greg29 27.04.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Wojar0 58 777 16 71 - telefon/fax83-110 (p-ta Tczew), Czatkowy 19Producent rolet, sa dobrzy w tym co robia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 27.04.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Ja bede chcial zamawiac szambo z Jesbetu z Radoimia lub innej firmy z "zaglebia radomskiego", kwestia m-ca maja......Mam wiec pytanie kto bylby chetny na "dostawke"?Moga wiesc na autku 3 sztuki po 10m3.....transport wyjdzie mniej.......Wiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 27.04.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Ja mysle o tym aby ogrodzenie zrobic samemu. Moze ktos ma namiar na tansza siatke ogrodzeniowa i dobre slupki ogrodzeniowe w okolicach 3City? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkin 28.04.2008 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ja mysle o tym aby ogrodzenie zrobic samemu. Moze ktos ma namiar na tansza siatke ogrodzeniowa i dobre slupki ogrodzeniowe w okolicach 3City? Ja w zeszlym roku kupilem slupki w Metalzbycie(http://www.metalzbyt.com/) w Gdansku,prawdziwe stalowe slupki,a nie cienizna z leroya,czy castoramy,cena byla bardzo korzystna,polecam. Alie siatke, kupowalem w Elblagu,bo bylo taniej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szejens 28.04.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam, ludzie gdzie kupiliście drewno na konstrukcje szukam dobrej i taniej oferty pzdr My kupowaliśmy w Nowej Karczmie. Może nie najtaniej ale drewno dobre, konstrukcja prosta i co ważna terminiowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szejens 28.04.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Słuchajcie czy możecie polecić jakiąś sprawdzoną firmę od okien. Chodzi mi o PVC okleinowane na dąb złocisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coci 28.04.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 MAM dokladnie takie dodatkowo ze szprosami i NIE POLECAM BERTRANDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżarecki 28.04.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam, ludzie gdzie kupiliście drewno na konstrukcje szukam dobrej i taniej oferty pzdr My kupowaliśmy w Nowej Karczmie. Może nie najtaniej ale drewno dobre, konstrukcja prosta i co ważna terminiowo. http://www.tartak.pomorskie.pl/ - jedyny, z którym udało mi sie dogadać. Bardzo słowni, terminowi. Jakosciowo też OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżarecki 28.04.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Byłam mocno zainteresowana Bartoszem ale instalator, na którego namiary dostałam z centali przysłał mi ofertę (po uprzednim monicie) z kilkoma sloganami na temat niezawodności, jak to już dużo tych reku zainstalowali itd.itp. oraz z ceną zwalającą z nóg (oczywiście bez szczegółów co w tej cenie się mieści). W związku z tym w centali ustaliłam namiary na kolejnemgo instalatora, wysłałam mailem zapytanie, minął prawie miesiąc a odpowiedzi nie dostałam. Tym sposobem znichęcili mnie do Bartosza i zdecydowałam się na Mistrala. Dostałem namiar od Bartosza na Dom Gdynia, Jerzy Bąk - mam nadzieję, że to nie ta sama osoba....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marolinezka 28.04.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam, Szukam dobrej jakości betonu B20 na ławy fundamentowe w przystępnej cenie (pompa i transport zawarte w cenie).Czy możecie polecić jakiegoś producenta? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 28.04.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Słuchajcie czy możecie polecić jakiąś sprawdzoną firmę od okien. Chodzi mi o PVC okleinowane na dąb złocisty. Polecam Megabud- okna Techniki Okiennej Avante z Elbląga. jedna z najlepszych ekip na mojej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 28.04.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam.Poszukuję dobrego i solidnego hydraulika.będę wdzięczna za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 28.04.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Dana, dla Ciebie http://forum.muratordom.pl/trojmiasto-biala-lista-wykonawcow,t61774-360.htm moj wpis min.w polowie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCELI1969 29.04.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 WITAM CZY NIKT Z SZANOWNYCH BUDUJĄCYCH NIE POTRZEBUJE GAZOBETONU 24' - OK 100 SZT MAM NA ZBYCIU W B. DOBREJ CENIE (KONTAKT 510002143) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 29.04.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Poszukuje "na zaraz" kafelkarzy, ekipa która miała u mnie robić zostawiła mnie "bo wyjeżdżają". Kafelkarze z białej listy mają odległe wolne terminy. POMOCY PLIZZZ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 30.04.2008 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Słuchajcie czy możecie polecić jakiąś sprawdzoną firmę od okien. Chodzi mi o PVC okleinowane na dąb złocisty. Ja bardzo polecam firmę DIPLOMEX z Redy, zamówiliśmy u nich okna kolor orzech bo ten złoty dąb nam się nie podobał, okna oczywiście ze szprosami (18mm) zresztą w kolorze orzecha. Okna są na profilu Salamander. Bardzo ładne wizulanie i bardzo dobrze wykonane. Wczoraj miałam montaż, wyglądają ślicznie Nie były tanie, ale za taką jakość warto było. Można sobie wybrać czy te listewki przy ramie na dole mają być tradycyjne czy zaokrąglone (zarówno od wewnątrz jak i od zewnątrz). Firma jest producentem także drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 30.04.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam, Szukam dobrej jakości betonu B20 na ławy fundamentowe w przystępnej cenie (pompa i transport zawarte w cenie). Czy możecie polecić jakiegoś producenta? Pozdrawiam Ja korzystałam z Wakozu w Tuchomiu, można się nawet dogadać i częściowo brać bez faktury (czytaj taniej bo netto). Pompe liczą dodatkowo, ale transport był gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pampers 01.05.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Czy ktos posiada może jakąkolwiek wiedzę na temat Pana Jana Akackiego i jego ekipy Z Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUŁEK 01.05.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Witamy wszystich którzy się budują, remontują, odnawiają, naprawiają swoje domki. Z racji tego, że jest to nasz pierwszy post od razu wszystkich pozdrawiamy. Budujemy się za Pruszczem gdańskim. Budowe zaczeliśmy około pół roku temu. Dom stoi w stanie surowym z przykrytym dachem, lecz bez drzwi i okien. Okna i drzwi zamówiliśmy w Megabud w Rumi. Jak myślicie, może słyszeliście, a może widzieliście jak komuś ukradli okna? Znajomi opowiadali nam, że zdarzały sie takie nie miłe sytuacje, że po zamontowaniu okien i na cieszeniu sie nimi niespełna 2 miesiące, rozpływały się i nie było po nich śladu. Obawy nasze są takie, że narazie nikt tam nie mieszka, nie licząc jednego sąsiada, którego tak na prawde jeszcze nie znamy. Do zamieszkania jeszcze długa droga, więc nie wiemy czy mamy sie martwić na zapas. Czy je zabezpieczyć tzn. zabić deskami ...? a może nie potrzebnie się martwimy?Może macie jakieś inne pomysły? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 02.05.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Mam do sprzedania 200 dachówek podstawowych Rubin 13 kol. kasztan Braasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts