KW100 29.01.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 raz, dwa, trzy - próba spraju działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KW100 30.01.2007 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 31.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Noo! To będę pierwszy. Jak już gdzieś pisałem Twój domek bardzo mi się podoba, bo metrażowo jest podobny do mojego!!! Hy hy. Taki żarcik, ale szczerze mówię - domek ładny. Widziałem też, że pierwsze prace wykonane solidnie. Będę zaglądał do Twojego dziennika, bo jak wiadomo z innych wątków mamy parę wspólnych tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.02.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam:) Domek bardzo ładny - z serii "stodółkowej" . Mój też miał być mały i prosty, nawet na samym początku wybraliśmy bardzo podobny projekt, ale z biegiem czasu "ciutkę" się rozrósł - choć jego "stodółkowatość" została . Gratuluję szybkiej decyzji w sprawie fundamentów, no i odwagi, bo jak wiemy pogoda lubi płatać figle . Wszystkiego dobrego! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 15.02.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Podziwiam, podziwiam i okolica wydaje mi się znana. Czy to może Dolny Śląsk? Powodzenia w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KW100 15.02.2007 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Podziwiam, podziwiam i okolica wydaje mi się znana. Czy to może Dolny Śląsk? Powodzenia w budowaniu. Pomorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 16.02.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Tez piknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 06.03.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witaj, sytuacja nie do pozazdroszczenia! Narazili Cie na dodatkowe koszty, o zszarganych nerwach nie wspomnę! Też bym dostała szału jakby mi tak zrobili z moim materiałem! A swoją drogą ciekawe czy moim potorhermem tak nie obracają sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KW100 06.03.2007 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witaj, sytuacja nie do pozazdroszczenia! Narazili Cie na dodatkowe koszty, o zszarganych nerwach nie wspomnę! Też bym dostała szału jakby mi tak zrobili z moim materiałem! A swoją drogą ciekawe czy moim potorhermem tak nie obracają sobie Jak cos masz zakupione juz i leży w depozycie to dopytuj sie o to od czasu do czasu, taka jest moja rada po doswiadczeniach z ostatnich dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 06.03.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Cześć. Niezłe jaja z tym BK. A odnośnie dachówek i cen. Tak dla porówania. Mój dach ma (chyba, bo juz zapomniałem) prawie 140mkw. Sześć okien połaciowych Fakro, dachówki Prodach. Razem brutto 11900. Bez rynien. Same dachówki trochę ponad 6 patyków. Ta podwyżka od 1 marca - coś średnio w to wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KW100 07.03.2007 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Cześć. Niezłe jaja z tym BK. A odnośnie dachówek i cen. Tak dla porówania. Mój dach ma (chyba, bo juz zapomniałem) prawie 140mkw. Sześć okien połaciowych Fakro, dachówki Prodach. Razem brutto 11900. Bez rynien. Same dachówki trochę ponad 6 patyków. Ta podwyżka od 1 marca - coś średnio w to wierzę Podobno Euronit poszedł jednak do góry. Tak wiec zaoszczędziłem. Mam nadzieje, ze nie będzie z tym numeru jak z BK. A co do BK, to w tym tygodniu będę miał dostawę nowego (z Solbetu) już na budowę. Jutro prawdopodobnie zrobią chudziaka no i następnie pojadą ze ścianami. Acha, no i strop juz jedzie do mnie na działkę - po tej akcji z BK wszystko co kupione biorę od razu na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDIX 16.03.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Pytałeś o sciankę kolankową. Nie pamiętam jaka jest w projekcie. Ja mam 92 cm teraz, czyli na gotowo i myślę że jest dobrze. Oczywiście mozna zrobić wyzszą ścianka kolankowa, jak komu pasuje, ale zmienia się proporcja domu i wygląda szpetniej. Ponadto przy wyższej ściance kolankowej niekorzystniejsze też są siły od parcia dachu i trzeba o tym pamiętać, aby wykonać dodatkowe kotwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 28.03.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Podobno Euronit poszedł jednak do góry. Tak wiec zaoszczędziłem. Mam nadzieje, ze nie będzie z tym numeru jak z BK. (...) Również mam taką nadzieję W każdym bądź razie na pewno nie będzie "wielokrotnie obracany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts