Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kwadratowe beczki z plastiku(1000litrów).Uzbrojone dookoła w metalową krate.Dokładnych rozmiarów nie znam ponieważ akurat teraz jest na budowie.

Jeśli są niezbyt zniszczone tzn. całe i nie po jakims oleju, to taką beczkę w stelażu bym jedna kupil jesli nie byloby zbyt drogo.

Zapinam przyczepke i jade.

Beczki plastikowe zakupione - 100l za 15zł za sztukę :D

Beczka metalowa 200l zakupiona za 15zł :D

Zbiornik na wodę w stelażu 1000l zakupiony za 50zł :D

A gdzie kupic taki zbiornik na wode w stelazu za 50 zl albo raczej od kogo?

Hihi od pani z forum :D

Pytałam się o takie rzeczy, pisałam że nie mam wody, to mnie jedna forumowiczka wsparła.

Zbiornik oczywiście nie jest nowy, był używany u nich na budowie, a teraz będzie u nas.

Na allegro są takie zbiorniki, możesz poszukać też w anonsach, często jest taniej.

Sprzedam garaż blaszany. Stan ogólny dobry. Nie zapewniam transportu. Cena wywoławcza 700zł. Jak jest ktoś zainteresowany to prosze pisac na e-maila [email protected] Garaż stoi w Gdyni Obłuże. Posiadam również bloczki gazobeton 24x24x59 pozostałości po budowie ok. 100 szt. Cena 7zł/szt. Bloczki są w Rumi więc najlepiej jakby osoba zainteresowana też była z Rumi wtedy dowioze je na miejsce budowy.

Witam!

Poszukuje do ogrodu dla dziecka huśtawki ze zjeżdżalnią, domku i tym podobnych atrakcji. Chciałabym, aby były to rzeczy z drewna. Gdzie kupowaliście takie atrakcje do swoich ogrodów? W marketach budowlanych pojawiły się pojedyncze modele huśtawek, ale może kojarzycie inne miejsca gdzie jest większy wybór tego typu rzeczy?

My kupowaliśmy w Gdyni przy Wielkopolskiej. Dobra jakość.

http://www.mrowka.gda.pl/zabawki.htm

Gdzie kupię kominy Shiedla w rozsądnej cenie?

Gdzie zamówić beton z gruchy w okolicach Wejherowa?

beton kupisz w takich firmach jak:

- wakoz beton (z Luzina) - /maja chyba jeden z lepszych/

- oltrans (z Mrzezina)

- jubet (z Bolszewa) - /kiedys jak sie interesowałem, to slyszalem ze jakosc nie była najwyzsza/

- tomi (z Gdyni)

aktualnych cen nie znam - trzeba podzwonic i popytac.