pmaliszewski 22.03.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 ile mniej wiecej kosztuje metr3 drewna szalunkowego? czy 600 zl za metr to duzo? Witam, ja wlasnie zakupilem 'krociaki' (takie do 2 m) za 300 netto a normalne za 500 netto pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmaliszewski 22.03.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 witam Bede robil przylacze wodne. Czy ktos mogby mnie zorientowac, jak to sie moze ksztaltowac cenowo, zebym sie nie dal naciagnac. Wodociag jest 2-3 m od mojej dzialki. Biegnie w ulicy. pozdrawiam -Marijo Witam , ustalilem cene bez studzienki za 1700 za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmaliszewski 22.03.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Witam , ma ktos z Was moze doswiadczeenia z rurkami pexalpex, w Liroju sa jakies Chinki za 1,3pln firmowe kosztuja od 3 wzwyz np 6 za metr. Prosze o opinie czy jest ses inwestowac w firmowe, czy sa jakies znaczne roznice jakosci w tych rorkach ...? , moim zdaniem sa produkowane w tej samej fabryce - tyko inny nadruk posiadaja ... Swiatecznie pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 23.03.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Z drzewem to zalezy,ja w Piasnicy brałem deski po 650 zł plus transport.Deski długie,szerokość około 12-13 cm.ale jakościowo te deski nie były górnych lotów.W Robakowie natomiast zamówiłem deski na deskowanie dachu i tak 650 zl juz z transportem do Lesniewa,dechy szerokie takie od 18 cm w gore nawet niektore po 30 cm.Aha i te z Robakowa sa zaimpregnowane.Nie polecam brac desek w Almaresie bo maja szajs.Drogi szajs.Pozdrawiam Zdrowych,Wesołych Świat Wielkanocnych,smacznego jajka oraz mokrego dyngusa dla Wszystkich forumowiczów i ich rodzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaGrzegorz 23.03.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Witam , ma ktos z Was moze doswiadczeenia z rurkami pexalpex, w Liroju sa jakies Chinki za 1,3pln firmowe kosztuja od 3 wzwyz np 6 za metr. Prosze o opinie czy jest ses inwestowac w firmowe, czy sa jakies znaczne roznice jakosci w tych rorkach ...? , moim zdaniem sa produkowane w tej samej fabryce - tyko inny nadruk posiadaja ... Swiatecznie pozdrawiam Pawel My też się zastanawialiśmy ale nasi fachowcy(w tym mój brat -czyli nie naciągacz) powiedzieli ,że do tych chińskich to jest problem ze złączkami i wogóle z całą resztą .Raz dali się namówić i były wieczne reklamacje ze szczelnością i ogólnie nie poleca. Pozdrowienia także świąteczne (u nas bardziej przypominają bożonarodzeniowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaba 23.03.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Z drzewem to zalezy,ja w Piasnicy brałem deski po 650 zł plus transport.Deski długie,szerokość około 12-13 cm.ale jakościowo te deski nie były górnych lotów.W Robakowie natomiast zamówiłem deski na deskowanie dachu i tak 650 zl juz z transportem do Lesniewa,dechy szerokie takie od 18 cm w gore nawet niektore po 30 cm.Aha i te z Robakowa sa zaimpregnowane. Nie polecam brac desek w Almaresie bo maja szajs.Drogi szajs. Pozdrawiam Sprawdzaj to deskowanie dachu, przy tak szerokich dechach musza byc po 3-4 gwozdzie inaczej sie wywina, a ekipie nie zawsze sie chce tyle robic. ja sie nie znam ale u mnie inspektor polecal na deskowanie deski do 12cm. mowil ze szersze zawsze sie moga wywijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 23.03.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Witajcie ! Szukam namiarów na konkretnego(do pilnowania,a nie tylko pieczątek) kierownika budowy.Mój "przyszły niedoszły" się bardzo poważnie rozchorował i nie będzie w stanie pracować.Polecany na "białej liście" ma za daleko,więc szukam dalej.Budowa w okolicach Żukowa. Pozdrawiam świątecznie MaWi Wysyłam na priv coby jakiej reklamy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 24.03.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 witam, skad braliscie piasek do zaprawy? Ja biorę zawsze od Pana Wojtka z Chwaszczyna, numer do niego: 604-419-436, ma zarówne duże jak i małe wywrotki a także koparkę, więc full service Polecam, uczciwy i solidny gość praktycznie na każde "zawołanie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWi 25.03.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witajcie poświątecznie ! Dalej szukam konkretnego,godnego polecenia kierbuda-czyżby nikt takiego nie miał? Vondraczek-na priv nic nie dotarło. MaWi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 25.03.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 WitamIle płacicie za geodetę, same mapki i ile robi Wam sztuk w tej cenie (chodzi o okolice trójmiasta a najlepiej Wejherowa).Będę wdzięczna za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWi 25.03.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Monikaa13- u mnie robił mapki p.Jakub Szostak z Gdyni.MaWi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 25.03.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 a jeszcze mam takie pytanie po co tyle mapek jest potrzebnych?mi architekt powiedział, że ma swojego geodetę który robi jedną mapkę na folii i mu to wystarcza więc po co robi się 8 mapek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.03.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 hej Mam pytanie, czy ma ktos namiary na biuro rachunkowe, które byłoby w stanie odliczyc vat od materiałów budowlanych?Normalne biura sobie nie radza Plizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 25.03.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 a jeszcze mam takie pytanie po co tyle mapek jest potrzebnych? mi architekt powiedział, że ma swojego geodetę który robi jedną mapkę na folii i mu to wystarcza więc po co robi się 8 mapek??? też się zastanawiam, my mieliśmy jedną na folii i w zupełności wystarczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 25.03.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 a jeszcze mam takie pytanie po co tyle mapek jest potrzebnych? mi architekt powiedział, że ma swojego geodetę który robi jedną mapkę na folii i mu to wystarcza więc po co robi się 8 mapek??? też się zastanawiam, my mieliśmy jedną na folii i w zupełności wystarczyła czyli ok. a już się martwiłam, że coś nie tak z naszym geodetą i architektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skamarka 25.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witam ponownie!Marzy mi się w salonie piękny parkiet, możecie polecić jakiś sklep lub hurtownię? A może macie jakieś namiary na dobrego parkieciarza?sprawdzałam białą listę ale nie znalazłampozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 26.03.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 hej Mam pytanie, czy ma ktos namiary na biuro rachunkowe, które byłoby w stanie odliczyc vat od materiałów budowlanych?Normalne biura sobie nie radza Plizzz Ja zaniosłem do biura chyba "SIGMA" - na Sobieskiego w Wejherowie obok PKO BP i PZU (troszeczkę niżej tego ronda w pawilonie na piętrze). Koszt od 80 do 150 PLN. Ja zapłaciłem 150 bo miałem bardzo dużo faktur. Oni kseruję wszystkie faktury, wypełniają pity, tylko trzeba się podpisać i zanieść do skarbówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 26.03.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witam , ma ktos z Was moze doswiadczeenia z rurkami pexalpex, w Liroju sa jakies Chinki za 1,3pln firmowe kosztuja od 3 wzwyz np 6 za metr. Prosze o opinie czy jest ses inwestowac w firmowe, czy sa jakies znaczne roznice jakosci w tych rorkach ...? , moim zdaniem sa produkowane w tej samej fabryce - tyko inny nadruk posiadaja ... Swiatecznie pozdrawiam Pawel My też się zastanawialiśmy ale nasi fachowcy(w tym mój brat -czyli nie naciągacz) powiedzieli ,że do tych chińskich to jest problem ze złączkami i wogóle z całą resztą .Raz dali się namówić i były wieczne reklamacje ze szczelnością i ogólnie nie poleca. Pozdrowienia także świąteczne (u nas bardziej przypominają bożonarodzeniowe ) Ja osobiście zainwestowałem w jedną z najlepszych firm TECE ale róki jak rórki są "prawie" takie same. Gorzej jest z kształtkami i ich jakością a wszczególności sposobem montarzu. Polecam tylko takie zaciskane a nie jakieś tam skręcane kluczem. Na Forum jest wiele tematóe dotyczących podłogówek i rur wielowarstwowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marijo 26.03.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witam, za kilka dni rozpoczynam budowę. Czy ma ktoś może do odsprzedania drewniane słupki do ogrodzenia budowy, może siatkę, deski do oznaczania dla geodetów? -Marijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 26.03.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witam ponownie! Marzy mi się w salonie piękny parkiet, możecie polecić jakiś sklep lub hurtownię? A może macie jakieś namiary na dobrego parkieciarza? sprawdzałam białą listę ale nie znalazłam pozdrawiam Magda kontakt do parkieciarza robil mi sypialnie i cyklinowal stare mieszkanie terminowy i solidny 509550431 dba o material klienta sprawdza wilgotnosc parkietu CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts