Gość 30.01.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 A jak pracownik tez będzie chciał mieć taki model rodziny?? To w tym mu już państwo pomoże, nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Już mi troszke przeszło, ale coraz trudniej mi to wszystko brać na humor. Nawet czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 30.01.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3884183.html jak ktoś potrafi to skomentować używając słów nie dających bana, to bardzo proszę... Wlasnie jestem po lekturze (zwykle omijam szerokim lukiem komentarze dotyczace polityki ale...) Wiadomo, ze to facet wymyslil, ktory nigdy nie bedzie mial okazji przekonac sie co to znaczy urodzic dziecko, o czworce juz nie mowie A ten ochlap 1000 zl to niby na waciki dla szanownej malzonki? Poza tym jak czytamy dalej wiecej bonusow powyzej 6 dzieci - wow to juz mala reproduktornia . Gratuluje pomyslowosci poslowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.01.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3884183.html jak ktoś potrafi to skomentować używając słów nie dających bana, to bardzo proszę... http://www.gifownik.pl/gify_12/3d/26.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 30.01.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 jak ktoś potrafi to skomentować używając słów nie dających bana, to bardzo proszę... Prosze bardzo, oto moja propozycja: Wuj piłce w zupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 30.01.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 podkarpacie ,zarobki przeciętnie 1200 plus 1000(jałmużna dla kobiet)podzielone przez 8 :dwoje rodziców i szescioro dzieci (co najmniej) równa się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 30.01.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 No dolicz te cholerne bilety do kina.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 30.01.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 i do kina darmowego i na basen ulgowy jet 20 kilosów jak je tam dowieźć a do teatru koło 60 kilo a wiecie ile bachor zjada po ulgowym basenie a ile zjada co najmniej szesciu bachorów ? pracującego tatusia by zjadły a potem samotna matka czyli patologia i z dopłat i darmoch różnych nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 30.01.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Interesuje mnie dzietnosc posła Piłki, ale nie mogę znależc info Bo dzietnosć wodzów PiSu znana jest powszechnie Mówisz i masz. Poseł Piłka - dzieci sztuk 1 (jeden). Źródło: Polsat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 30.01.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Dla tych, ktorzy uwazaja, ze glupota jest domena wylacznie polskich politykow - prosze: http://fakty.interia.pl/swiat/news/kobiety-maszynkami-do-rodzenia,863900,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 30.01.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 - Jeśli chcemy, aby rodzina była zdrowa moralnie, nie widzę możliwości, aby matka pracowała - argumentuje Anna Sobecka, posłanka niezrzeszona. Podobno ma 2 dzieci. I pomyśleć jakie to muszą być potwory. Biorąc oczywiście jej przebogatą karierę zawodową: - pracownik Szpitala Wojskowego w latach 1975 - 1987 - nauczyciel Medycznego Studium Zawodowego w Toruniu - w latach 1990 - 1994 dyrektor i dyrektor dydaktyczny tego Studium - I stopień specjalizacji z zakresu nauczania analityki medycznej - spiker Radia Maryja - instruktor Naturalnego Planowania Rodziny wg metody prof. J. Rotzera - konsultant w Poradni Rodzinnej przy Parafii Garnizonowej w Toruniu - Poseł na Sejm III i IV kadencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 - Jeśli chcemy, aby rodzina była zdrowa moralnie, nie widzę możliwości, aby matka pracowała - argumentuje Anna Sobecka, posłanka niezrzeszona. Podobno ma 2 dzieci. I pomyśleć jakie to muszą być potwory. Biorąc oczywiście jej przebogatą karierę zawodową: - pracownik Szpitala Wojskowego w latach 1975 - 1987 - nauczyciel Medycznego Studium Zawodowego w Toruniu - w latach 1990 - 1994 dyrektor i dyrektor dydaktyczny tego Studium - I stopień specjalizacji z zakresu nauczania analityki medycznej - spiker Radia Maryja - instruktor Naturalnego Planowania Rodziny wg metody prof. J. Rotzera - konsultant w Poradni Rodzinnej przy Parafii Garnizonowej w Toruniu - Poseł na Sejm III i IV kadencji Tak jakoś mi się kojarzy ten instruktor.... Może to przyjemność, a nie praca była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 - Jeśli chcemy, aby rodzina była zdrowa moralnie, nie widzę możliwości, aby matka pracowała - argumentuje Anna Sobecka, posłanka niezrzeszona. Podobno ma 2 dzieci. I pomyśleć jakie to muszą być potwory. Biorąc oczywiście jej przebogatą karierę zawodową: - pracownik Szpitala Wojskowego w latach 1975 - 1987 - nauczyciel Medycznego Studium Zawodowego w Toruniu - w latach 1990 - 1994 dyrektor i dyrektor dydaktyczny tego Studium - I stopień specjalizacji z zakresu nauczania analityki medycznej - spiker Radia Maryja - instruktor Naturalnego Planowania Rodziny wg metody prof. J. Rotzera - konsultant w Poradni Rodzinnej przy Parafii Garnizonowej w Toruniu - Poseł na Sejm III i IV kadencji A co matka niezdrowej moralnie rodziny robi w sejmie??? Won! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 30.01.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 - Jeśli chcemy, aby rodzina była zdrowa moralnie, nie widzę możliwości, aby matka pracowała - argumentuje Anna Sobecka, posłanka niezrzeszona. Podobno ma 2 dzieci. I pomyśleć jakie to muszą być potwory. Biorąc oczywiście jej przebogatą karierę zawodową: - pracownik Szpitala Wojskowego w latach 1975 - 1987 - nauczyciel Medycznego Studium Zawodowego w Toruniu - w latach 1990 - 1994 dyrektor i dyrektor dydaktyczny tego Studium - I stopień specjalizacji z zakresu nauczania analityki medycznej - spiker Radia Maryja - instruktor Naturalnego Planowania Rodziny wg metody prof. J. Rotzera - konsultant w Poradni Rodzinnej przy Parafii Garnizonowej w Toruniu - Poseł na Sejm III i IV kadencji A co matka niezdrowej moralnie rodziny robi w sejmie??? Won! Jak to co Poświęca siebie i swoja rodzinę dla NAS niewdzięczników Walczy o nas z nami samymi A my taki naród niewdzięczny, fuj Wstyd ps. czy to ta sama osoba, która przekonywała o szkodliwości prezerwatyw??? chyba był watek nawet o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 30.01.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Dla tych, ktorzy uwazaja, ze glupota jest domena wylacznie polskich politykow - prosze: http://fakty.interia.pl/swiat/news/kobiety-maszynkami-do-rodzenia,863900,4 Ale przeprosił... Szybciutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 30.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 oczywiście zapewne zostanę wyśmiany..., nie wchodze w dyskusję czy Plan Piłki jest dobry, może jak dla mnie za mały, sam mam 4 dzieci, żona pracuje w swoim zawodzie.... wielokrotnie krzyczano ze rząd nie robi nic w kierunku polityki prorodzinnej, nic w kierunku zachęcenia do rodzenia a przypomnijmybecikowedrugie becikowe dzięki wspólnemu głosowaniu PO, Samoobrony i LPR trzeba podkreślić że przeciw głosowało PIS przedłużenie urlopów macierzyńskichulga podatkowa na dzieciod wielu lat poraz pierwszy zwaloryzowano progi podatkowe i część wolną od podatkuwreszcie ustawowo wprowadzone mniejsze podatki (18% i 32%)może tańsze podręczniki także wyśmiany głęboko program PIłki....są kobiety które decydują się na wychowywanie dzieci, pracują często 24h a nawet emerytura im się nieodkłada..... co ciekawe to wszystko wyśmiewają Ci którym powodzi się finansowo... (biedni się nie budują) oczywiście to wszystko to mało, ale grosz do grosza..... Moze zamiast wyśmiewać, państwo zaproponują sami jakieś propozycje??? Przypomnijmy co poprzedni rząd zaproponował w kierunku polityki prorodzinnej:zlikwidował zasiłek porodowybardzo obniżył urlop macierzyński (JAruga_Nowacka ogłosiła że kobiety po urodzeniu marzą o jak najszybszym zostawieniu dziecka i powrocie do pracy)propozycje małżeństw homoseksualnych, adopcji przez takie "rodziny" dzieci"... Co ciekawe Polska przewodniczy w niżu demograficznym, czeka nas kryzys gospodarczy, emerytalny, są obliczenia że za 20 lat, czyli za jedno pokolenie ludność Polski obniży się o 20 do 40%...., przestajemy się śmiać????? p.s. Największym krytykiem rządu jest PO, a czy ktoś zna jakieś pozytywne konstruktywne w ciągu ostatniego roku PO poza nowymi wyborami parlamentarnymi (nieważne koszty...!!!!)???? p.s.2 Działąm w ruchu rodzin wielodzietnych, plan Piłki jest bardzo pozytywnie zaakceptowany, to rodziny z wyboru, rozumiem że tu także głownie dyskutują rodzice mający wiele dzieci....., gdy się ma kilkoro dzieci darmowe kino dla całej 4 to wielka frajda.... p.s.3 niespodziewam się rzeczowej dyskusji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 30.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Życzę powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 30.01.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mufka piszesz "Wiadomo, ze to facet wymyslil, ktory nigdy nie bedzie mial okazji przekonac sie co to znaczy urodzic dziecko, o czworce juz nie mowie " Wiem, nie na temat. Wiem, głupio, ale tak mi sie ten kawał ze studenckich czasów przypomniał, że czuję, że muszę... Studenci rozmawiali o życiu, roli płci itp. Jedna koleżanka stwierdziała, że Kobieta ma źle, bo rodzi cierpi.... A na to jeden z kolegów - Co wy tam, dziewczyny, wiecie o bulu! A kopnoł kto kiedy koleżankę w jajo?! Adam M. A jakby tak w tę piłkę?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 30.01.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mufka piszesz "Wiadomo, ze to facet wymyslil, ktory nigdy nie bedzie mial okazji przekonac sie co to znaczy urodzic dziecko, o czworce juz nie mowie " Wiem, nie na temat. Wiem, głupio, ale tak mi sie ten kawał ze studenckich czasów przypomniał, że czuję, że muszę... Studenci rozmawiali o życiu, roli płci itp. Jedna koleżanka stwierdziała, że Kobieta ma źle, bo rodzi cierpi.... A na to jeden z kolegów - Co wy tam, dziewczyny, wiecie o bulu! A kopnoł kto kiedy koleżankę w jajo?! Adam M. A jakby tak w tę piłkę?... No wyszlo mi szowinistycznie z lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 30.01.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Nie mogłem się opanować, bo BYŁEM w sytuacji, gdy przy mnie jednej dziewczynie zadano to pytanie!!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts