kubac 30.01.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam, Czy ktos z Was kladl sobie parkiet z tego drewna (albo nie) i mozecie podzielic sie opiniami? Czy macie jakies zdjecia podlogi? Widzialem probki drewna ale nie moge sobie wyobrazic jak to bedzie wygladalo w wiekszym fomracie... A moze mozna to by gdzies zobaczyc na zywo ? A, na googlach szukalem, ale tam same probki sa... Dzieki i pozdrawiam, Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubac 01.02.2007 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 czyli rozumiem nikt sie nie pchal w ten parkiet poki co? Bede pierwszy ? Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 01.02.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Znam to drewno, chociaż nie mam parkietu. Piękne - nie wiem dlaczego niezbyt popularne. Jest twarde (chyba na poziomie Merbau), chociaż są twardsze (Ipe, Jatoba). Kolor orzechowy, ładniejsze niż sam orzech bo ma wewnętrzny połysk. Polecam olejowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubac 07.02.2007 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Hej, Dzieki za odpowiedz. Chyba bede mial jednak lakierowane - troche sie boje olejowania, bo generalnie jestem fleja i cos czuje, ze bede zalewal podloge kolorowymi plynami . Fakt, drewno bardzo mi sie podoba, jedynie zastanawia mnie jak beda wygladaly takie "secesyjne" uslojenia w nowoczesnym mieszkaniu. Architekt mowi, ze bedzie ok. No to zobaczymy. Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts