emes14 07.07.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Poszukuję ekipy do podłączenia i zabudowania kominka z półokrągłą szybą, rozsądnej cenowo, za wszelkie namiary z góry dzięki! Aha dodam, że rozprowadzenie ciepłego powietrza jest już wykonane, teraz tylko to podłączyć zgodnie ze sztuką i obudować. pozdrawiam Poza tym może ktoś podzieli się swoim rozwiązaniem na zbieranie deszczówki, jak to się sprawdza? ile kosztuje? jeszcze raz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 07.07.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Poszukuję ekipy do podłączenia i zabudowania kominka z półokrągłą szybą, rozsądnej cenowo, za wszelkie namiary z góry dzięki! Aha dodam, że rozprowadzenie ciepłego powietrza jest już wykonane, teraz tylko to podłączyć zgodnie ze sztuką i obudować. pozdrawiam................. Moge polecic goscia od kominkow. Adam K. 0885 968 210 z Sopotu. Stawial nam kominek, robil cala jego zabudowe ,a takze stawial grill razem z wedzarnia. Wszystko wedlug naszego projektu. Robi wedlug projektu inwestora, ale i rowniez pomoze go zaprojektowac, pomoze w doborze materialow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 08.07.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Poszukuję ekipy do podłączenia i zabudowania kominka z półokrągłą szybą, rozsądnej cenowo, za wszelkie namiary z góry dzięki! Aha dodam, że rozprowadzenie ciepłego powietrza jest już wykonane, teraz tylko to podłączyć zgodnie ze sztuką i obudować. pozdrawiam................. Moge polecic goscia od kominkow. Adam K. 0885 968 210 z Sopotu. Stawial nam kominek, robil cala jego zabudowe ,a takze stawial grill razem z wedzarnia. Wszystko wedlug naszego projektu. Robi wedlug projektu inwestora, ale i rowniez pomoze go zaprojektowac, pomoze w doborze materialow. Możesz się zamiesić fotki grilla oraz cenę ? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 08.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Z fotkami grilla trzeba jeszcze troche poczekac poniewaz dopiero bede wykanczac komin i oblaza go kamieniem. Grill bowiem jest na scianie budynku na wspolnym (podwojnym) kominie od kominkia. A trzeba tez jeszcze popracowac nad rusztem wiec potrwa to troche. Jak nie masz daleko i znajdziesz czas mozesz podjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomka 08.07.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Czy ktoś jeszcze może polecić dach wykonywany przez dekarzy z firmy AMBIT (materiał stamtąd też)? Mają ciekawą ofertę cenową, natomiast nie chcę oszczędzać na jakości Rozmawialiśmy też z ludźmi z Tartaku w Sulęczynie, nasz kierbud widział robotę ich dekarzy, ale materiał mają sporo droższy... A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.07.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Czy ktoś jeszcze może polecić dach wykonywany przez dekarzy z firmy AMBIT (materiał stamtąd też)? Mają ciekawą ofertę cenową, natomiast nie chcę oszczędzać na jakości Rozmawialiśmy też z ludźmi z Tartaku w Sulęczynie, nasz kierbud widział robotę ich dekarzy, ale materiał mają sporo droższy... A. Czy wycenę w Sulęczynie robił szef czy handlowiec - Darek? Ja sobie chwalę współpracę z Nimi, a ceny zimą dawali najlepsze, chociaż ciężko mi porównać z Ambitem, bo tam mnie olali i przez trzy tygodnie nie potrafili zrobić wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.07.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Czy ktoś jeszcze może polecić dach wykonywany przez dekarzy z firmy AMBIT (materiał stamtąd też)? Mają ciekawą ofertę cenową, natomiast nie chcę oszczędzać na jakości Rozmawialiśmy też z ludźmi z Tartaku w Sulęczynie, nasz kierbud widział robotę ich dekarzy, ale materiał mają sporo droższy... A. Z Ambitu braliśmy cały materiał na dach i polecam. Delarzy polecałam na Białej Liście, sprawdź namiary. To jedyna ekipa, z której byliśmy 100% zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
castorp 08.07.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Szukam dostawców, od których mógłbym kupić niedrogo i dobrej jakości:1) podbitkę dachową PCV, 2) siatkę ogrodzeniową powlekaną PCV i furtkę3) kostkę brukową. Szukam też firmy, która posiada zagęszczarkę, solidnie i niedrogo wykona zabruk na podjeździe do garażu.Jak ktoś ma jakieś namiary, będę wdzięczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 08.07.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam Zwracam sie do was z zapytaniem czy znacie może jakąś w miare solidną i niedrogą ekipę budowlaną gdzieś z okolicy żukowa . Bede startował niebawem z budową domku letniskowo -mieszkalnego -68m2 w miejscowości sitno za żukowem . Dziękuję z góry .Pozdrawiam email ; [email protected] A ja bardzo polecam firmę Zet-Bud , www: http://zet-bud.pl/. Własnie skończyli nam budowę domu do stany surowego zamkniętego - także konstrukcja dachu. Jestesmy zadowoleni - chłopaki bardzo pracowite, uczciwe i słowne. Pracują z głową i nie trzeba trzy razy powtarzać, ani pokazywać palcem. Na budowie porządek. Na jesień mają nam robić jeszcze ocieplenie i elewację - to napiszą jak poszło. Robią jeszcze wykończeniówkę ,ale na ten temat nie mam jeszcze zdania - może pochwalę później. Naprawdę polecam, jakby co to mogę przesłać kilka fotek z budowy na maila. A co do ceny - to skóry nie zadrą i można się dogać - raczej cena normalna za porządną robotę, ale zawsze może być niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz1719504615 09.07.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam wszystkich.Mam wielką prośbę czy moze mi ktoś polecić dobrych i stosunkowo niedrogich tynkarzy z okolic Wejherowa. Interesują mnie tynki wewnętrzne cementowo- wapienne. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia7922 09.07.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Kochani jeśli ktoś z was posiada namiary na osobę zajmującą się badaniami geologicznymi to bardzo proszę o numer telefonu.Pozdrawiam gusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L_Zappa 10.07.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Kochani jeśli ktoś z was posiada namiary na osobę zajmującą się badaniami geologicznymi to bardzo proszę o numer telefonu.Pozdrawiam gusia. polecam przejrzeć forum, już było omawiane firma GEO-DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomka 10.07.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Czy ktoś jeszcze może polecić dach wykonywany przez dekarzy z firmy AMBIT (materiał stamtąd też)? Mają ciekawą ofertę cenową, natomiast nie chcę oszczędzać na jakości Rozmawialiśmy też z ludźmi z Tartaku w Sulęczynie, nasz kierbud widział robotę ich dekarzy, ale materiał mają sporo droższy... A. Czy wycenę w Sulęczynie robił szef czy handlowiec - Darek? Ja sobie chwalę współpracę z Nimi, a ceny zimą dawali najlepsze, chociaż ciężko mi porównać z Ambitem, bo tam mnie olali i przez trzy tygodnie nie potrafili zrobić wyceny Kolejną wycenę to chyba już p. Rafał... Rozumiem, że ma to znaczenie - cenowo czy też pod wzgl. jakości oferty nie wiem, na kogo się zdecydować, bo ceny w ofercie teraz podobne mają. Robili Tobie dach? Która ekipa? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.07.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 U mnie robiła ekipa Krzysztofa Białka, która współpracuje z tym Tartakiem. Trzech młodych chłopaków, bardzo sprawnie pracujących i nie kombinujących jak zarobić, żeby się nie narobić. Jestem bardzo zadowolony. U mnie robili przy naprawdę paskudnej pogodzie, a mimo to nie szli na skróty. Kierownik też był zadowolony i nie miał żadnych uwag co do ich pracy. Jestem z Nimi umówiony na drobne poprawki i nie marudzili, że nie mają czasu itp. Robili konstrukcję i kładli dachówki. Teraz będą robili instalację odgromową. Ja polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomka 10.07.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 To i odgromówkę robią? No proszę... Jeśli można spytać - jaki koszt? Bo to chyba nietania rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.07.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 To i odgromówkę robią? No proszę... Jeśli można spytać - jaki koszt? Bo to chyba nietania rzecz Czego koszt? Dachu czy odgromówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Słomka 10.07.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Sorki, zakręcona jestem Chodzi o koszt odgromówki, ale i o dach mogę spytać (ew. porównać cenę, jak dalej negocjować, etc.)... W razie czego - na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.07.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Sorki, zakręcona jestem Chodzi o koszt odgromówki, ale i o dach mogę spytać (ew. porównać cenę, jak dalej negocjować, etc.)... W razie czego - na priv? Kosztu dachu chyba nie ma sensu porównywać bo każdy dach jest inny. U mnie prosty dwuspadowy, więc stosunkowo łatwy i mało odpadu jeśli chodzi o dachówkę. Koszt odgromówki na dachu to około 1500zł z robocizną, więc chyba nie aż tak dużo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzipBudowniczy 10.07.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 witajcie, po wykonczeniowce zostaly mi panele QuickStep, cale 7 opakowan, nieotwieranych, seria Quadra, kolor Palermo UF407, nadaja sie na ogrzewanie podlogowe. moze ktos bylby chetny? http://www.panele-podlogowe.eu/zdjecia/373.jpg Długość : 39,6 cm Szerokość : 39,6 cm Grubość : 8 mm1 opakowanie : 10 płytek - 1,5682 m2 Wszystkie 4 krawędzie nowych płytek z naturalnego kamienia są delikatnie fazowane. Płytki te można łączyć z podłogami z serii Quick-Step Elegance, co oznacza, że możliwa jest cała gama różnorodnych kombinacji. jesli ktos jest chetny to prosze o kontakt na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bookman 11.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Witam wszystkich, Niedługo ruszamy z budową naszego domku. W związku z tym mam pytanie. Może ma ktoś z was do odsprzedania skrzynkę elektryczną (prowizorkę) na budowę. A może wiecie gdzie można dostać taką rzecz w miarę tanio. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts