krysiagdy 08.05.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 stils moze zobacz tu http://www.zut.com.pl/masyziemne/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplicki 08.05.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Witam, mam do sprzedania troche materiałów budowlanych: - pustaki ceramiczne POROTON 24 w ilosci 680 szt. ( 11 palet oryginalnie zapakowych plus 20 pustakow luzem POROTON 24_1POROTON 24_2POROTON 24_3POROTON 24_4 - pustaki ceramiczne POROTON 11,5 w ilosci 240 szt. ( 3 palety ) POROTON 11,5_1POROTON 11,5_2POROTON 11,5_3 - pustaki stropowe TERIVA I w ilosci 120 szt. ( 2 palety oryginalnie zapakowe plus 20 szt. luzem ) pustak TERIVA_1pustak TERIVA_2pustak TERIVA_3 - belki stropowe TERIVA I dlugosci 3m w ilosci 3 szt. belka TERIVA_1belka TERIVA_2 - nadproza ceramiczne WIENERBERGER 23.8 dlugosci 1,25m nadproże 23.8_1nadproże 23.8_2 - pustaki wentylacyjne firmy SCHIEDEL: 4 szt. pustak trzykanalowy oraz 8 szt. pustak dwukanalowy schiedel_1schiedel_2schiedel_3 - stal zbrojeniowa, zebrowana fi 12 w ilosci 65 szt. ( gatunek stali 34GS ) fi12 zebro_1fi12 zebro_2 - ok. 80 pretow gladkich fi 6 dlugosci 6m fi6 gladka_1fi6 gladka_2 zainteresowanych proszę o kontakt pod nr telefonu 0502 600 006 materialy do odbioru w miejscowosci BIELKOWKO – transport we wlasnym zakresie pozdrawiam, Łukasz Czaplicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 08.05.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Mam zagwozdkę Kiedy najlepiej wykonac projekt instalacji wod-kan? Rob sobie od razu i skladaj w Saur, bo Oni tez maja czas na zatwierdzenie... Mysle ,ze lepiej by projekt i wykonanie powierzyc jednej ekipie- a jakie sa wasze doswiadczenia? Zalezy jak z gotowka....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysiagdy 09.05.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 witam wszystkich, Szukam sprawdzonej ekipy do wykonania drenazu opaskowego i studni chlonnych. Czy ktos mogly pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FONTA4 09.05.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 mam do odsprzedania stemple, budowa okolice Pruszcza Gd zainteresowanych proszę na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik1 09.05.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witam, Mam do odsprzedania ok. 400 szt stempli (raz używane) - 4PLN /szt (długość 2,70-3m). Odbiór osobisty - Gdańsk Kokoszki. Zainteresowanych proszę o telefon na numer 601811012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart3city 10.05.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Witam.Poszukuje sklejki szlunkowej w okolicach trojmiasta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isanna 13.05.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Hej forumowicze! Poszukuje ziemi z dowozem do Gdańska Kiełpina Górnego. Potrzebuję ok 4 wywrotki zwykłej ziemi do wyrównania terenu oraz ok 2 wywrotki ziemi urodzajnej. Czy ktoś się orientuje, gdzie mogę zakupić taką ziemię? Ma ktoś jakiś sprawdzony namiar? Pozdrawiam Witam, Pod koniec czerwca rozpoczynam budowę i konieczna będzie wymiana gruntu - ok 300 m3. W zwiazku z tym mogę oddać za darmo część tej ziemi. Jezeli jestes zainteresowany to daj znac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniace 14.05.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Hej witajcie!!! Kochani błagam was pomóżcie!!! Nie będę was zanudzać moimi problemami z budowy...porażka. Mam pecha do ekip i nic mi się już nie chce:((( Mam pytanie,, mój kierownik budowy okazał się nieodpowiedzialnym człowiekiem! Od dwóch lat, gdy zaczełam budowę nie wpisał mi nic do dziennika budowy! Co mam robić? Może ktoś z was ma namiary na jakiegoś fachowego kierownika z okolic Wejherowa?? Bo czas na zmianę! Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniace 14.05.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 okij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szejens 15.05.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Czy możecie polecić jakąś ekipę od tynków maszynowych. Na "Białej Liście" znalazłem jeden namiar i nie maja terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 15.05.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 A,, i jeszcze jedno pytanie.. Czy zakupując materiały budowlane w hurtowni np.Artbud w Wejherowie, można negocjować ceny? I czy można kupić bez Vat-u, bo nie potrzebne mi faktury? KTO PYTA_NIE BŁĄDZI Cenę zawsze można negocjować, a nawet jest to wskazane. Co do drugiej części pytania pomyśl zanim zapytasz na forum, jeśli nie to pytaj w Urzędzie Skarbowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 15.05.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Czy ktos posiada może jakąkolwiek wiedzę na temat Pana Jana Akackiego i jego ekipy Z Gdyni Mam doświadczenie. Docieplał mi mały kawałek budynku i wiem, że na pewno nie wizęłabym go do pracy przy moim domu. A poza tym miał budować dom mojemu bratu no i wycofał się w momencie, gdy miał wchodzić na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 15.05.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Czy możecie polecić jakąś ekipę od tynków maszynowych. Na "Białej Liście" znalazłem jeden namiar i nie maja terminów Firma Totalna Gładź z Bolszewa (chyba). Widziałam ich pracę. Robią bardzo dobrze zarówno tynki, jak i wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinka 29 16.05.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Czy możecie polecić jakąś ekipę od tynków maszynowych. Na "Białej Liście" znalazłem jeden namiar i nie maja terminów Witam, ja właśnie korzystam z firmy TOTALNA GŁADŹ Z Wejherowa/Bolszewa, wykonali tynki gipsowe u mojego sąsiada, teraz robią u nas, sprawnie, profesjonalnie, kulturalnie - na chwilę obecną jest bardzo ok. Bardzo ładnie id obrze to wygląda. I nie mają aż tak odległych terminów, a do mnie przyjechali prawie od razu bo wypadła im jedna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniace 16.05.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 masz rację....to było pytanie nie na miejscu:)))delete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
worekgdynia 16.05.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Hej witajcie!!! Kochani błagam was pomóżcie!!! Nie będę was zanudzać moimi problemami z budowy...porażka. Mam pecha do ekip i nic mi się już nie chce:((( Tu proponuję zachować spokój i nie panikować. Wszystko będzie dobrze. Mam pytanie,, mój kierownik budowy okazał się nieodpowiedzialnym człowiekiem! Od dwóch lat, gdy zaczełam budowę nie wpisał mi nic do dziennika budowy! Co mam robić? Może ktoś z was ma namiary na jakiegoś fachowego kierownika z okolic Wejherowa?? Bo czas na zmianę! Z góry dziękuję Proszę tu zadzwonić Zbigniew Stankiewicz z Wejherowa. 0-697-255-387 Polecił mi go mój majster z budowy i ja jestem zadowolony. Nie był drogi no i robota szła OK. Może będzie jakieś terminy miał. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 16.05.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Karolinka 29 zrob nam wszystkmi dobrze i popraw swoja fotke , bo sie cosik forum rozjechalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.05.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Karolinka 29 zrob nam wszystkmi dobrze i popraw swoja fotke , bo sie cosik forum rozjechalo. No to żeś dowalił! I imię ładne i dziewczyna fajniutka, ale żeby tak zaraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 16.05.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Witam,Zostały mi dwie 1 metrowe rury kominowe (180)-nierdzewka, kwasowe itd. stosowałem do odrowadzenia dymu do kominka i zostały mi dwieGrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts