norbert1000 29.01.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Witam wszystkich.Poszukuję firmy do postawienia domu- http://www.archi-projekt.com.pl/projekt.php?id=108 w policach.Może ktoś mi poleci firmę.Jaki będzie koszt w przybliżeniu?Działka jest z przyłączeniami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 05.02.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cześć Norbert czy ty budujesz się w Policach ?. Możesz napisać w którym miejscu ?, ja mam działkę na brzoskwiniowej za wiaduktem. Ja narazie robię przymiarki do projektu więc firmy nie szukałem , ale zapraszam do Grup Budujących do grupy szczecińśkiej tam na pewno dostaniesz kilka namiarów na firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielinski 28.02.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 polecam dobra firme z polic 507-217-591 Heniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts