michalus 29.05.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 olmiś ten zestaw kosztuje ok 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 I mruga!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.05.2003 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Do Zbyszka a czemu takie małe robisz te oczka, u mnie mają one zastąpić lukarnę i dać światło do pokoju dzieci, ale np. w pachu od strony wejścia daję dodatkowo okno połaciowe bo mam cofnięty garaż i załamanie dachu to na tym właśnie załamaniu montuję połaciówkę,co do blachy miedzianej ..bez przesady kosciół to ja mam w poblizu..ha.ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.05.2003 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Czy Von Muller ma swoję stronę albo czy mozesz podać jakieś inne namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.05.2003 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Buduję takie małe okna bo takie mam w planach (tu oczywiście można by zapytać dlaczego tych planów nie zmieniłem ). Dwa okna stanowią podświetlenie dwóch łazienek. Trzecie okno podświetla pomieszczenie nad garażem, ale są tam jeszcze dwa okna połaciowe. Odnoszę wrażenie, że w moim projekcie wole oczka pełnią jedynie funkcje dekoracyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 29.05.2003 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Tola, zajrzyj http://www.dachowki.von-mueller.pl Ja pisałem maila do ich doradcy technicznego(namiary na stronach). W poniedziałek mam dostać więcej informacji. Co do ceny, to nie wiem jeszcze ile to kosztuje, ale przypuszczam, że i tak taniej niż z karpiówki. A dach mam 300m2.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts