolwiek co by mnie poratowało. pozdrawiam PS. przygotowuje się do stawiania więźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 02.03.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Czy ktoś z Trójmiasta lub okolic ma lub planuje pompę ciepła? My zakładamy pompę ciepła. My również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 02.03.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 PILNIE POSZUKUJE HYDRAULIKA - BUDOWA W GDYNI!! PROSZE PODAJCIE NAMIARY, MOJ SIE WYCOFAL WLASNIE.!! PROSZE O SPRAWDZONE KONTAKTY, SOLIDNA EKIPE ! Z czystym sumieniem moge polecic naszego hydraulika Marek Zaborowski 0607 521 515 Ja też mam dobrego hydraulika. Nie chcę teraz podawac namiarów, gdyż za tydzien wchodzi do mnie z pracą, ale jeśli jesteś w wielkiej potrzebie i możesz na niego poczekać, daj znać. Podam wówczas telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 02.03.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Witam Drodzy forumowicze może ktoś z Was (najlepiej w okolicach Wejherowa,Rumii,Gdyni) posiada i mógłby (za odpłatnością oczywiście) pożyczyć rusztowanie,posiadam 6 przęseł typu warszawskiego,iwec cokolwiek co by mnie poratowało. pozdrawiam PS. przygotowuje się do stawiania więźby jeśli nikt się nie odezwie to zapytaj w Ramirencie na Hutniczej. Pożyczałam od nich sprzęt. Mają transport i ogólnie jest OK Namiary: tel. 058 663-77-30,tel/fax 058 663 10 36 tel. kom. +48 607 862 025 [email protected] Godziny otwarcia: pn-pt 7-16; sob 8-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 02.03.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 dzieki.a ile u nich wychodzi taka przyjemność?? PS to jest koło stacji Neste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 02.03.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Czy ktoś z Trójmiasta lub okolic ma lub planuje pompę ciepła? My zakładamy pompę ciepła. A podzielicie się informacjami z jakiej firmy? I jaki jest koszt w przypadku Waszego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 02.03.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Czy ktoś z Trójmiasta lub okolic ma lub planuje pompę ciepła? My zakładamy pompę ciepła. My również. I do Was także prośba o wymianę doświadczeń, firm które braliscie pod uwagę i Waszych wycen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 02.03.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Czy ktoś z Was montował klimatyzację w domu ? Mam już instalację i poszukuję ekipy która mi sprzeda i zamontuje urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szejens 03.03.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Czy ktoś z Trójmiasta lub okolic ma lub planuje pompę ciepła? My zakładamy pompę ciepła. A podzielicie się informacjami z jakiej firmy? I jaki jest koszt w przypadku Waszego domku? My podpisaliśmy umowę z Buderusem. Ale rozważaliśmy też Viessmanna. Ostatecznie lepsze wrażenie zrobili ci pierwsi. Ceny porównywalne ok 26 - 29 tys zł za samo urządzenie, do tego jeszcze wyminnik i tu zależy już od domu i gleby i typu wymiennika no i podłogówka. Dla mnie ważne było żeby wszystko robiła jedna firma żeby było kogo ganiać jak bedzie coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 03.03.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Czy ktoś z Trójmiasta lub okolic ma lub planuje pompę ciepła? My zakładamy pompę ciepła. A podzielicie się informacjami z jakiej firmy? I jaki jest koszt w przypadku Waszego domku? My podpisaliśmy umowę z Buderusem. Ale rozważaliśmy też Viessmanna. Ostatecznie lepsze wrażenie zrobili ci pierwsi. Ceny porównywalne ok 26 - 29 tys zł za samo urządzenie, do tego jeszcze wyminnik i tu zależy już od domu i gleby i typu wymiennika no i podłogówka. Dla mnie ważne było żeby wszystko robiła jedna firma żeby było kogo ganiać jak bedzie coś nie tak. Dzięki a mogę prosić na priv namiary na firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 03.03.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam czy ktos wie co moze byc powodem zmiany koloru fugi na kominie? Trzy dni temu skonczylismy kominy z cegly klinkierowej pelnej,spoiny wypelnilismy ciemno brazowa zaprawa do klinkieru,a dzisiaj.........fuga jest biala Czy to normalne(nie chodzi mi o partaczenie roboty przez wykonawcow),czy to przejsciowe,co z tym mozna(trzeba) zrobic? Poradzcie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szejens 03.03.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzięki a mogę prosić na priv namiary na firmę? http://www.buderus.pl, centrala przy obwodnicy vis a vis Reala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts