trobe 29.01.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Jestem na etapie, kiedy trudno zmienic założenia projektowe. Wymarzyłam sobie kominek dwustronny w centrum salonu a teraz słyszę, że to fatalne rozwiązane, bo...Czekam na opinie Was - użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 29.01.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Witam. Kapitalne położenie kominka. Daje takie możliwości aranżacyjne i pole do popisu dla każdego architekta że tylko pozazdrościć. Tym bardziej że zdarza się niezmiernie żadko - dzięki temu będziesz miał całkiem inny kominek niż wszyscy Twoi znajomi Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cora 29.01.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Tutaj jest taka ciekawa wizualizacja wnętrza gdzie kominek jest umieszczony w centrum salono-jadalnio-kuchni http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=242&opcja=wnetrza raczej nie widzę problemów w takim układzie kominka....wygląda to interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.01.2007 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam. Kapitalne położenie kominka. Daje takie możliwości aranżacyjne i pole do popisu dla każdego architekta że tylko pozazdrościć. Tym bardziej że zdarza się niezmiernie żadko - dzięki temu będziesz miał całkiem inny kominek niż wszyscy Twoi znajomi Pozdrawiam. Forest, ja właśnie obie taki wymarzyłam. Trochę jednak zaniepokoiła mnie opinia, że będzie problem z wyczystką (śmietnik w salonie). Zaczęło się od znajomej, której jakaś-tam-koleżanka po 2 latach użytkowania takiego kominka zrobiła remont i przemieściła (?) go w inne miejsce, bo ... No właśnie, co może byc prawdziwym problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.01.2007 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Tutaj jest taka ciekawa wizualizacja wnętrza gdzie kominek jest umieszczony w centrum salono-jadalnio-kuchni http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=242&opcja=wnetrza raczej nie widzę problemów w takim układzie kominka....wygląda to interesująco. Dzięki, kiedyś myślałam o tym projekcie ale dom przekraczał dozwoloną na moim terenie wysokośc. To niezupełnie ta sama sytuacja. U mnie kominek będzie stał autentycznie solo i chcę, żeby był dwustronny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 30.01.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Jestem na etapie, kiedy trudno zmienic założenia projektowe. Wymarzyłam sobie kominek dwustronny w centrum salonu a teraz słyszę, że to fatalne rozwiązane, bo... Czekam na opinie Was - użytkowników. kto Ci tak powiedział? Niech zamilknie, bo nie wie co mowi;-). Przyjedz do nas:-). Zobaczysz dwustronny kominek w centrum parteru - wygląda super (to nasza zupełnie subiektywna ocena;-). Nie ma problemu z czyszczeniem. o sprawach technicznych z przyjemnoscia opowie Ci mąż - PeterZ:-). ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.01.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Hej Ja będę mieć też kominek dwustronny, z jednej strony bedzie w salonie a z drugiej w jadalni i kuchni. Nie moge sie doczekac , wlasnie zamawiam to cudo. U Ulanki nie byłam, ale gdyby ten Szczecin był bliżej już bym sie przy jej kominku grzała Ja pierwszy raz widziałam taki kominek live w salonie na srodku, dzielił go na czesc TV i czesc biblioteczną. Super sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.01.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Ulanka -a możesz wrzucić zdjęcie? wg mnie jedyny problem dwu, trzystronnie szklonego kominka to, wyższa cena i nic więcej. sama mam zaplanowany taki i tylko cena mnie narazie powstrzymuje przed realizacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.01.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Ulanka -a możesz wrzucić zdjęcie? wg mnie jedyny problem dwu, trzystronnie szklonego kominka to, wyższa cena i nic więcej. sama mam zaplanowany taki i tylko cena mnie narazie powstrzymuje przed realizacją. można znalezc kominki w przyzwoitej cenie tylko pytanie jaka to jest ta przyzwoita cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.01.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 My mamy kominek na środku , w dodatku trójstronnie przeszklony . Ogień widać jak się wchodzi do domu , w salonie , w kuchni i jadalni . Największe wrażenie robi właśnie to że wchodząc do nas goście są cieplutko witani http://img214.imageshack.us/img214/2039/dominarty107fv2.jpg To jest widok z jadalni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.01.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 o cosik taki chciałabym jak Maxtorka http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/0/4/8/10186640_d.jpg kominek stanąłby patrząc na komin/słup po lewej stronie między salonikiem a kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 30.01.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Ulanka -a możesz wrzucić zdjęcie? wg mnie jedyny problem dwu, trzystronnie szklonego kominka to, wyższa cena i nic więcej. sama mam zaplanowany taki i tylko cena mnie narazie powstrzymuje przed realizacją. nasz kominek na razie nie wyglada;-) ciagle czekamy na skonczenie obudowy. Co prawda strona kuchenna juz jest obudowana (pasek trawertynu i blacha - nie mam zdjecia) ale nie pomalowana, strona salonowa wciaz w wersji demo i brakuje wykonczenia trzeciej sciany 0 mam tam byc lampa od sufitu do podlogi. jak napisalam w wersji demo wyglada to tak: http://ulaz.wrota.net/dudek/008/images/0137.JPG to strona kuchenna i tak: http://ulaz.wrota.net/dudek/008/images/0158.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 30.01.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 aha, prosze mi powiedziec, co zle robie wstawiajac zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.01.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 to ja zlikwiduję zdjęcia co by sie nie powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.01.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 i tu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.01.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Pozwoliłam sobie Ciebie wyręczyć Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 30.01.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Pozwoliłam sobie Ciebie wyręczyć Bardzo ładnie dziekuję dzióbek:-) i dziękuję malmuc - za instrikcję - w końcu zrozumiałam - ze mną trzeba tak łopatologidznie:-) ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.01.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi. Maxtorka, kominek super! Zastanawiałam się nad panoramicznym w podobnej wersji ale cena mnie powala na kolana. Chyba, że poczekam na cudowny przypływ gotówki. Ulanka, ja w ogóle chcę się do Was wprosic, żeby obejrzec cały dom. Jestem bardzo ciekawa. A'propos, jakie macie wkłady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.01.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ulanka - już jest ślicznie, mnie się podoba. ok idę zbierać kasę na kominek dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 31.01.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi. Maxtorka, kominek super! Zastanawiałam się nad panoramicznym w podobnej wersji ale cena mnie powala na kolana. Chyba, że poczekam na cudowny przypływ gotówki. Ulanka, ja w ogóle chcę się do Was wprosic, żeby obejrzec cały dom. Jestem bardzo ciekawa. A'propos, jakie macie wkłady? my mamy Aristo. Trobe - zapraszamy - mamy dobrą kawe:-) ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts