krysiagdy 08.05.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 stils moze zobacz tu http://www.zut.com.pl/masyziemne/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplicki 08.05.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Witam, mam do sprzedania troche materiałów budowlanych: - pustaki ceramiczne POROTON 24 w ilosci 680 szt. ( 11 palet oryginalnie zapakowych plus 20 pustakow luzem POROTON 24_1POROTON 24_2POROTON 24_3POROTON 24_4 - pustaki ceramiczne POROTON 11,5 w ilosci 240 szt. ( 3 palety ) POROTON 11,5_1POROTON 11,5_2POROTON 11,5_3 - pustaki stropowe TERIVA I w ilosci 120 szt. ( 2 palety oryginalnie zapakowe plus 20 szt. luzem ) pustak TERIVA_1pustak TERIVA_2pustak TERIVA_3 - belki stropowe TERIVA I dlugosci 3m w ilosci 3 szt. belka TERIVA_1belka TERIVA_2 - nadproza ceramiczne WIENERBERGER 23.8 dlugosci 1,25m nadproże 23.8_1nadproże 23.8_2 - pustaki wentylacyjne firmy SCHIEDEL: 4 szt. pustak trzykanalowy oraz 8 szt. pustak dwukanalowy schiedel_1schiedel_2schiedel_3 - stal zbrojeniowa, zebrowana fi 12 w ilosci 65 szt. ( gatunek stali 34GS ) fi12 zebro_1fi12 zebro_2 - ok. 80 pretow gladkich fi 6 dlugosci 6m fi6 gladka_1fi6 gladka_2 zainteresowanych proszę o kontakt pod nr telefonu 0502 600 006 materialy do odbioru w miejscowosci BIELKOWKO – transport we wlasnym zakresie pozdrawiam, Łukasz Czaplicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 08.05.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Karolinka 29 napisał: Mam zagwozdkę Kiedy najlepiej wykonac projekt instalacji wod-kan? Rob sobie od razu i skladaj w Saur, bo Oni tez maja czas na zatwierdzenie... Karolinka 29 napisał: Mysle ,ze lepiej by projekt i wykonanie powierzyc jednej ekipie- a jakie sa wasze doswiadczenia? Zalezy jak z gotowka....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysiagdy 09.05.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 witam wszystkich, Szukam sprawdzonej ekipy do wykonania drenazu opaskowego i studni chlonnych. Czy ktos mogly pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FONTA4 09.05.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 mam do odsprzedania stemple, budowa okolice Pruszcza Gd zainteresowanych proszę na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik1 09.05.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witam, Mam do odsprzedania ok. 400 szt stempli (raz używane) - 4PLN /szt (długość 2,70-3m). Odbiór osobisty - Gdańsk Kokoszki. Zainteresowanych proszę o telefon na numer 601811012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart3city 10.05.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Witam.Poszukuje sklejki szlunkowej w okolicach trojmiasta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isanna 13.05.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 stils napisał: Hej forumowicze! Poszukuje ziemi z dowozem do Gdańska Kiełpina Górnego. Potrzebuję ok 4 wywrotki zwykłej ziemi do wyrównania terenu oraz ok 2 wywrotki ziemi urodzajnej. Czy ktoś się orientuje, gdzie mogę zakupić taką ziemię? Ma ktoś jakiś sprawdzony namiar? Pozdrawiam Witam, Pod koniec czerwca rozpoczynam budowę i konieczna będzie wymiana gruntu - ok 300 m3. W zwiazku z tym mogę oddać za darmo część tej ziemi. Jezeli jestes zainteresowany to daj znac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniace 14.05.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Hej witajcie!!! Kochani błagam was pomóżcie!!! Nie będę was zanudzać moimi problemami z budowy...porażka. Mam pecha do ekip i nic mi się już nie chce:((( Mam pytanie,, mój kierownik budowy okazał się nieodpowiedzialnym człowiekiem! Od dwóch lat, gdy zaczełam budowę nie wpisał mi nic do dziennika budowy! Co mam robić? Może ktoś z was ma namiary na jakiegoś fachowego kierownika z okolic Wejherowa?? Bo czas na zmianę! Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniace 14.05.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 okij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szejens 15.05.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Czy możecie polecić jakąś ekipę od tynków maszynowych. Na "Białej Liście" znalazłem jeden namiar i nie maja terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 15.05.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 aniace napisał: A,, i jeszcze jedno pytanie.. Czy zakupując materiały budowlane w hurtowni np.Artbud w Wejherowie, można negocjować ceny? I czy można kupić bez Vat-u, bo nie potrzebne mi faktury? KTO PYTA_NIE BŁĄDZI Cenę zawsze można negocjować, a nawet jest to wskazane. Co do drugiej części pytania pomyśl zanim zapytasz na forum, jeśli nie to pytaj w Urzędzie Skarbowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 15.05.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 pampers napisał: Czy ktos posiada może jakąkolwiek wiedzę na temat Pana Jana Akackiego i jego ekipy Z Gdyni Mam doświadczenie. Docieplał mi mały kawałek budynku i wiem, że na pewno nie wizęłabym go do pracy przy moim domu. A poza tym miał budować dom mojemu bratu no i wycofał się w momencie, gdy miał wchodzić na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 15.05.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 szejens napisał: Czy możecie polecić jakąś ekipę od tynków maszynowych. Na "Białej Liście" znalazłem jeden namiar i nie maja terminów Firma Totalna Gładź z Bolszewa (chyba). Widziałam ich pracę. Robią bardzo dobrze zarówno tynki, jak i wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 16.05.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 szejens napisał: Czy możecie polecić jakąś ekipę od tynków maszynowych. Na "Białej Liście" znalazłem jeden namiar i nie maja terminów Witam, ja właśnie korzystam z firmy TOTALNA GŁADŹ Z Wejherowa/Bolszewa, wykonali tynki gipsowe u mojego sąsiada, teraz robią u nas, sprawnie, profesjonalnie, kulturalnie - na chwilę obecną jest bardzo ok. Bardzo ładnie id obrze to wygląda. I nie mają aż tak odległych terminów, a do mnie przyjechali prawie od razu bo wypadła im jedna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniace 16.05.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 masz rację....to było pytanie nie na miejscu:)))delete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
worekgdynia 16.05.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 aniace napisał: Hej witajcie!!! Kochani błagam was pomóżcie!!! Nie będę was zanudzać moimi problemami z budowy...porażka. Mam pecha do ekip i nic mi się już nie chce:((( Tu proponuję zachować spokój i nie panikować. Wszystko będzie dobrze. aniace napisał: Mam pytanie,, mój kierownik budowy okazał się nieodpowiedzialnym człowiekiem! Od dwóch lat, gdy zaczełam budowę nie wpisał mi nic do dziennika budowy! Co mam robić? Może ktoś z was ma namiary na jakiegoś fachowego kierownika z okolic Wejherowa?? Bo czas na zmianę! Z góry dziękuję Proszę tu zadzwonić Zbigniew Stankiewicz z Wejherowa. 0-697-255-387 Polecił mi go mój majster z budowy i ja jestem zadowolony. Nie był drogi no i robota szła OK. Może będzie jakieś terminy miał. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 16.05.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Karolinka 29 zrob nam wszystkmi dobrze i popraw swoja fotke , bo sie cosik forum rozjechalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.05.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 raffran napisał: Karolinka 29 zrob nam wszystkmi dobrze i popraw swoja fotke , bo sie cosik forum rozjechalo. No to żeś dowalił! I imię ładne i dziewczyna fajniutka, ale żeby tak zaraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 16.05.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Witam,Zostały mi dwie 1 metrowe rury kominowe (180)-nierdzewka, kwasowe itd. stosowałem do odrowadzenia dymu do kominka i zostały mi dwieGrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts