jezzmam 29.01.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 szukam i szukam i znaleźć nie mogę bom ,albo ślepa,albo nie dowidzę,ale szukam tematu o wnękach,wnękusiach,półeczkach w ścianie takich jak to :http://www.kingasliwa.pl/wizualizacje/big/d10002.jpgi to:http://www.kingasliwa.pl/wizualizacje/big/220005.jpgalbo to:http://www.kingasliwa.pl/wizualizacje/big/a10003.jpg i to:http://www.kingasliwa.pl/wizualizacje/big/syp10000.jpghttp://www.kingasliwa.pl/wizualizacje/big/010000s.jpg z czym to się je?? jak to wykonać?? z jakich materiałów??czy jest to dobry pomysł?? Jeśli jest taki temat(a ja go nie znalazłam) to poproszę podać mi link do owego tematu a ten temat usunąć,żeby nie powielać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 29.01.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Taka zabudowa to z płyt g-k. Nic skomplikowanego, ale kurz sie zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.01.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 jezzmam, skąd jesteś? Gdzię budujesz ukochane M14?? Jak daleko jesteś z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 30.01.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Taka zabudowa to z płyt g-k. Nic skomplikowanego, ale kurz sie zbiera Potwierdzam Ale gdzie kurz się NIE zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 30.01.2007 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 jezzmam, skąd jesteś? Gdzię budujesz ukochane M14?? Jak daleko jesteś z budową? Ja jestem z podhala,działkę mam koło Krakowa,w tej chwili trwają formalności z pozwoleniem na budowę,projekt ----hmmm w tym domu zakochałam się od pierwszejo wejrzenia "M14 dom dla Ciebie" coś pięknego Myślałam jeszcze nad "Wakacyjnym" tylko żeby go powiększyć troszkę,ale na moją działkę w żaden sposób nie psaował wejście nie z tej strony co trzeba,taras tym bardziej bo taras jest koło wejścia. A wracając do tematu : bardzo podobają mi się takie wnęki bo ja nie lubię mebli i te wnękusie mają mi meble poniekąd zastąpić i półki na moje ukochane kwiatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 30.01.2007 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Taka zabudowa to z płyt g-k. Nic skomplikowanego, ale kurz sie zbiera Potwierdzam Ale gdzie kurz się NIE zbiera A ja mam do tego hodowlę psów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.01.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 takie półki tez będziemy robić, bo chcę mieć jak najmniej szafek. Zreszta wychodzi to o wiele taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arluka 30.01.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ja tez, ja też chcę takie !!!! Po prostu piękne, wprowadzają taki ład- nie lubię mebli. Martwię się tylko kto mi coś takiego zrobi i za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 30.01.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 a mnie sie takie półki wydaja bardzo oklepane, juz gdzies od 3 lat w co drugim magazynie wnetrzarskim sa prezentowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.01.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 mojave, jeśli są oklepane to po prostu ich u siebie nie rób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.01.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 mojave, jeśli są oklepane to po prostu ich u siebie nie rób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.01.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 kurcze, nie moge usunąć tego drugiego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 30.01.2007 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 A mnie się bardzo podobają i sobie zrobię,tylko ja bym wolała je zrobić tradycyjnie czyli wymurować,żeby kwiata tam włożyć czy cuś no żeby się to nie rozwaliło pod ciężarem. A mam jeszcze malutkie pytanko :gdzie mogę zapytać o pustaki cegły iiiii?? W jakim dziale?? kurka niby szukam a nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 30.01.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 oczywiście, że nie zrobię, wyrazilam tylko swoje zdanie Do założycilki wątku - o cegły itp. najlepiej pytac w wymianie doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 30.01.2007 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 oczywiście, że nie zrobię, wyrazilam tylko swoje zdanie Do założycilki wątku - o cegły itp. najlepiej pytac w wymianie doświadczeń Dzięki Mojave Czytam muratora już jakiś czas i musze Ci powiedzieć,że Twoja osoba bardzo mi sie podoba tzn. wypowiedzi itp.(czyżby pokrewna dusza??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 30.01.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Dzięki Mojave Czytam muratora już jakiś czas i musze Ci powiedzieć,że Twoja osoba bardzo mi sie podoba tzn. wypowiedzi itp.(czyżby pokrewna dusza??) Jezzmam - az mi sie cieplutko zrobiło Oj wychodzi, że lasa jestem na takie mile słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafgam 30.01.2007 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 A mnie się bardzo podobają i sobie zrobię,tylko ja bym wolała je zrobić tradycyjnie czyli wymurować,żeby kwiata tam włożyć czy cuś no żeby się to nie rozwaliło pod ciężarem. No właśnie, mam tę samą obawę, bo chcę tam umieścić książki - towar dość ciężki. Zastanawiam się czy nie wykonać półek z drewna i wkomponować we wnęki - ale jak je podeprzeć? rafgam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.01.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Mojave, ale ja Cię nie potępiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts