pampers 23.02.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Poszukuję dobrego elektryka który za rozsadne pieniądze wykona prowizorkę budowlaną a jak się sprawdzi to później instalację elektr. w całym domu. Może ktoś ma namiary na kogoś godnego polecenia. Miejsce budowy-Kosakowo (Perwoszyno). Dzieki za ewentualne propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tazz 23.02.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ekipa ma własna bude, sprzęt, samochody, po konsultacji ze mna i dogadaniu sie w hurtowni beda brać ze swoja zniżka materiały na moje konto na rachunki. DO tego jak chce dostane rachunek. Czy to rozsadne? to ze jezdza swoim samochodem to wielkiej łachy nie robia, to ze maja swoj sprzet to tez dobrze, w koncu czyms robic musza.... za to biora kase, zeby wykonac robote.... ja bym sie nie zgodził aby sami kupowali materialy - kazdy mowi ze ma gdzies tam znizki - tylko zauwaz ze jak samemu sie kupuje materialy to zaraz rowniez dostajesz od hurtowni spore rabaty !! aha, no i ekipa własciwie jest bez szans aby sie rozliczyła co do zlotówki z rachunków - w gre wchodza kwoty w dziesiatkach tys zl a to rachunki zagina, a to majster pozniej przedstawi kwitki.... jak ktos ma mozliwosc to polecam aby samemu kupowac materialy - ja tak w wiekszosci robilem i mialem wszytsko pod kontrola... pozdrawiam warto postarac sie i kupowac materialy osobiscie bo zakladajac ze wykonawca bedzie uczciwy to zawsze moze cos ukrecic, budowa to wielkie przedsiewziecie- warto to kontrolowac zeby nie pojsc z torbami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Akrimka 24.02.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dziękuję za wasze sugestie. Casting trwa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZUMI 24.02.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Czy zna ktoś sprawdzonego projektanta-architekta w rozsądnej cenie w okolicy Trójmiasta do wykonania projektu indywidulanego ?? Z góry dzięki za namiar Pozdr. Ja wykonywałam projekt indywidualny. Miałam swoją koncepcję, p. Architekt trochę mi pomogła ją zmodyfikować. Podpowiedziała co bedzie lepsze. I ogólnie wyszło nieźle. Pani architekt robi projekt, jej mąż konstrukcję. Więc nasze wszystkie pomysły na bieżąco kontrolował. Ogólnie jestem bardzo wymagajaca. Zwłaszcza że to drugi dom. Jesli chcesz moge ci przesłac namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pampers 24.02.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ponawiam temat Poszukuję pilnie taniego garażu blaszanego na plac budowy lub czegś podobnego, im bliżej Gdyni tym lepiej. Jeśli ktoś ma na zbyciucoś używanego proszę o info., najlepiej na priva Dzikęuję za ewentualne oferty i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pampers 24.02.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 I jeszcze jedno poszukuję równiez 150 sztuk stempli o długości nie mniej niz 2,7 m Może ktoś ma do odsprzedania. Proszę o ewentualne propozycje tj cena za szt. lokalizacje i jakis nr telefonu do kontaktu na priva pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pampers 24.02.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 nie 150 a 250 sztuk tych stempli potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldank 25.02.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 WitamPosiadam ponad 100 stempli w Wejherowie tel 728456743 po 2,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 25.02.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 czy ktos moze robil juz swiadectwo energetyczne? potrzebuje do odbioru, czy ktos moze polecic mi uczciwa osobe z uprawnieniami, ktora nie skroi mnie za papierek? bardzo brdzo prosze o pomoc w tej sprawie Podbijam, możecie kogoś polecić, kto zrobi w miarę tanio ten zbędny papier ? Nikt nie robił jeszcze ŚE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.02.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ponoć w necie robią nawet za 400 zł. A kolega z Gdańska musi zabecalować 1300 (na razie wpłacił zaliczkę). Zdaje się, że na wymianie doświadczeń w tematach o śe są dane o wykonawcach i cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senor_crisi 25.02.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Witam, czy ktoś z Was instalował samemu przydomowa oczyszczalnie ścieków?Jeśli tak to czy jest to trudne? I drugie pytanie: gdzie kupowaliście takowe cudo? pozdrawiam c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan812 25.02.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Swiadectwo energetyczne http://www.allegro.pl/item563041132_swiadectwo_energetyczne_swiadectwa_energetyczne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigg 25.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 tanio sprzedam:- ok 200 sztuk stempli (różnej długości, od 2,7 do 3,0)- 17 palet silki (765 sztuk) E24 pełna - dowóz w okolicach Kolbud gratis Szczegóły na priv, pozdrawiam, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 26.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 czy ktos moze robil juz swiadectwo energetyczne? potrzebuje do odbioru, czy ktos moze polecic mi uczciwa osobe z uprawnieniami, ktora nie skroi mnie za papierek? bardzo brdzo prosze o pomoc w tej sprawie Podbijam, możecie kogoś polecić, kto zrobi w miarę tanio ten zbędny papier ? Nikt nie robił jeszcze ŚE ? Znalazłem na stronie http://www.chwaszczyno.com: Zajmujemy się wykonywaniem świadectw charakterystyki energetycznej budynków (certyfikaty energetyczne) Od 1.01.2009, zgodnie z nowelizacją Prawa Budowlanego, świadectwa są obowiązkowe do uzyskania zgody na użytkowanie budynków. http://www.energoaudit.pl tel. kom. 728-727-804 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 26.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ok dzięki, w necie pełno jest ogłoszeń, pytanie było czy ktoś już robił i za ile. W Trójmieście za domek wołają 1200 zł. To dużo, tym bardziej że ten dokument nie jest do niczego potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 28.02.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witam, czy ktoś z Was instalował samemu przydomowa oczyszczalnie ścieków? Jeśli tak to czy jest to trudne? I drugie pytanie: gdzie kupowaliście takowe cudo? pozdrawiam c Kupic mozna w hurtowni bud. Sam nie montowlwem, ale wynajalem 3 gosci do zrobienia wykopu (drenazowa oczyszczalnia), rozlozenia rur,kamykow nastepnie fizelina, czy jak to sie nazywa ta tkanina i zasypania ziemia. Instrukcja montazu zalaczona do oczyszczalni- dl. rur, odstepy miedzy nitkami itd.Kamyki mialem ze zwirowni, o ile sie nie myle to 3 tony. Juz niewiele pamietam, bylo to 5 lat temu, ale pogladowo to tak wyglada. No i druga odpowied: nie jest to trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.03.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Andrzej - jechałem k. Ciebie i miałem mały, obiecany czteropaczek, ale zgubiłem się - któryż to Twój domek...? Ten pierwszy od Góry czy drugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda-ja 03.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 witamgdzie mogę w trójmieście zakupić (oczywiście w "logicznej" cenie) parapety wewnętrzne z konglomeratu lub z drewna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 03.03.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Andrzej - jechałem k. Ciebie i miałem mały, obiecany czteropaczek, ale zgubiłem się - któryż to Twój domek...? Ten pierwszy od Góry czy drugi? Na osiedlu za szkola, pierwszy skret w lewo. Jest z brazowa dachowka-tylko ja mam tu w tym kolorze wiec latwo go znalezc. Nr 8. Zapraszam, ale rzadko bywam w domu, wiec proponuje maila wczesniej, no ale malzonke mam bardzo mila, wiec na pewno ugosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.03.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 W sensie, że wiem m.w. który to - ale ten żółtawy czy bardziej szary?Z butlą BP? Co do gościny serdeczne dzięki, ale ja tam "przelatam" wyłącznie służbowo . Jutro z rańca muszę podjechać na chwilkę to zostawie pod drzwiami . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts