Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam,

roboty ziemne - dostałam kontakt do pana ze smęgorzewa - cena usunięcia ziemi z korzeniami + wywózka tego = 130 zł za 1 h

czy to jest noramalna cena?

będę wdzięczna za odpowiedź

pozdrawiam iwona

mysle ze dosc tanio liczac prace koparki 80 pln +100 za wywrotke kwota 130 jest bardzo atrakcyjna

Ja placilem tydzien temu za prace koparki 16godz + wywrotka ok 10 godz 2700pln ale po negocjacjach i z tym ze operatorem i koparki i wywrotki byla jedna osoba

pozdrawiam daro31ie :wink:

witam

Na bialej liscie są polecani głównie wykonawcy.

Czy ktoś ma jakies składy czy hurtownie ,w których się zaopatruje lub zaopatrywał ,a są godne polecenia i z których był zadowolony ?

pozdrawiam

Zależy gdzie budujesz. Ja korzystałam z malutkiej hurtowni w Pępowie. W zasadzie całą budowę mi zaopatrywali. Jestem zadowolona. Właściciele skłonni do negocjacji, transport na czas i za darmo do iluś-tam kilometrów. My budujemy w Baninie, więc mieliśmy go za darmo. Ceny zawsze sprawdzałam w innych hurtowniach i jeśli coś znalazłam taniej gdzie indziej, to mówiłam jak jest i zawsze udawało się cenę wynegocjowac. Tel. 058 684 91 32 .

Pozdrawiam :p

witam

Na bialej liscie są polecani głównie wykonawcy.

Czy ktoś ma jakies składy czy hurtownie ,w których się zaopatruje lub zaopatrywał ,a są godne polecenia i z których był zadowolony ?

pozdrawiam

Ja polecam:

- STW, Pruszcz Gdański

http://www.zumi.pl/1362448,Spoldzielnia_Transportu_Wiejskiego_w_Gdansku,Pruszcz_Gdanski,firma.html

- PATOKA, Lublewo

http://katalog.pf.pl/Lublewo/Patoka-PHU-F5605638G0B5835-m19.html

poszukuje namiarow na firme sprzedajaca blaszaki. A moze ktos bedzie mial uzywana.chetnie kupie.potrzebuje od maja.pozdrawiam i z gory dziekuje

A te blaszaki to pod co, jesli np.na trzymanie materialow i narzedzi to skontaktuj sie z

Michał Magdziarz,

tel. (+48 58) 663 00 79, fax (+48 58) 663 03 61, kom. (+48) 607 806 013

[email protected]

W razie czego mozesz powolac sie na forum i na mnie(raffran).

Witam wszystkich dawnych i nowych forumowiczow. Jesli ktos z Was nie mialby pomyslu na to, kto ma mu wykonać świadectwo energetyczne dla domu lub potrzebowal kierownika robot elektrycznych (uprawnienia budowlane elektryczne bez ograniczn do projektowania i nadzoru) - moze skontaktować się z moim mezem - tel 501 441 198.

A poza tym to:

Radosnych, zielonych, jajecznych, pogodnych, rodzinnych świąt :)