iks_75 30.01.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Co myślicie o takim położeniu? Rozkład łazienki sugeruje nam właśnie takie rozwiązanie. Jednak troszkę się go obawiam, ponieważ wydaje mi się, że niezbyt przyjemne jest mycie zębów, nachylanie się nad zlewem i zaraz obok kibelek. Przesadzam? Czy macie tak u siebie? A może wcale nie macie takich odczuć? Oczywiście odległość pomiedzy oboma urządzeniami będzie rozsądna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 30.01.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 No jesli dba sie o czystosc to jedyny zapach jaki sie unosi wokol wc to mila mgielka jakiegos odswiezacza i innych srodkow czystosci...Ja mam dosc blisko wucecik od umywalki, jest on caly czas zamkniety i oczywiscie czysty, wiec nie czuje zadnego dyskomfortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cora 30.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Zgadzam się Mufką w 100%. Obecnie uzytkuję łazienke z takim rozkładem, gdzie sedes jest tuż obok umywalki. O żadnych nieprzyjemnych zapachach nie ma mowy, deska klozetowa jest i tak wciąż opuszczona. Jednak gdy jest wybór, to wolałabym sedes w łazience ale za jakąś scianką lub we wnęce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 30.01.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 jesli masz mała lazienke to pewnie za bardzo nie masz wyjścia (takie rozwiązanie dość często mozna spotkać w mieszkaniach), ale jesli masz miejsce to lepiej nie dawać wc i umywalki obok siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 30.01.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 A ja mam obok siebie i nie widzę żadnego problemu. Kibelek czysty, sama go przecież szoruję, a poza tym do użytku rodziny, a nie toaleta publiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirror2 30.01.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mam małą łazienkę i w niej kolejno na jednej ścianie sprzęty: wanna, umywalka, sedes, wszystko praktycznie na styk. Nigdy nie przyszło mi do głowy to co Tobie. Zresztą myjemy zęby nad wanną, a nie nad umywalką, może dlatego? Oczywiście kibelek jest zawsze po użyciu zamykany i jest prawie jak w salonie. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.01.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 U mnie bedzie obok siebie co mi nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 31.01.2007 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jak masz kibelek obok umywalki, to można łatwo zamontować baterię bidetta, która jest bardzo wygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diablica102 31.01.2007 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 ja tez w swoim obecnie mieszkaniu mam takie rozwiązanie i jak padła odpowiedź wcześniej nic mi nie smierdzi bo dam o wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts