Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W WIESIOŁKACH CMyK-a

Recommended Posts

• Odpowiedzi 90
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...

te kotki sa sliczne.moja kumpelka ma i nasz synek go uwielbia.mimo ze moj dawid jest malutki - ma 13 miesiecy, to nie robi mu krzywdy.a ten kot nawet pazurka nie wystawi.znosi wszystko z przymruzeniem oka.widzialam jak inne dzieci go tarmosily.ja namawiam mojego meza,ale on woli pieski.wiec postanowilam ze juz w polsce sobie takiego sprawimy.a czy one drogie sa??tu bym miala za darmo,ale potem samolotem bym sie bala go transportowac.

sliczniutki kicia.

pozdrawiam

te kotki sa sliczne.moja kumpelka ma i nasz synek go uwielbia.mimo ze moj dawid jest malutki - ma 13 miesiecy, to nie robi mu krzywdy.a ten kot nawet pazurka nie wystawi.znosi wszystko z przymruzeniem oka.widzialam jak inne dzieci go tarmosily.ja namawiam mojego meza,ale on woli pieski.wiec postanowilam ze juz w polsce sobie takiego sprawimy.a czy one drogie sa??tu bym miala za darmo,ale potem samolotem bym sie bala go transportowac.

sliczniutki kicia.

pozdrawiam

Rasa rosyjska niebieska ma właśnie bardzo łagodny charakter, przywiązują się bardzo do swoich opiekunów, wykazują bardzo wiele cierpliwości w stosunku do dzieci :D

Cena kotów dochodzi nawet do 1500zł w Polsce. Niestety. :-?

nasza kotka to prezent w sumie juz na samym poczatku zalozylismy ze bedziemy mieli kota oraz psa. Kota mamy ze wzgledu na gryzonie ktorych na szczescie nie ma obecnie (a w kolo troche pola jest). Przyznaje ze nie znam sie na kotach ale jak sie dzieci dowiedzialy ze istniej rasa blekitna to nie moglismy wybic im to z glowy - ciocia wyjawila im ten sekret :wink:

Kotka na poczatku byla troche dzika a nawet gryzla gdy gladzilo sie ja po brzuchu. Obecnie juz nie gryzie jest bardzo towarzyska gdzie my tam i ona sie zjawia i zaraz kladzie sie na kolanach. Nazwalem to upierdliwoscia bo staje sie to troche meczace bo nie mozna nawet spokojnie zjesc sniadania a juz kotka wpada na kolana i mruczy. Ostanio sfiksowala i nosi rozne rzeczy w pysku i miauczy niesamowicie. Myslelismy ze marzec sie zbliza wiec wiadomo :roll: ale jest troche za mloda ma 5 miesiecy. Mielismy juz koty ale zaden tak sie nie zachowywal.

Dzis zaczalem troche czytac w necie o tych kotach i napatrzylem sie na zdjecia rzeczywiscie sa piekne.

CMyK

a czy one drogie sa??tu bym miala za darmo,ale potem samolotem bym sie bala go transportowac.

sliczniutki kicia.

pozdrawiam

pozwolcie ze sie wtrace, aga1401 nie przywoz drzewa do lasu, slicznego kota (czy psa) nie trzeba kupowac, rozejrzyjcie sie na stronach adopcyjnych, wiele kocich i psich pieknosci, w roznym wieku, czeka na dom

CMYK, mam pytanie, jaka masz calkowita szerokosc drzwi wejsciowych, a jakie jest swiatlo przejscia? dzieki za odpowiedz

• 4 weeks później...